Psychotesty - psychológovia, odporúčania
IN_dust_TRIAL, ztsc.krasnany:
9.) Necitujte príspevok, ktorý bezprostredne predchádza vášmu.
9.) Necitujte príspevok, ktorý bezprostredne predchádza vášmu.
Chcel by som sa spýtať či je možné nechať si urobiť nezávazne psychotesty na zbrojný preukaz aj keď momentálne si ešte žiadosť o zbroják podať neplánujem. Ale chcel by som vedieť či aj napriek tomu je možnosť podstúpiť u nejakého psychologa tie testy a následne výsledky s ním skonzultovať a vypočuť si jeho odborný názor či sa domnieva že som spôsobilý držať a nosiť zbrań, aká som povaha, prípadne na čom a ako by som mal na svojej psychike zapracovať aťd....
Otazka znie, preco to robit? Zvycajne neprejde cez testy nejaky dezo z nejakej osady, ale normaly clovek by stym nemal mat problem (neratam extremny pripad ked sa antigun psycholog zle zobudi).
Roman takže ak tomu dobre rozumiem môžem ísť ktorémukolvek k psychologovi na psychotesty žiadatela o zbrojný preukaz ale žiadnu žiadosť o zbroják si podávať nemusím? A musím/ respektívne mal by som túto skutočnosť mu oznámiť, že si ešte žiadosť nedávam ale chcem len poznať jeho odborný názor na seba?
-
inspiring_liskov
asi tak, nema dovod odmietnut tvojich 70e za hodinu nicnerobenia
Uvedom si, že každý jeden prvožiadateľ o ZP ide robiť psychotest predtým, než podá žiadosť (resp. než ju skompletizuje). Psychológ nemá prečo pátrať, či si poutekáš podať žiadosť o ZP hodinu po psychoteste, o mesiac alebo aj nikdy, to je čisto tvoja vec.HUNTER napísal:A musím/ respektívne mal by som túto skutočnosť mu oznámiť, že si ešte žiadosť nedávam ale chcem len poznať jeho odborný názor na seba?
A samozrejme tvoje peniaze, keďže o tie ide až v prvom rade
-
friendly_margulis
psychotest nesmie byt pri podani ziadosti na ZP starsi ako 3 mesiace ak sa mýlim opravte ma
- canis lupus
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 2 months
Nemylis ale to on vie...
Ale psycholog k tomu vyzaduje papier od lekara co bolo 20 € Tada len tak zo zvedavosti pustit 100 € ?
Pytat sa psychologa co robit a ako lepsie prejst cez test mi pripada ako sa pytat policajta ako sa daju otvorit dvere sperhakom.
Pytat sa psychologa co robit a ako lepsie prejst cez test mi pripada ako sa pytat policajta ako sa daju otvorit dvere sperhakom.
Tak dnes absolvované psychotesty v Humennom u p. doktora Sirku. Bol som sám a všetko bez problémov, klasika IQ test (80 minut), potom test na reakcie (cca 20 minut), potom osobnostny test - otazky (cca 15 minut) a nakoniec pohovor asi 5 minut. Za 2 hodinky papiere v ruke. Cena 50,-€ Odporúčam.
- MordReport
- občasný prispievateľ
- Dátum registrácie: 11 years 1 month
50 € je veľmi slušná cena..., asi som z bohatého kraja, mňa doktorka v N. Zámkoch odľahčila o 80 €... 
Ale tak mňa zase obvoďáčka za jednu pečiaku a podpis o zdravotnej spôsobilosti odľahčila o 50,-€ ... Nikdy jej to neodpustim 
Tak mňa to vyšlo 50 + 80 ... čo už,musel som to stráviť
-
friendly_dijkstra
Strečnianska, Petržalka, na tel. objednávku, cena 80 vajec, dĺžka trvania do 40 minut, aj s testom, nejaké obrázky, čísla, ukazujúce ruky.. Sranda boli čísla rozhádzané na papieri, hľadať k nim dvojice, na čas. Ten test je namierený na zvládanie stresu, zhruba v polovici totiž prituhne a treba hĺadať čísla, kt. tam podľa mňa ani neboli, len aby som sa rozhodil, a ukáže sa, či nájdem tie ľahké, posledné..