Vykopavky z WW2 a co na to zakon...

inspiring_chatterjee

Vykopavky z WW2 a co na to zakon...

Príspevok od používateľa inspiring_chatterjee »

Zdravim pani,

chcem sa Vas spytat ci neviete ako sa zakon pozera na to ked s detektorom vykopem zbran z druhej svetovej vojny a chcem ju legalne vlastnit a nebat sa porusovania zakona pripadne nedovoleneho ozbrojovania... Treba ju dat uradne znehodnotit? alebo aky je legalny postup? Vdaka za kazdu informaciu.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Petrovic
vykopes, ohlasis,odovzdas.Zbran ide na balistiku,mas pravo pokial sa nenajde majitel-co sa nenajde -poziadat o navratenie torza a
dat ho znehodnotit.Posielal som na MVSR ohladom toho otazky.
Napis mi do SS
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

A uz sa niekomu z vas podarilo najst nieco napr: z Tokareva TT33, Mauser P08, Walther P38, PP a atd, atd. Dajte sem fotky ak mate znehodnotene a pod. Najst tak nejaku municnu debnicku a v nej zaliaty v konzervacnom oleji nejaky Walther P38, to by bola parada :D. Uz som tak videl na nemeckych forach STG44 aj MP38 :). Aj na waffen web taky mali http://www.waffen.sk/components/com_vir ... 18ff8d.jpg
inspiring_newton

C08R4
u nas? ved u nas ani vojna nebola. U nas nenajdes nic :D
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 08 Dec 2009, 10:04, upravené celkom 1 krát.
C08R4
častý prispievateľ

Jeden policajt mi vravel ked bola naposledy zbranova amnestia, tak niekto doniesol letecky gulomet z dakoty :lol:, co spadla na Slovensku. Najst sa da vselico. Aj ja som nasiel rozne nabojnice z WWII. A ty nepoznas August 1968?
inspiring_newton

no to by som nepovedal,ze sa daju najst este nabojnice z vojny :D
bum
sak on sa este uci :lol:
C08R4
častý prispievateľ

Ja som nepovedal, ze som nasiel iba nabojnice :twisted:. U nas v lesoch najdes tak akurat mozno nejaky prehrdzavely zasobnik zo spagina :lol: a nevybuchnuty minometny granat a pod. Napr: Co sa mne podarilo tak mam po kamosovom dedovy asi 5 fungl novych nemeckych wermacht prilieb, dedo ich mal plny mech na povale :lol:.
Naposledy upravil/-a C08R4 v 13 Nov 2008, 20:08, upravené celkom 1 krát.
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 14:01, upravené celkom 1 krát.
inspiring_newton

flaskovita nabojnica-mosin,alebo manlicher
inspiring_ganguly

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 08 Dec 2009, 10:04, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

je to manlicher 8x50r, ak je na 6tej hodine W tak výrobca je Manfred Weiss Patronenfabrik Budapest, prvá vojna... :wink:
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 14:01, upravené celkom 1 krát.
C08R4
častý prispievateľ

Nie sry chalani, tieto si chcem uz nechat, ale clovek nikdy nevie ci to neposlem nahodou do Nemecka za nejake eura :lol:, lebo tam zato pytaju dost. Inak ten naboj nebude asi z Mosina (7,62x54R) ten vyzera trosku inak, mozno to bude ten manlicher, ale ten uz ja nepoznam.

Obrázok
C08R4
častý prispievateľ

Som v praci teraz, ale je to ta Nemecka vzor M35 cierna bez orlice.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"