Náboje 9 Luger LIMIT

Miro389
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

elado: citácia z strelectví.cz autor glock1719

Tolik zbraní to to tu poničilo a pořád jsou s tím problémy.
Proč ty sračky lidi pořád kupujete?To vám ta nepatrná lepší cena stojí za zbraň a zdraví? :roll:

nie až tak všetci sú nadšený
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

kto ma polygon kludne strielajte, kto ma normalny vyvrt zvazte, ale az taku tazku hlavu by som si z toho nerobil.
Miro389
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

ja som sa na chytanie na magnet pýtal hneď.... a hned po odpovedi objednávku z tabuľky zmazal.
problém je v tom že výrobca úmyselne klamal! Záver nech si spravý každý svoj.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Tak teraz strelte tak 2tis ran s drazkovanej hlavne,priebezne ju kontrolujte,potom hodte info :wink:
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Limit ma dlhodobo zle meno hlavne kvoli spolahlivosti streliva, kde laboracie lietali hore dole aj za bezpecnu hranicu. Napriklad vcerajsia skuska Limitov .45ACP - zo 100 kusov 4 zadrzky a jedna gula zostala v hlavni.
Naposledy upravil/-a gewehr v 31 Mar 2013, 15:43, upravené celkom 1 krát.
limo222
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa limo222 »

Tyka sa to aj .45tiek zo spolocneho nakupu?
BALISTIK
moderátor

Ja mam dost :twisted: Prepokladal som to,ale teste sa s limitov.Limity su fajn naucia vas vytlkat gule s hlavni,noste tyčku ja ju uz nosim :lol:
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

-testovaciu vzorku Limitov 45ACP má Agger u seba. Skúsenosť napíše.
Ja osobne som sa s vytlkaním gulí nestretol. Vyskúšam zopár výstrelov do piesku a následne odfotím gule.
Až potom môžem ja i hocikto iný zaujať stanovisko ku kvalite plášťa.
Rovnako nejdem hodnotiť či rozoberať jednotlivé body rozboru, ktorý urobil Pif Paf.
Ja si urobím názor na základe vzhľadu vystrelenej gule. To bude najobjektívnejším kritériom na podozrenie z poškodenia vývrtu.

Dávam otázku do pléna:
-prečo dostáva Limit v poslednej dobe vysoké objednávky z Europy práve na náboje CUZN10? (samozrejme po odberatelských testoch) Do Polska ide 10mil.kusov a do Ruska ani radšej počet nenapíšem...
Náboje odoberajú škandinávske štáty a taktiež zvyšok Europy. Pravidelné odbery v počtoch ako náš spol.nákup odoberajú väčšie české SBS a MsP.
Ak by boli náboje problémové- zrejme by odberatelia reagovali.
tompek
prispievateľ
Registered for: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa tompek »

stačí zájsť na stránku http://www.strelectvi.cz/forum/pistolov ... o-f64.html
a názor si na náboje firmy Limit urobí každý, stačí prelúskať jednotlivé vlákna, napr. posledná stránka vlákna Levné náboje,.....
peterson
expert

chlapci, kde ste boli doteraz :?:

Každý vie, že na trhoch koluje x desiatok tisíc starých shitných Limitov rôznej ráže- ALE po poslednom spol.nákupe tu už operujete zaručenými faktami.

Ak si niekto myslí, že som chcel oklamať ľudí- kludne sa vyjadrite.
Ja osobne mám doma 1500ks CuZn10.

P.S: výpovedná hodnota názorov niektorých foristov mimo SR je asi rovnaká ako niektorých na tomto fore- (myslím to všeobecne)
Aj na tomto fore sme občas svedkami "faktov" ľudí, ktorí skôr píšu ako objektívne zhodnotia
BALISTIK
moderátor

Peto-nik ta neobvynil!Podujal si sa na velmi neprijemnu vec,mozno niektory sme boli len zdržanlivy k vyjadrovaniu.Taktiez aj ja,nechcel som ovplivnovat mienku nakupu.Cakal som nech to prebehne a začnu strelci prispievat.To som este nenapisal vsetko ake boli,ale pride aj na to.Ano bral som aj prvu aj druhu seriu,ale zial bol som oklamany tvrdenim ze dana druha seria ide bez zavad.To ma natom najviac sere!V davnej dobe som kupoval naboje s byvalych Povazskych strojarni ako béčkove,povedali mi su neviditelne napisy na nabojnici,mierne skrabance atd.Naboje slapali bez zavad na trening bez zavady.Ked som zobral 5000ks druhej serie,tak v baleni 100ks sacku bolo 5nabojov bez prachu,dalsie naboje nemali dno boli len valce,zvysne mali strely zatlacene atd.Potom čo si mam mysliet?Aky mam mat nazor?S niekolko nabojov mi vypadli pri manipulaciu zapalky,ktore mi poskrabali rebra uzamykania.Prva seria ako tak isla az na rozdielne pecky,ale uz sa opakujem.Najlepšie je nech si urobi kazdy vlastny nazor,skusi dane veci na vlastnej kozi-zbrani.Najhorsie je ked sa podujmes na takuto vec,nik nebude nahanat fi-limit ale budu piskovat na teba.Preto som aj nehal prebijanie,budem ja večne pocuvat ako komu co ide?To ze naboje limit pouzivaju rozny strelci tak by bolo dobre sa ich spytat na recenzie.Nenafukujem nič,neodradzal som nikoho od nakupu,jediny kto sa ma pytal na naboje limit bol elado.PS-pred par dnami bol kolega Cyro prestrelit zbran,dal par danych limitov a nove ocelove poistky na Xcal mu skoro vytlacilo do ksichtu.Tak skusajte,prajem nech Vam slapu,ale moc neverim. :roll:
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

limo222 napísal:Tyka sa to aj .45tiek zo spolocneho nakupu?
Netusim. Bol to sakel Limitov co doniesol agger, ten sa bude vediet k davke vyjadrit urcite presnejsie.
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Testovali sme vzorku 100ks .45 ktoré boli ešte na sklade. Testované na glocku 36, HK USP a 1911. Ako písal gewehr, vyskytlo sa5 zlyháčov. 2 neodpáelené v glocku, ktoré ale potom išli USP v pohode. 1 neodpálená v USP (vyšla na 3 pokus) a jeden náboj bez prachu, ktorého strela mi ostala zakusnutá tesne za komorou. Strelu a jednu neodpálenú mám odložené. Streľba inak príjemná podobná MFS.

Keďže naše 45 ešte nie sú vyrobené, budem požadovať vyššiu kvalitu a dôkladnú výstupnú kontrolu. Inak je to posledný nákup z mojej strany.

Neskôr priložím výstup z chrona kedy boli testované limity, aresy, fiocchi, MFS a gecka kalibrov 9, 40 a 45.
Naposledy upravil/-a agger v 31 Mar 2013, 19:21, upravené celkom 1 krát.
peterson
expert

nakoľko som bol veľmi zvedavý na stav striel po výstrele- utekal som vykonať skúšobné výstrely z K100 (kvôli vývrtu):

ako som predpokladal- na strele sú zobrazené iba drážky po vývrte ako na hociktorom inom strelive. Plášť striel neni nijak poškodený

Názor, nech si urobí každý sám.

Obrázok

Obrázok
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

oprava:
v Glocku 36 boli neodpálené 3ks z 30. Neodpálilo ich ani na druhý krát.

Potom sme ich dali do USP a 2 z 3 nakoniec odpálilo.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"