Idem na skúšky, držte palce!
Dnes som úspešne absolvoval skúšky na ZP
Bohužial páni nemali porozumenie pre A a ani po 15min argumentovania si sttáli za svojim. S vyjadrením citujem, " ja som sa rozhodol že vám to nepodpíšem"
Tak som si musel prepísať A na B, takže budem mať B,E,F.
Proste iný kraj iný mrav.
Boli sme traja a to nás pochválil že tak pripravených tam dávno nemali, týmto by som sa chcel aj poďakovať tomuto fóru za pomoc a množstvo informácií ktoré som tu našiel a ktoré mi pomohli.
Osobitne chcem poďakovať userovi pagymu za nezištnú pomoc pri riešení otázok.
Bohužial páni nemali porozumenie pre A a ani po 15min argumentovania si sttáli za svojim. S vyjadrením citujem, " ja som sa rozhodol že vám to nepodpíšem"
Proste iný kraj iný mrav.
Boli sme traja a to nás pochválil že tak pripravených tam dávno nemali, týmto by som sa chcel aj poďakovať tomuto fóru za pomoc a množstvo informácií ktoré som tu našiel a ktoré mi pomohli.
Osobitne chcem poďakovať userovi pagymu za nezištnú pomoc pri riešení otázok.
nemyslím, že to pomôže, ich argumentom bolo že žiadosť na A sa nepíše na dva riadky, že to treba aspon na pol strany a že akoby to bolo keby všetci chodili zo zbranami bol tam aj jeden čo je podnikaťel a preváža cenné umelecké predmety tak aj tomu robili problémy a že kolko penazí nosí... úplne dementné argumenty, u nás je to asi boj z veternými mlynmi. Možno by som to aj skúsil ale neviem čo tam napíšEm dal do žiadosti že žena nosí domov z práce tržbu a že ju sprevádzam tak mi povedali že nech si dá žiadosť ona alebo nech to rieši jej zamestnvatel, že ja nemám čo ochranovať druhú osobu.
A že mi na to stačí aj B a že ked ma budú kontrolovať tak že idem na strelnicu, chápete? Oni ma navádzajú aby som klamal?
A že mi na to stačí aj B a že ked ma budú kontrolovať tak že idem na strelnicu, chápete? Oni ma navádzajú aby som klamal?
mám dotaz: kto v tomto štáte definuje kolko peňazí je pre konkrétneho žiadateľa málo alebo veľa?
Pre obyčajného človeka je aj 100eur v peňaženke dosť . Bavíme sa o práve, ktoré garantuje ústava, ak sú splnené zákonné požiadavky a tie boli skúškami na ZP úspešne završené.
Ako píše Vaquero- postupuj písomnou formou, žiadaj, argumentuj, podávaj opravné prostriedky.
Pre obyčajného človeka je aj 100eur v peňaženke dosť . Bavíme sa o práve, ktoré garantuje ústava, ak sú splnené zákonné požiadavky a tie boli skúškami na ZP úspešne završené.
Ako píše Vaquero- postupuj písomnou formou, žiadaj, argumentuj, podávaj opravné prostriedky.
-
inspiring_dijkstra
-
inspiring_maxwell
Z mojho pohladu ziadost bola akceptovana (A,E,F), kedze neprisla vyzva na doplnenie ani podanie vysvetlenie chapem ju ako akceptopvanu. Na zaklade akceptacie ziadosti ma pozvu na skusku. Susku uspesne absolvujem (protokol) a potom mi niekto povie ze ja Vam to nedam? Tuto si skrtnite A a prepiste na B!? Ja osobne som mal tiez problem pri ziskavani A ( da sa najst niekde vo fore prip detaily PM alebo osobne) a ocakaval som podobny scenar. Nastastie pre mna, nerobili mi problem pri skuske a ani ma nedonutili menit ziadost po jej absovlovani. Ale bol som pripraveny na to, ze to rezolutne odmietnem a som presvedceny o tom, ze na to nemaju ziadne pravo ...odaros napísal:Dnes som úspešne absolvoval skúšky na ZP![]()
Bohužial páni nemali porozumenie pre A a ani po 15min argumentovania si sttáli za svojim. S vyjadrením citujem, " ja som sa rozhodol že vám to nepodpíšem"Tak som si musel prepísať A na B, takže budem mať B,E,F.
Vaquero napísal:Pri žiadosti o rozšírenie ZP už zákon nevyžaduje preukazovanie potreby držať alebo nosiť zbraň, to je iba nezákonný policajný folklór na prvom stupni, ktorý sa potom napráva odvolacím rozhodnutím.
Pozrel som si tú žiadosť o rozšírenie ale aj tam je kolonka na odôvodnenie žiadosti ako aj všetky ostatné náležitosti ako pri novom ZP [/url]
sucasny ZP (sk.A) mi bol vydany 14.6.2004. do sucasnosti som nevlastnil a ani nevlatnim ziadnu strelnu zbran (okrem hracky co mam v podpise). v roku 2008 som zmenil trvaly pobyt (vramci toho isteho mesta), bez toho aby som bol tuto zmenu nechat zapisat do ZP (kedze som nevlastnil a v tom case ani neplanoval vlastnit strelnu zbran). tento rok planujem kupu Glock 19 gen.4 a teraz prosim o radu ako postupovat. ked si pojdem teraz nechat zapisat zmenu trvaleho pobytu do ZP v podstate mi vydaju novy a zresetuje sa mi datum vydania/expiracie alebo mi vydaju len opraveny s dobou platnosti do 14.6.2014 ako u povodneho? dostanem od policajtov "poza usi", ze som nenahlasil vcas zmenu trvaleho pobytu a na "zbranovom" hoci som nemal vo vlastnictve strelnu zbran? za odpoved vopred dakujem...