Idem na skúšky, držte palce!

friendly_wozniak

Príspevok od používateľa friendly_wozniak »

Dakujem... mala som na Acko dobre argumenty a naozaj velmi dobre som sa na skusky pripravila. Acko skutocne tazko dostat...tiez som sa bala ci bude moje ;-) Aj Webforum mi velmi pomohlo k tomu aby som to uspesne zvladla. A blahozelam Tebe , Aress123, a prepac ze som Ti neodpisala ale mala som nieco s netom..
inspiring_cohen

Príspevok od používateľa inspiring_cohen »

np
eager_greider

Príspevok od používateľa eager_greider »

Zdravím všetkých! Hoci v streľbe nie som až taký nováčik, doteraz som chodil strieľať len pod dohľadom skúseného kolegu. A keďže som trocha poverčivý, kým som nemal preukaz, na toto fórum som neprispieval, hoci som ho o to intenzívnejšie čítal. No keďže od dnes som držiteľom ZP skupiny A, asi ma tu uvidíte častejšie :) skúšky som robil na ORPZ v Senci, hoci momentálne pôsobím v Tatrách, a každého, kto ide na skúšky do SC môžem ubezpečiť, že prebiehajú maximálne korektne, vecne a profesionálne, žiadna snaha nachytať, potopiť atď. Skutočne som bol veľmi pozitívne prekvapený. Všetkým držím palce, určite to zvládnete!
Zlomizub
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 7 months

Príspevok od používateľa Zlomizub »

10.12.2013 o 8:00 mam skusky na sk. A, E.
A kedze prave je 10.12.2013 a 11 hodin, tak palce nemusite uz drzat, lebo som sa chcel len pochvalit :)
bajec
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa bajec »

10.4.2014 o 8:30 skúška na ZP sk. A, F...držte palce
urgo
občasný prispievateľ
Registered for: 12 years 3 months

Príspevok od používateľa urgo »

Tak, zajtra ma to tiež čaka- 25.03. 2014 o 8:30, idem na A,E, F, dufam že na prvu šupu bez zadrhelu.... držte palce..... :D :D :D
Používateľov profilový obrázok
Mesi
moderátor
Registered for: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

Dufat netreba, staci vediet ;)
friendly_sutherland

Príspevok od používateľa friendly_sutherland »

Zajtra 25.03.2014 7:30 uz to mat za sebou
goyakla
občasný prispievateľ
Registered for: 12 years 1 month

Príspevok od používateľa goyakla »

Klud chalani. Ked ste sa učili,tak to je jednoduchšie ako testy na vodičák.Ked aj nebudete vedieť nejaku prkotinu,nevadí. Nutnú obranu a Krajnú núdzu musíte mať samozrejme v malíčku. :wink:
friendly_sutherland

Skusky spravene :) otazky fajnove :) prakticka len formov vedomosti a nie manipulcia :) zajtra si vyzdvihnut B+C
bajec
občasný prispievateľ

Kde si robil skúšky?
friendly_sutherland

Komárno
bajec
občasný prispievateľ

Tak potom len gratulácia...
friendly_sutherland

dakujem
urgo
občasný prispievateľ
Registered for: 12 years 3 months

Príspevok od používateľa urgo »

Tak skušky spravene na prvý šup v pohode, takže som majiteľom ZP skupin A,E,F. Skušky v Martine. :lol: :lol: :lol: :lol:

Najviac sa potešila pani prokuratorka keď som si vylosoval otazku porovnať KN a NO , naštastie som bol na tuto otazku najviac nachystaný :D :D :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"