Dvakrat prepad

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

apropo:
pokial viem a nepoukazujem na to prvy krat, tak pracovnik v banke ma vyslovene zakazane klast odpor. Ta pracovnicka co kladla odpor sa chovala proti predpisom a mohol by jej hrozit postih.
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

keby to bola moja zena, tak urcite by mala postih
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 09 Dec 2009, 08:25, upravené celkom 1 krát.
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

no asi to bolo evidentne vidieť že to je chudák a nie lúpežník a že nemá ozajstný gun ale hračku. No hold na niektorých je to vidno, ja keby som mal vylúpiť banku, tak tam určite nabehnem a zabudnem že idem lúpiť a pekne pozdravím a potom sa asi začnem rehotať. Ozaj mne by to pripadalo strašne vtipné vylupiť banku. Mňa by hneď prekukli.
strelec122
prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa strelec122 »

Tu pani osobne poznam - je to rozumna a inteligentna zena, ktora dokaze zhodnotit situaciu a podla toho aj konat. Urcite by neriskovala zivot pre par eur. Ten pachatel jej prilozil pistol k boku a pytal peniaze. Lenze ona sa zlakla a konala v strese, chytila pistol a ako sa natahovali tak ta pistol sa zlomila. Zaskoceny zlodej sa dal na utek a zabudol tam aj svoju uz znehodnotenu zbran. Pracovnicka hovorila, ze uz na prvy pohlad bolo jasne- bola to atrapa z hrackarskeho obchodu.
Takze ziadna hrdinka. Porusila nejaky interny predpis, moze jej hrozit postih (AKI), zeny maju zvlastnu logiku (Bum)- no neviem pani ako by ste sa zachovali vy v podobnej situacii. Pokial sedite doma za pocitacom a pisete co by bolo, ako by bolo, no v reale to je o inom. ..... :)
inspiring_dirac

Príspevok od používateľa inspiring_dirac »

Ako joke by som to rozhodne nebrala :?
Naposledy upravil/-a inspiring_dirac v 13 Aug 2009, 23:06, upravené celkom 1 krát.
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

neviem ci si si vsimla, ale tato udalost je stara vyse 3 mesiace....
a nejake nazory strelcov aj antistrelcov su popisane na predoslych stranach.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"