V Medzeve napadli policajtov kameňmi a sekerami

správy o útoku alebo obrane so zbraňou

Pouzili by ste v tomto pripade na obranu zbran?

Ano.
24
77%
Nie.
1
3%
Usiel by som.
1
3%
Ak by som mal gumostreli, tak ano.
4
13%
Som humanista: Kto do teba kamenom , ty do neho chlebom!
1
3%

Celkom hlasov: 31

Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Ak by strielali, uz by som videl tie palcove titulky v NČ, ze policia strielala do davu ro... :lol:. Este by to riesili aj europoslanci v Brusely. Je to asi aj pozitivna diskriminacia, ale napriek tomu tvrdim, ze to nebolo este take akutne asi, aby pouzili zbran. Ale ty policajti strielat mohli, minimalne tie vystrazne do luftu, sak aj to auto ma hodnotu a platime ho my :).
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Dal som ANO. Nestrielat v pripade, ze ma utocnik v ruke sekeru a ani na varovanie ju neodhodi, je vydanie sa na milost utocnikovi. Cenim si svoj zivot viac, ako zivot akehokolvek poctu agresivnych indianov. Takto sa nikdy nenaucia, ze grazlovina sa nevyplaca. Ozbrojeny utok na policajta co prisiel riesit problem je hajzlovstvo najhrubsieho zrna. Je najvyssi cas rozviazat policajtom ruky nech mozu branit svoje zivoty. V USA by zmazli aspon dvoch utocnikov a nik by sa nad tym ani nepozastavil. A maju pravdu. Humanita je pekna vec avsak su situacie, kedy sa s nou daleko nedostanes. Tato bola z tych, kedy si napadnuti koledovali o miesto dva metre pod zemou. A preco ??? Mali by brat ohlad na svojich blizkych a nie na sku*venych hajzlov. Som sa iba rozculil. Ale myslim, ze opravnene. :evil:
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

inac v tomto pripade ten varovny vystrel bol. Neviem ci to pise NC, ale bol...
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Jack napísal:Odklikol som "Áno". Aspoň na výstrahu. Zaujímavé, že za gen. Pacičku sa stalo módou strieľať po unikajúcich napitých faganoch v autách... OK, neriešim. Veď o tom sa tu už popísalo habadej. No potom sa čudujem, že ak proti niekomu (napr. unikajúcim faganom v autách) dokážu postupovať až tak extrémne razantne, prečo v konfrontácii s tlupou primitívnych nezriedka ožratých či sfetovaných Indiánov si radšej policajti nechajú dať cez hubu?! Žeby fakt tá pozitívna diskriminácia v praxi?! Takýto mäkký postup len posilní sebavedomie a odhodlanie hentakých kriplov, pre ktorých hrozba pár mesiacmi basy neznamená nič iné len dovolenku za peniaze daňových poplatníkov.
:evil:
Presne toto som chcel napisat aj ja. Nezastavis policajtovi, mas ty a/alebo tvoj spolujazdec gulku v hlave. Ak si dostatocne opaleny a vybehnes na policajta s macetou, tak ta akurat supnu do teplej vaznice kde dostanes zadarmo jedlo. A po navrate si hero lebo si uz sedel. :evil:
Hlasujem tiez ANO.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

berserker napísal:A po navrate si hero lebo si uz sedel.
Presne tak. Cela kriticka situacia skonci tak, ze zopar ludi (mozno) stravi zimu v teple a este aj ziska cenne polozky do CV-cka :evil: . Navyse sa cela komunita urcite skvele odreagovala a vyblbla a ma zopar rokov na co spominat.

Inak povedane - nevidim ziadny dovod, aby sa cela dedina uprimne netesila na dalsiu navstevu osameleho policajneho auta. Let's fun! :x

<edit> Pozn: CV = Curriculum vitae = zivotopis
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

...nuž uvidíme... niečo iné povedal pre Korzár riaditeľ OR PZ Košice-okolie:

Zbití policajti sú ešte stále otrasení, odmietajú akékoľvek vyjadrenia k udalosti v osade, preto sme oslovili ich nadriadeného Jaroslava Mandžára, riaditeľa OR PZ Košice-okolie.

