Idem na skúšky, držte palce!
-
friendly_wozniak
Dakujem... mala som na Acko dobre argumenty a naozaj velmi dobre som sa na skusky pripravila. Acko skutocne tazko dostat...tiez som sa bala ci bude moje
Aj Webforum mi velmi pomohlo k tomu aby som to uspesne zvladla. A blahozelam Tebe , Aress123, a prepac ze som Ti neodpisala ale mala som nieco s netom..
-
eager_greider
Zdravím všetkých! Hoci v streľbe nie som až taký nováčik, doteraz som chodil strieľať len pod dohľadom skúseného kolegu. A keďže som trocha poverčivý, kým som nemal preukaz, na toto fórum som neprispieval, hoci som ho o to intenzívnejšie čítal. No keďže od dnes som držiteľom ZP skupiny A, asi ma tu uvidíte častejšie
skúšky som robil na ORPZ v Senci, hoci momentálne pôsobím v Tatrách, a každého, kto ide na skúšky do SC môžem ubezpečiť, že prebiehajú maximálne korektne, vecne a profesionálne, žiadna snaha nachytať, potopiť atď. Skutočne som bol veľmi pozitívne prekvapený. Všetkým držím palce, určite to zvládnete!
10.12.2013 o 8:00 mam skusky na sk. A, E.
A kedze prave je 10.12.2013 a 11 hodin, tak palce nemusite uz drzat, lebo som sa chcel len pochvalit
A kedze prave je 10.12.2013 a 11 hodin, tak palce nemusite uz drzat, lebo som sa chcel len pochvalit
10.4.2014 o 8:30 skúška na ZP sk. A, F...držte palce
Tak, zajtra ma to tiež čaka- 25.03. 2014 o 8:30, idem na A,E, F, dufam že na prvu šupu bez zadrhelu.... držte palce.....

Dufat netreba, staci vediet 
Klud chalani. Ked ste sa učili,tak to je jednoduchšie ako testy na vodičák.Ked aj nebudete vedieť nejaku prkotinu,nevadí. Nutnú obranu a Krajnú núdzu musíte mať samozrejme v malíčku. 
-
friendly_sutherland
Skusky spravene
otazky fajnove
prakticka len formov vedomosti a nie manipulcia
zajtra si vyzdvihnut B+C
Kde si robil skúšky?
Tak potom len gratulácia...
Tak skušky spravene na prvý šup v pohode, takže som majiteľom ZP skupin A,E,F. Skušky v Martine.
Najviac sa potešila pani prokuratorka keď som si vylosoval otazku porovnať KN a NO , naštastie som bol na tuto otazku najviac nachystaný

Najviac sa potešila pani prokuratorka keď som si vylosoval otazku porovnať KN a NO , naštastie som bol na tuto otazku najviac nachystaný