Vykopavky z WW2 a co na to zakon...
-
inspiring_chatterjee
Vykopavky z WW2 a co na to zakon...
Zdravim pani,
chcem sa Vas spytat ci neviete ako sa zakon pozera na to ked s detektorom vykopem zbran z druhej svetovej vojny a chcem ju legalne vlastnit a nebat sa porusovania zakona pripadne nedovoleneho ozbrojovania... Treba ju dat uradne znehodnotit? alebo aky je legalny postup? Vdaka za kazdu informaciu.
chcem sa Vas spytat ci neviete ako sa zakon pozera na to ked s detektorom vykopem zbran z druhej svetovej vojny a chcem ju legalne vlastnit a nebat sa porusovania zakona pripadne nedovoleneho ozbrojovania... Treba ju dat uradne znehodnotit? alebo aky je legalny postup? Vdaka za kazdu informaciu.
-
inspiring_newton
A uz sa niekomu z vas podarilo najst nieco napr: z Tokareva TT33, Mauser P08, Walther P38, PP a atd, atd. Dajte sem fotky ak mate znehodnotene a pod. Najst tak nejaku municnu debnicku a v nej zaliaty v konzervacnom oleji nejaky Walther P38, to by bola parada
. Uz som tak videl na nemeckych forach STG44 aj MP38
. Aj na waffen web taky mali http://www.waffen.sk/components/com_vir ... 18ff8d.jpg
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_newton
Ja som nepovedal, ze som nasiel iba nabojnice
. U nas v lesoch najdes tak akurat mozno nejaky prehrdzavely zasobnik zo spagina
a nevybuchnuty minometny granat a pod. Napr: Co sa mne podarilo tak mam po kamosovom dedovy asi 5 fungl novych nemeckych wermacht prilieb, dedo ich mal plny mech na povale
.
Naposledy upravil/-a C08R4 v 13 Nov 2008, 20:08, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ganguly