Sig Sauer Mosquito
No já mám vyreklamované moskito. Vrátili mi peniaze, ale neboloto tak ze na tu maš .. stráášny komentár som si vypučul, vraj z nemecka im hovoria , že na čo im posielajú dobré pištole.
Ale dohodli sme sa cez to všetko frflanie, nakoniec vrátanie peňazí prebehlo.. ale mám taký pocit , že som bol posledný, ak ich tam ešte niekto nasere s tým moskitom tak ho tam rovno zožerú, nedivím sa im , testy ukazujú, že závada nemá vplyv na funkčnosť, ale tiež im to asi nedá, že kto by chcel zbraň s dieramy vo vývrte, skúste len takúto pišol predať na inzerát myslim, že asi neuspejete. Ale ja som sa s Moskitom tak ťažko lúčil veľmi som dúfal, že mi ho nezoberú, že sa to nejako opraví.. žial to dopadlo ako to dopadlo. Ale bol som tak zúfalý, že tej mojej pištolke do ktorej som sa totálne zamiloval sa také niečo stalo, že keby mi to sam majiteľ a isto skúsený človek normálne vysvetlil tak by ma určite prehovoril aby som si ho nechal, pretože mi je za tou pištolkou veeeľmi smutno aj keď som ju hneď nahradil krásnym nerezovým rugerom. Ale počkám si rok dvaaisto si to moskito pojdem kúpiť nech to para tlačí.
Ale dohodli sme sa cez to všetko frflanie, nakoniec vrátanie peňazí prebehlo.. ale mám taký pocit , že som bol posledný, ak ich tam ešte niekto nasere s tým moskitom tak ho tam rovno zožerú, nedivím sa im , testy ukazujú, že závada nemá vplyv na funkčnosť, ale tiež im to asi nedá, že kto by chcel zbraň s dieramy vo vývrte, skúste len takúto pišol predať na inzerát myslim, že asi neuspejete. Ale ja som sa s Moskitom tak ťažko lúčil veľmi som dúfal, že mi ho nezoberú, že sa to nejako opraví.. žial to dopadlo ako to dopadlo. Ale bol som tak zúfalý, že tej mojej pištolke do ktorej som sa totálne zamiloval sa také niečo stalo, že keby mi to sam majiteľ a isto skúsený človek normálne vysvetlil tak by ma určite prehovoril aby som si ho nechal, pretože mi je za tou pištolkou veeeľmi smutno aj keď som ju hneď nahradil krásnym nerezovým rugerom. Ale počkám si rok dvaaisto si to moskito pojdem kúpiť nech to para tlačí.
-
inspiring_jackson
Xader, ak chceš zostať v rozumných cenách (čiže do 12.000), tak sa pozri na Walther P22. Medzi týmito dvoma som sa rozhodoval ja. Napriek tým problémom s Mosquitom som sa ale napokon rozhodol pre neho. Obe verzie som si prezrel (dík Kapula...
), ale Mosquito sa mi zdá trocha lepšie. Záleží však od osobných preferencií, ani P22 nie je žiaden junk. Len je taká trochu ľahšia, menšia, menej robustná... až trochu moc na môj vkus. Ale zasa má to svoje výhody, takže Ti odporúčam sa na ňu pozrieť. Viem že ju má určite na pulte Deas Arms a puškárstvo na Vajnorskej. Možno aj Hermes, to neviem.
Igor
Igor
-
inspiring_jackson
Xader, Igor, možností je veľa. Od ČZ 75/85 s adaptérom Kadet, cez Berettu 87, legendárny Ruger MkIII, moderný Walther SP 22 a ešte modernejšiu Berettu U22 Neos až po archaickú ruskú Margolinu. Do hry by už čoskoro mal vstúpiť aj J.K. s jeho K22. Samozrejme, je toho podstatne viac. Samozrejme, u nás na Slovensku hrá svoju úlohu (popri cene) aj dostupnosť, lebo väčšina predajcov (ak vôbec, tak) má na pultoch akurát Mosquito a P22.
-
inspiring_jackson
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_perlman
Zažmurká na tebamastodont napísal:Ako sa prejavuje cervik ? a ako to zbadam ?
No keď očistiš hlaveň a stále sa nebude lesknúť