Mazanie a cistenie zbrane

Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

JWD napísal: arminius - to z ali aj je free shit :D
Môj Ty oný... :roll:

Asi som nebol veľmi pochopený, ale nevadí.
Nechcel som rovno drbnúť odpoveď, čo dal elektron.

Vieš, tak poviem. Všeliaké tie špeciálne onačiny sú na dve veci. Na trt a na houbes...tá tretia je byzňys, kde výrobcovia všeliakých shitov zarábajú na puntičkároch...;) :D :D :D
Na kerú onú je jednému to špeci pérečko ? Na strelnici málokto pucuje kvér a doma predsa stačí tá injekcijka...teda aspoň mne a aj elektronovi. 8)

...a mimochodom...pokiaľ nemáš mastné ruky po čistení zbrane, to ako keby si ju ani nečistil. :roll:
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

...mňe stači šrubovak, namočim do fľašky zos oľejom a kvapňem gdze treba! :twisted:
arminius
častý prispievateľ

Alebo urvem kvér do kúpeľa a potom len vyčistím, kde treba... :wink: 8) :lol:
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

1,12€ a mas pokryte vsetky potreby, kupis vsade...

http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovan ... ce-Nerchau
Max Hardcore
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 11 months

Príspevok od používateľa Max Hardcore »

super cena toho mazacieho pera aj s postovnym ,
ja som si ho kupil tiez ,
priemer ihly 0.8mm.
dam do neho medeny Loctite C5A , to mazivo vraj
pouziva firma Glock na mazanie svojich zbrani.

Obrázok
Obrázok
pietro32i
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa pietro32i »

Kde si prosím ťa objednal ten medený loctite?
Wakama
prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 5 months

Príspevok od používateľa Wakama »

Prečítal som si staré správy v tomto vlákne a zaujal ma ten Tri-Flow. Našiel som na neho samé pozitívne ohlasy len by ma zaujímalo kde ho zohnať. Máte prosím nejaké skúsenosti?
arminius
častý prispievateľ

Wakama napísal: len by ma zaujímalo kde ho zohnať. Máte prosím nejaké skúsenosti?
Skúsenosti osobne nemám...ale šak (viď moje príspevky) ani nepotrebujem. Ale to je len môj názor.

...a kde ho zohnať ? Sorry, mierne poddžubnem. vo význame..." Ty Google nemáš ?" :roll:
Lebo https://www.google.sk/search?client=ope ... gws_rd=ssl
erebos
expert
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

Vakama : triflow maju v Pyra v BA.
Osobne skusenosti su max pozitivne a doporucujem ho.
Zlomizub
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 7 months

Príspevok od používateľa Zlomizub »

Mal som aj TriFlow, ziaden zazrak sa nekonal. Cistil aj mazal ako bolo pisane. Momentalne som na Balistole, primarne kvoli jeho netoxicite. Vdychovat teflon pri cisteni mi totiz neprislo velmi zdrave.
Wakama
prispievateľ

arminius napísal: ...a kde ho zohnať ? Sorry, mierne poddžubnem. vo význame..." Ty Google nemáš ?" :roll:
Lebo https://www.google.sk/search?client=ope ... gws_rd=ssl
myslím,že keď si mi už šiel odpisovať so zámerom aby si si zvýšil touto hláškou ego pred inými prihlásenými tak to si radšej ani nemusel reagovať :D :D Ale tak dobre ...."Google? že mne to nenapadlo? si predstav" 8)
arminius napísal: triflow maju v Pyra v BA.
ďakujem,takúto odpoveď som hľadal od niekoho kto má skúsenosť :)
arminius
častý prispievateľ

MIMO TÉMY !

Wakama

Po prvé :
Ja si už ego nepotrebujem zvyšovať ... to pozorujem občas u nie jedného z prítomných. Ten Tvoj posledný príspevok o to jasne svedčí.

Po druhé :
Už som sa nie raz stretol (aj na iných fórach) s tým, že nie jeden opomenul použiť ten Google.

Po tretie :
Keby som mal skúsenosť s daným výrobkom a dal info, že tento je k dispo v KE ?
Čo by si potom riekol ?