"Takýto brutálny útok na policajtov som doteraz nezažil," povedal nám J. Mandžár," ktorý bol krátko po bitke osobne nielen v osade, ale neskôr aj v šačianskej nemocnici, kde dobitých policajtov ošetrovali. "Boli z toho, čo sa stalo, v šoku. Zaujímalo ma, aké zranenia utrpeli. Pohľad na nich bol otrasný. Rôzne poranenia tváre, mladšiemu policajtovi po kopanci do tváre tak napuchlo oko, že naň nevidel. Starší mal vyhryznuté mäso z krku a pohryznutia na nohe. Vypovedali, že rany a kopance prichádzali zo všetkých strán, stiahli sa preto do auta, ktoré útočníci začali rozbíjať metrovými kusmi dreva. Pri bitke väčšina rán smerovala na hlavy policajtov, svedkovia počuli aj výkriky: ´Zabi ho, zabi ho!´"

Policajti si na medzevskú osadu posvietia

J. Mandžár nevylučuje, že zo strany obvinených mohlo ísť o pomstu policajtom. "V Šugovskej doline totiž dochádzalo k vykrádaniu chát, keď však členovia tejto i ďalších rodín z osady skončili vo väzení, krádeže prestali. Ten útok bol ozaj surový, preto teraz dáme občanom v osade pocítiť, že sme policajti. Nie násilím, ale tak, ako nám to dovoľuje zákon. Kontrolami dopravných vozidiel, čo a odkiaľ do osady nosia. Zistia, že nemôžu beztrestne občanom vylamovať chalupy, budeme patrolovať v Šugovskej doline, kontrolovať kto býva v osade načierno a nemá tam čo hľadať, jednoducho spravíme tam poriadok. Ale opakujem, bez akéhokoľvek násilia vo vzťahu k nim. Donútime ich k tomu, aby rešpektovali zákon," dodal J. Mandžár.

Okrem toho, čo osadníkov v budúcnosti čaká, môžu sa už teraz pripraviť na ďalšiu "návštevu" mužov v uniformách. Pri bitke jednému z policajtov strhli služobný odznak a ten sa zatiaľ nenašiel. Vie sa len to, že krátko pred zaistením obvinený Tibor L. chodil po osade s odznakom a v čiapke zbitého policajta, pričom vykrikoval: "Ja som tu najväčší boss".
friendly_mclean

Príspevok od používateľa friendly_mclean »

ono je to nejak tak, ze policajt ma odhadnut svoje moznosti - nasledky a podla toho volit, ci zasiahne, alebo zavot posilu,( ak nejde o ohrozenie zivota). Na auto kaslat, bit sa ale nemali dat. Vobec tam len dvaja nemali chodit, kedze bol podvecer a znali miesta vedia, ze su uz domaci v rausi.

Mandzar zacne robit normalnu policajnu pracu az potom, co jeho podriadenym vyhryznu tepnu.. keby to bol zbludily turista, tak ho asi len polutuju, pripadne vysmeju, ze co tam robil..

Je to s nimi ( r) beh na velmi dlhe trate:
ruka v ruke velka doslednost na dodrziavanie zakona spolu s ponuknutymi moznostami hlavne pre najmladsich vypadnut z prostredia osady, ktore akehokolvek silneho jedinca s tuzbou zmenit svoj zivot - pozitivne (ak sa unho sama, alebo pod pozitivnym vplyvom zvon, vygeneruje), skor ci neskor, ale skor - zomelie. Na tu istu biednu existenciu.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Skvele!
J. Mandžár vlastne povedal, ze keby ti trotli nezmlatili 2 policajtov, mohli si aj nadalej zit v klude a bez obav z nejakej akcie zo strany policie. O kontrolach dodrziavania zakonov SR ani nehovoriac.
To by jeden "blil" :evil:
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Toto vyjarenie ma len utvrdzuje vtom, ze sme si rovny a rovnejsi!

Pri najblizsej prilezitosti tam asi par ciganov postrielaju a bude pokoj.

Asi sa to udialo velmi rychlo, ked nepouzili sluzobne zbrane.
Pockam si na vyjadrenie inspekcie, ake ktomu zaujme stanovisko.
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Ja si myslím, že tento prípad jasne naznačuje kam sa bude uberať budúcnosť .. takto začnú otlkať všetkých pomaly ale isto .. my budeme stáť a nebudeme sa brániť, aby sme sa nestali účastníkmi precedensu kde budeme označení za rasistov a vykonávateľov genocídy..ak by sme zasiahli nikto nás nepôjde ochraňovať, keď vás príde domov a vašu rodinu dopichať parta povaľačov a príživníkov živených z našich daní a odvodov do socialnej pojisťovne, zneužívajúcich svoju príslušnosť k nejakému degenerovanému etniku.

Staneme sa obeťou vlastnej ľudskosti a vyspelosti, našho právneho systému a spôsobu akým pristupujeme k tejto skupine obyvateľov.. ak sme sa už nestali.

A dal som áno ale verím, že

1/ by mi nestačili náboje aj keby som mal možnosť ešte strielať
2/ak by som sa ubránil .. tak z vás urobia beštiu vraždiacu v osade neviných príživníkov a parazitov.
3/alebo by som sa celý život musel skrývať aj s rodinou.... ako netuším
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 14:20, upravené celkom 1 krát.
LtTT
prispievateľ
Registered for: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa LtTT »

bum: to bolo dobre ....
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

bum: to bolo dobre ....
Má to len jednú závadu a to je tá holá skutočnosť a pravda na zaplakanie nad týmito holými faktami :!: :twisted:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"