Ako ma prepadli...

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Gunslinger mas recht s tym permanentne nasranym vyrazom to pomaha asi najlepsie.
Mne sa nieco podobne stalo viackrat. Raz ma oslovilo v parku jedno duo marokanec a potetovany basman ohladom sponzorstva. Z toho jeden sa mi snazil postavit do cesty. Naokolo nikde nikoho tak som bez slova zrychlil na 100m/11s a situacia bola vyriesena. Poslapane ego sa mi vyliecilo skor ako nonokel. Nie som ziadny vychrtlik 180/82 ani gram tuku a par rokov bojovych umeni, ale konflikty nemam rad a hlavne dosledky. Posledne po com tuzim je polamat nejake to socialne individum a dostat sa do problemov ako moja znama co vykopla par zubov chlapikovy co sa ju pokusil znasilnit v parku. Z chuja sa vyklul slusny ujo a trestne oznamenie za ublizenie na zdravi.
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Ja som raz asi okolo polnoci vystupoval z auta a ked som zamkol a otocil sa,v ceste mi stal asi 65kg cigan(potom som si vsimol,ze boli 2.1 stal pod stromom).Kym stihol nieco povedat,som sa ho pohotovo spytal:"Co je?Chces ma vyfajcit?" a bol po konflikte,dokonale som ho zaskocil.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

hehe, to je celkom dobre.
zelal by som si byt v tej situacii aj ja taky duchapritomny.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

no ja by som hlavne chcel vidiet tvoj ksicht keby odpovedal on ze "jasne ideme na to ??" :lol:
maros15
častý prispievateľ

luke:ani neviem ako ma to napadlo,ale zabralo to :wink:
roman:suhlasil by som,ale jedine s gumou :D
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

No ja som dnes v praci mal nemilý zážitok .. zakazníčka mi kričí máte tu cigáňov.... zrovna sa už hrabali v skrini co máme v čakárni... kým som pribehol už sa brali preč .. že čo hladajú.. klasika výhovorky.. no buchačku som mal doma v skrini. tam mi bola platná asi ako mrtvemu zimník. ........ našťastie žiadna konfrontácia, ale nebolo mi všetko jedno.. Sedim tu a dumám... čo by keby... zajtra zaevidujem nový prírastok (K100) a už nosím poctivo.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

hehe tvoj prispevok mi strasne pripomina rozpravanie vocka zo simpsonovcov: "raz mi taky nejaky smejd vliezol do baru a chcel ma prepadnut. cele sa to mohlo skoncit velmi tragicky, nastastie som mal pod pultom svoju vernu brokovnicu. odteraz ten hajzel bude prepadavat len bary s bezbarierovym vstupom."
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

duros napísal:... a už nosím poctivo.
Vere veru, lepsie je mat malu "striekacku" so sebou ako velku doma :-)
friendly_spence

Príspevok od používateľa friendly_spence »

Vo vnutornom vrecku maly drahy mobil a vo vonkajsom nejaky velmi lacny. Ten drahy samozrejme mat na tychy profil a na ulici ho najlepsie nepouzivat.
Do vnutorneho vrecka si dam peniaze a tie co idem platit, pripravim si presne este do ineho vrecka.
A do vonkajsieho vrecka dam penazenku, bez dokladov s kvalitne farebnou tlaciarnou natlacenimi pokrcenymi peniazmi. V noci to nieje vidno. A zistit to moze pachatel az pri nejakej pokladni. Tie falosne peniaze samozrejme nebudem pouzivat. V nedobrej situacii vsetko vyklopit, okrem tajneho.
Co si o tom myslite. Je to dobry sposob zachrany svojho zivota a majetku?
inspiring_lalande

Príspevok od používateľa inspiring_lalande »

Heh, natlačené peniaze na kvalitnej tlačiarni:) Len keď ťa zabásnu zelení a nájdu ti to, tak skús im tento príbeh povedať čo oni nato asi najskôr "máte práve nevypovedať, všetko čo poviete môže byť použité proti vám" to len z filmu :wink:
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Celkom dobre, až na tie peniaze z tlačiarne. To je už trestný čin, to ti určite neodporúčam.
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

:D náhodou som sa dobre pousmial. V BA začínajú byť lúpežníci akčnejší a celkom dôkladne prehladávajú obeť- skoro ako policajti.
Som zvedavý kolko faciek by si DINO dostal za každú nájdenú cennosť? :lol:
friendly_spence

Príspevok od používateľa friendly_spence »

To sme len tak riesili v robote. Blbe zakony. Malo by sa trestat az pri pouziti falosnych penazi.
Tak ked ma niekto 1000€ v kosely (bez penazenky, vrecko na gombik), na tom nejaku mikinu a bundu nech si pripravy schvalne do nohavic do penazenky 10€.
Nedavno bol pripad prepadu z nejakou zbranou, co som videl na JOJke, ze si chalani pocitali 6000€ na verejnosti.
Zo skusenosti, drobaky ich neuspokoja. V spravach som videl ako maleho chlapca okradili o 20€ a vratili mu 10€.
Ale prist o 10€ (prenho na toluen) je lepsie ako zlomeny nos, alebo 6000€.
Ked hned najdu vacsiu hotovost (10,20€), prehladavaju este dalej, alebo skor utekaju z lupom. Aka je statistika?

Ked ma niekto na sebe hruby overal. Pod nim peniaze. A na overale este 2 budny. Nema sancu ist ani na verejne toalety, ani tie peniaze vytiahnut. Ani ich nahmatat. Navyse ak mam pokazeny zips a aj samemu doma sa mi to zle odzipsuje. Na prevoz penazi je to lepsie. Peterson, alebo ich vyzliekaju?
Naposledy upravil/-a friendly_spence v 23 Apr 2012, 22:36, upravené celkom 2 krát.
maros15
častý prispievateľ

BK napísal:
duros napísal:... a už nosím poctivo.
Vere veru, lepsie je mat malu "striekacku" so sebou ako velku doma :-)
Tak,tak.Ja som nosil G19 len obcas a odkedy mam DUO,nosim stale.
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

Takto vecer v bezpeci domova a za PC je mi to celkou usmevne, ale ak uz mame takto prespekulovanych zlodejickov, tak im z celeho srdca zelam, aby stretli jedneho z nas - aj ked ani jednemu z nas to nezelam :lol:

Do mojich vreciek mi ani manzelka nelozi 8)
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"