P.S.:
Ale TY proste Google nepotrebuješ ! ... či ?
Wakama napísal:...pochopiteľne som čakal,že sa tu nájde niekto kto naozaj bude vedieť poradiť prípadne aj reálne pomôcť... je to zlé?
romen3 napísal:ide aj o to, ze namiesto toho aby clovek odpovede hladal maju ludia pocit, ze forum je na to, ay hladat nemusel. ano su veci, napr ked ide o nejake upresnenie, ale ty mas zakladnu otazku na ktoru je odpoved na nete, na uradoch,...
keby si sa pytal napr, na nejaku presnejsiu podrobnost ktora v pravnej uprave je horsie vyjadrena alebo sa v tom nevies vymotat, tak odpovede pridu. ale na zakladnu otazku co so susedskymi vztahmi v ramci studentov podnajomnikov v susedskom byte?
...
mozno tam nenajdes presne tvoj pripad, ale urcite zistis, kde sa mas obratit. ja ti to hladat nebudem kde sa mas obratit v tvojom pripade, ale aspon som ti poslal info kde zacat.
nemyslim to teraz ze ta chcem nejak urazat, ale naozaj nemozes cakat v takychto pripadoch nejaku normalnu odpovet jasnu a presnu. na podobne otazky sa ti ludia vykaslu. forum je na to, aby si nasiel odpoved ktoru inde nenajdes alebo sa hlada naozaj tazko, nie na to aby si hladat nemusel. je to diskusia a nie informacny pult v nakupnom centre.
...a od človeka, ktorého najčastejšie výrazy sú ..." neviem čo mám robiť...nebude mi prosím vedieť niekto poradiť...poradíte aké máte "...atď ?
Máš pravdu...potrebuješ trochu poradiť, trochu sa aj doučiť. Doporučoval by som Ti okrem iného aj oblasť etiky.

P.S. 2 :
Chlapče (doslovne) môj...to, čo som ja zabudol, to sa Ty ešte len budeš musieť naučiť.
Wakama
prispievateľ

add 1- neviem čo si také videl v mojom príspevku

add 2- nemám problém použiť Google,však som na ňom každý deň a predstav si,že ho aj viem používať..

add 3- keby ho mali v KE tak takáto informácia by mi celkom pomohla,viem si ho zadovážiť aj z východu...

Človek sa na Googli dozvie toho veľa,len veľakrát dávajú recenzie takí ktorí možno vyskúšali jednu vec a myslia si že je najlepšia a inú už netreba skúšať,preto som sa tu na FÓRE,ktoré je práve o tom aby sa o veciach verejne diskutovalo,normálne spýtal a čakal radu od niekoho kto má naozaj bohaté skúsenosti s rôznymi prípravkami nielen s jedným.

Napríklad keby bola odpoveď na moju otázku že cez Amazon sa objednáva ľahšie a dodanie je rýchlejšie ako cez ebay tak to by mi tiež pomohlo...myslím,že som napísal normálny príspevok tak nevidím dôvod tak reagovať ako tvojom prípade :)

vidím,že si registrovaný na tomto fóre od roku 2008 a chápem,že si istotne skúsenejší a zároveň ale asi aj znechutený z niektorých otázok,ktoré sa stále opakujú dokola,keďže ľudia sú naozaj lenivý čítať celé vlákno bezrozdielu či ide o 5 strán alebo 30 .

Ale každopádne si myslím a stojím si za tým,že práve o tom je fórum,že práve na takéto niečo má slúžiť. ..samozrejme keby dalniekto otázku príklad: neviete koľko stojí tá vec v obchode 1 a koľko tá istá vec v obchode 2...tak v tom prípade by som tiež odporučil Google,prípadne by som radšej nereagoval nakoľko ide o úplne jasnú vec,kde treba hľadať informácie
Olap
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa Olap »

Triflow. Ono nejde len o to ci nieco maze za euro a nieco za desat. Pokial urcity clovek poyaduje len mazanie, tak je to asi aj jedno. Ak sa ale hlada aj nieco viac, napriklad korozivna odolnost a pod. potom sa tie pripravky naozaj lisia. Staci si pozriet testy v slanej hmle.
Zaver sa neda urobit sam o sebe, ale treba porovnavat. A ked sa porovna Triflow napriklad s WD40, tak triflow jednoznacne v slanej vode vykazuje lepsiu odolnost. To nie je reklama, ale testovana realita.
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

Drzis svoje kvery v slanej vode?
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."