add 1- neviem čo si také videl v mojom príspevku
add 2- nemám problém použiť Google,však som na ňom každý deň a predstav si,že ho aj viem používať..
add 3- keby ho mali v KE tak takáto informácia by mi celkom pomohla,viem si ho zadovážiť aj z východu...
Človek sa na Googli dozvie toho veľa,len veľakrát dávajú recenzie takí ktorí možno vyskúšali jednu vec a myslia si že je najlepšia a inú už netreba skúšať,preto som sa tu na FÓRE,ktoré je práve o tom aby sa o veciach verejne diskutovalo,normálne spýtal a čakal radu od niekoho kto má naozaj bohaté skúsenosti s rôznymi prípravkami nielen s jedným.
Napríklad keby bola odpoveď na moju otázku že cez Amazon sa objednáva ľahšie a dodanie je rýchlejšie ako cez ebay tak to by mi tiež pomohlo...myslím,že som napísal normálny príspevok tak nevidím dôvod tak reagovať ako tvojom prípade
vidím,že si registrovaný na tomto fóre od roku 2008 a chápem,že si istotne skúsenejší a zároveň ale asi aj znechutený z niektorých otázok,ktoré sa stále opakujú dokola,keďže ľudia sú naozaj lenivý čítať celé vlákno bezrozdielu či ide o 5 strán alebo 30 .
Ale každopádne si myslím a stojím si za tým,že práve o tom je fórum,že práve na takéto niečo má slúžiť. ..samozrejme keby dalniekto otázku príklad: neviete koľko stojí tá vec v obchode 1 a koľko tá istá vec v obchode 2...tak v tom prípade by som tiež odporučil Google,prípadne by som radšej nereagoval nakoľko ide o úplne jasnú vec,kde treba hľadať informácie