Problem s vyhadzovanim zasobniku CZ75B
-
inspiring_austin
Problem s vyhadzovanim zasobniku CZ75B
Servus kolegovia,
vsimol som si nasledujucu zavadu: pri taktickom prebijani mi z casu na cas nevypadne cely zasobnik zo sachty, len sa povysunie cca 5-10mm a treba ho vytiahnut, pricom citit pri vytahovani odpor, trenie. Zasobniky mam nove, original. Tlacitko vypustaca tlacim mocne.
Brzdu zasobnika som zprvu vyrovnal: robilo to tiez. Nasledne vybral: robi to dalej. Neviete poradit, pls. kde je pes zakopany? Dik
vsimol som si nasledujucu zavadu: pri taktickom prebijani mi z casu na cas nevypadne cely zasobnik zo sachty, len sa povysunie cca 5-10mm a treba ho vytiahnut, pricom citit pri vytahovani odpor, trenie. Zasobniky mam nove, original. Tlacitko vypustaca tlacim mocne.
Brzdu zasobnika som zprvu vyrovnal: robilo to tiez. Nasledne vybral: robi to dalej. Neviete poradit, pls. kde je pes zakopany? Dik
-
inspiring_austin
-
inspiring_austin
Prešiel som si tým istým a podľa mojich skúseností je to problém samotného zásobníka. Ku starej CZ 75 pred B (1992) mám tri zásobníky a jeden robí presne to, o čom píšeš, nepomohlo ani vybratie toho podlhovastého pliešku z rukoväte - asi sa to volá brzda. Riešenie je
1/ vymeniť vadný zásobník za novší už 16 ranový z B-čky,
2/ dať na zásobník čo najťažšiu botku a dobre ho namazať, ale tam vzniká problém so znečistením zásobníka vypusteného na zem,
3/prebíjať s 1-2 nábojmi v zásobníku.
1/ vymeniť vadný zásobník za novší už 16 ranový z B-čky,
2/ dať na zásobník čo najťažšiu botku a dobre ho namazať, ale tam vzniká problém so znečistením zásobníka vypusteného na zem,
3/prebíjať s 1-2 nábojmi v zásobníku.
-
inspiring_austin
-
inspiring_boyd
-
inspiring_boyd