Peto-nik ta neobvynil!Podujal si sa na velmi neprijemnu vec,mozno niektory sme boli len zdržanlivy k vyjadrovaniu.Taktiez aj ja,nechcel som ovplivnovat mienku nakupu.Cakal som nech to prebehne a začnu strelci prispievat.To som este nenapisal vsetko ake boli,ale pride aj na to.Ano bral som aj prvu aj druhu seriu,ale zial bol som oklamany tvrdenim ze dana druha seria ide bez zavad.To ma natom najviac sere!V davnej dobe som kupoval naboje s byvalych Povazskych strojarni ako béčkove,povedali mi su neviditelne napisy na nabojnici,mierne skrabance atd.Naboje slapali bez zavad na trening bez zavady.Ked som zobral 5000ks druhej serie,tak v baleni 100ks sacku bolo 5nabojov bez prachu,dalsie naboje nemali dno boli len valce,zvysne mali strely zatlacene atd.Potom čo si mam mysliet?Aky mam mat nazor?S niekolko nabojov mi vypadli pri manipulaciu zapalky,ktore mi poskrabali rebra uzamykania.Prva seria ako tak isla az na rozdielne pecky,ale uz sa opakujem.Najlepšie je nech si urobi kazdy vlastny nazor,skusi dane veci na vlastnej kozi-zbrani.Najhorsie je ked sa podujmes na takuto vec,nik nebude nahanat fi-limit ale budu piskovat na teba.Preto som aj nehal prebijanie,budem ja večne pocuvat ako komu co ide?To ze naboje limit pouzivaju rozny strelci tak by bolo dobre sa ich spytat na recenzie.Nenafukujem nič,neodradzal som nikoho od nakupu,jediny kto sa ma pytal na naboje limit bol elado.PS-pred par dnami bol kolega Cyro prestrelit zbran,dal par danych limitov a nove ocelove poistky na Xcal mu skoro vytlacilo do ksichtu.Tak skusajte,prajem nech Vam slapu,ale moc neverim.