Michael je sympaťák a rádo se stalolovec napísal:Tak mame prve, riadne premrznute kilo za sebou. Vdaka vsetkym zucastnenym, ze vydrzali ten "vetrik" a typicke jarne teploty.Zlozitejsie poveternostne podmienky zrejme trosku (a znovu) potvrdili opodstatnenost rozdelenia kategorii. Moj vysledok je sice absolutne nereferencny, zial nepredpokladany tech. problem ma spolahlivo odsudil na chvost vysledkovej listiny (a to som sa este v piatok na treningu vyskieral po niekolkych krasnych studenych ranach - len namatkovo, prva studena rana zasah gong na kilo, prva studena rana zasah helma na 950....
). Ale aj tak si myslim, ze absolutne najvacsiu radost mal v sobotu buduci adept Michael, ktory s kverom kolegu onevana dal gong tusim na 700 (?). Automaticky rozhodnute, aky kaliber je naj a samozrejme je nevyhnutne ho okamzite objednat.
![]()
Tesim sa na buduce, snad teplejsie, menej veterne kolo a na vas vsetkych.
(P.S. - ak pridete nabuduce aj v piatok, doneste si pre istotu aj brom do kafe)
Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
-
inspiring_meninsky
To teda bolo . este teraz mi tece sopel z nosu 
Takuto "jar" som dlho nezazil , snad dalsie kilo uz bude pekne . Aki a Lovec , urobite tu sutaz v nedelu 14.4 alebo zrusime termin ?
ja este neviem ci pridem , ak sa mi bude dat tak rad pridem .
Ten trening v piatok nema zmysel
je to super na vyblbnutie ale nic nepomoze .. na druhy den nesedia kliky ani horizontalne 
Takuto "jar" som dlho nezazil , snad dalsie kilo uz bude pekne . Aki a Lovec , urobite tu sutaz v nedelu 14.4 alebo zrusime termin ?
ja este neviem ci pridem , ak sa mi bude dat tak rad pridem .
Ten trening v piatok nema zmysel
-
eager_clarke
Kilometr super
Jarní počáásko trvalo až do doby kdy se někdo ověšený přístrojem s vrtulkou zmínil že pocitovaná teplota je -8°C
Nová černobílá figura je také moc fajn , krásně se na ni miřííííí
ale huře se trefuje.
Ta změna větru mezi kruhovým terčem a figurou byla velice nepříjemná
Střílel sem na ni 10ran za 2,5min v době kdy sem myslel že nejméně fouká ale efekt přesného zásahu se nedostavil
I gongy sem slušne postrašil.
Přistě bych jen prosil info na tomto foru jestli bude / nebude páteční pečenááá sviňa
abych se takovou dálku netěšil zbytečně. (néé že by se ten páátek nepovedl , vo tom žádnáááá
)
Jarní počáásko trvalo až do doby kdy se někdo ověšený přístrojem s vrtulkou zmínil že pocitovaná teplota je -8°C
Nová černobílá figura je také moc fajn , krásně se na ni miřííííí
Ta změna větru mezi kruhovým terčem a figurou byla velice nepříjemná
Střílel sem na ni 10ran za 2,5min v době kdy sem myslel že nejméně fouká ale efekt přesného zásahu se nedostavil
I gongy sem slušne postrašil.
Přistě bych jen prosil info na tomto foru jestli bude / nebude páteční pečenááá sviňa
-
inspiring_meninsky
ivo zabezpeci prasatko ale potrebuje vedet tyzden dopredu kolko bude zaujemcov , koli 5tim prasa piect nebudu , staci mi poslat na apss.schranka@gmail.com spravu ze je zaujem a ja mu to preposlek , kto ma na neho telefon tak sms ..
14.4 budem s vami , skusim zabezpecit aj obsluhu a snad uz pojde pojezd
14.4 budem s vami , skusim zabezpecit aj obsluhu a snad uz pojde pojezd