Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

Používateľov profilový obrázok
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

lovec napísal:Tak mame prve, riadne premrznute kilo za sebou. Vdaka vsetkym zucastnenym, ze vydrzali ten "vetrik" a typicke jarne teploty. :twisted: Zlozitejsie poveternostne podmienky zrejme trosku (a znovu) potvrdili opodstatnenost rozdelenia kategorii. Moj vysledok je sice absolutne nereferencny, zial nepredpokladany tech. problem ma spolahlivo odsudil na chvost vysledkovej listiny (a to som sa este v piatok na treningu vyskieral po niekolkych krasnych studenych ranach - len namatkovo, prva studena rana zasah gong na kilo, prva studena rana zasah helma na 950.... :cry: ). Ale aj tak si myslim, ze absolutne najvacsiu radost mal v sobotu buduci adept Michael, ktory s kverom kolegu onevana dal gong tusim na 700 (?). Automaticky rozhodnute, aky kaliber je naj a samozrejme je nevyhnutne ho okamzite objednat. :lol:
Tesim sa na buduce, snad teplejsie, menej veterne kolo a na vas vsetkych.

(P.S. - ak pridete nabuduce aj v piatok, doneste si pre istotu aj brom do kafe :twisted: )
Michael je sympaťák a rádo se stalo :-) Soutěž paráda ale ten vítr ten vítr mě sral :-) A Maďary už tam nezvěte. Jsou dobří :-)
inspiring_meninsky

Príspevok od používateľa inspiring_meninsky »

To teda bolo . este teraz mi tece sopel z nosu :)

Takuto "jar" som dlho nezazil , snad dalsie kilo uz bude pekne . Aki a Lovec , urobite tu sutaz v nedelu 14.4 alebo zrusime termin ?
ja este neviem ci pridem , ak sa mi bude dat tak rad pridem .
Ten trening v piatok nema zmysel :) je to super na vyblbnutie ale nic nepomoze .. na druhy den nesedia kliky ani horizontalne :)
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Ja nemam problem s 14.4.
eager_clarke

Príspevok od používateľa eager_clarke »

Kilometr super :twisted: :twisted:
Jarní počáásko trvalo až do doby kdy se někdo ověšený přístrojem s vrtulkou zmínil že pocitovaná teplota je -8°C :lol:
Nová černobílá figura je také moc fajn , krásně se na ni miřííííí :lol: :lol: ale huře se trefuje.
Ta změna větru mezi kruhovým terčem a figurou byla velice nepříjemná :evil: :evil:
Střílel sem na ni 10ran za 2,5min v době kdy sem myslel že nejméně fouká ale efekt přesného zásahu se nedostavil :? :(
I gongy sem slušne postrašil.

Přistě bych jen prosil info na tomto foru jestli bude / nebude páteční pečenááá sviňa :P :P :P abych se takovou dálku netěšil zbytečně. (néé že by se ten páátek nepovedl , vo tom žádnáááá :wink: )
Kall
prispievateľ
Registered for: 22 years 2 months

Príspevok od používateľa Kall »

info na foru, jesli bude čuníke nebo ne asi nepude, přihlaš se napiš jestli čuník jo nebo ne, a pokud nás bude dost , tak čuník bude, já už ho skoro vidím......
eager_clarke

Príspevok od používateľa eager_clarke »

Všichni co sme ze severu přijeli sme meli SMSkou čuníka "ANO"
inspiring_meninsky

ivo zabezpeci prasatko ale potrebuje vedet tyzden dopredu kolko bude zaujemcov , koli 5tim prasa piect nebudu , staci mi poslat na apss.schranka@gmail.com spravu ze je zaujem a ja mu to preposlek , kto ma na neho telefon tak sms ..

14.4 budem s vami , skusim zabezpecit aj obsluhu a snad uz pojde pojezd :)
inspiring_meninsky

Propozicie som dal na web
veritas
prispievateľ

Príspevok od používateľa veritas »

kua to bolo pocasko, normalne mam spalene predloktie
AKI
expert

Príspevok od používateľa AKI »

Pekny pretek, vela pretekarov. Pocasie na jednotku, len to trochu cudne lietalo. Tolko nul na battlefielde este v historii nebolo...
Tesim sa na dalsi pretek...
Kall
prispievateľ
Registered for: 22 years 2 months

Príspevok od používateľa Kall »

vážení pánové, dne 20.4.2013 v Senici někdo zřejmě omylem uchvátil
score sheet I směny standartu č. 5.
Potřeboval byj jej neb v e čtvrtek jedeme do PL a potřebovyl bych vyhodnotit soustřel na 1000 m.
stačí nascanovat. díky
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

Akce vydařená, rád jsem vás zase všechny viděl a ještě bych poprosil o výsledky. Dejte to sem nebo na apss.sk. Ať víme jak to dopadlo :-) Díky. Jen ti Maďaři, ti Maďaři mi pijou krev :-)))
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

:roll: tak boli jediny ktory odhadli zmenu vetra na papierovych tercoch
millos
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa millos »

A keby im človek aspoň rozumel...