Psychotesty - psychológovia, odporúčania

Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

IN_dust_TRIAL, ztsc.krasnany:
9.) Necitujte príspevok, ktorý bezprostredne predchádza vášmu.
HUNTER
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 11 months

Príspevok od používateľa HUNTER »

Chcel by som sa spýtať či je možné nechať si urobiť nezávazne psychotesty na zbrojný preukaz aj keď momentálne si ešte žiadosť o zbroják podať neplánujem. Ale chcel by som vedieť či aj napriek tomu je možnosť podstúpiť u nejakého psychologa tie testy a následne výsledky s ním skonzultovať a vypočuť si jeho odborný názor či sa domnieva že som spôsobilý držať a nosiť zbrań, aká som povaha, prípadne na čom a ako by som mal na svojej psychike zapracovať aťd....
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

samozrejme, za peniaze cokolvek
Zlomizub
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 7 months

Príspevok od používateľa Zlomizub »

Otazka znie, preco to robit? Zvycajne neprejde cez testy nejaky dezo z nejakej osady, ale normaly clovek by stym nemal mat problem (neratam extremny pripad ked sa antigun psycholog zle zobudi).
HUNTER
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 11 months

Príspevok od používateľa HUNTER »

Roman takže ak tomu dobre rozumiem môžem ísť ktorémukolvek k psychologovi na psychotesty žiadatela o zbrojný preukaz ale žiadnu žiadosť o zbroják si podávať nemusím? A musím/ respektívne mal by som túto skutočnosť mu oznámiť, že si ešte žiadosť nedávam ale chcem len poznať jeho odborný názor na seba?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

asi tak, nema dovod odmietnut tvojich 70e za hodinu nicnerobenia
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

HUNTER napísal:A musím/ respektívne mal by som túto skutočnosť mu oznámiť, že si ešte žiadosť nedávam ale chcem len poznať jeho odborný názor na seba?
Uvedom si, že každý jeden prvožiadateľ o ZP ide robiť psychotest predtým, než podá žiadosť (resp. než ju skompletizuje). Psychológ nemá prečo pátrať, či si poutekáš podať žiadosť o ZP hodinu po psychoteste, o mesiac alebo aj nikdy, to je čisto tvoja vec.
A samozrejme tvoje peniaze, keďže o tie ide až v prvom rade :wink:
friendly_margulis

Príspevok od používateľa friendly_margulis »

psychotest nesmie byt pri podani ziadosti na ZP starsi ako 3 mesiace ak sa mýlim opravte ma
canis lupus
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa canis lupus »

Nemylis ale to on vie...
lubor
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Ale psycholog k tomu vyzaduje papier od lekara co bolo 20 € Tada len tak zo zvedavosti pustit 100 € ?
Pytat sa psychologa co robit a ako lepsie prejst cez test mi pripada ako sa pytat policajta ako sa daju otvorit dvere sperhakom.
mbk
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years

Príspevok od používateľa mbk »

Tak dnes absolvované psychotesty v Humennom u p. doktora Sirku. Bol som sám a všetko bez problémov, klasika IQ test (80 minut), potom test na reakcie (cca 20 minut), potom osobnostny test - otazky (cca 15 minut) a nakoniec pohovor asi 5 minut. Za 2 hodinky papiere v ruke. Cena 50,-€ Odporúčam.
MordReport
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 1 month

Príspevok od používateľa MordReport »

50 € je veľmi slušná cena..., asi som z bohatého kraja, mňa doktorka v N. Zámkoch odľahčila o 80 €... :(
mbk
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years

Príspevok od používateľa mbk »

Ale tak mňa zase obvoďáčka za jednu pečiaku a podpis o zdravotnej spôsobilosti odľahčila o 50,-€ ... Nikdy jej to neodpustim :cry:
michael77
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 5 months

Príspevok od používateľa michael77 »

Tak mňa to vyšlo 50 + 80 ... čo už,musel som to stráviť
friendly_dijkstra

Príspevok od používateľa friendly_dijkstra »

Strečnianska, Petržalka, na tel. objednávku, cena 80 vajec, dĺžka trvania do 40 minut, aj s testom, nejaké obrázky, čísla, ukazujúce ruky.. Sranda boli čísla rozhádzané na papieri, hľadať k nim dvojice, na čas. Ten test je namierený na zvládanie stresu, zhruba v polovici totiž prituhne a treba hĺadať čísla, kt. tam podľa mňa ani neboli, len aby som sa rozhodil, a ukáže sa, či nájdem tie ľahké, posledné..
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"