Ja uz som tiez naspekuloval s puzdrami
Najprv som mal Fobus a bol som spokojny

Potom som ale zistil, ze mi Fobus ohlodal musku a takisto som prestal verit uchyteniu padla. Skusil som teda original glokacke puzdro, ale u toho mi vadilo to, ze cast zbrane trcala. Potom som skusil kydexove vnutorne puzdro, ale to bolo pre mna utrpenie, proste vnutorne puzdro mi nesadlo, aj ked musim uznat, ze tak skrytu zbran som predtym este nemal. Skusil som aj ladvinku Aegis, ale to nie je celkom ono, predsa len ladvinky uz nie su "IN" a neverim zabezpeceniu spuste, takze som nosil bez gule v hlavni, nehovoriac o notorickej znamosti tychto ladviniek. Teraz som objednal Blackhawk CQC puzdro (bez poistky), zatial som ho este nemal sancu skusat so zbranou, ale mozem povedat, ze po stranke kvality spracovania je o triedu vyssie ako Fobus. Je mozne zmenit naklon zbrane (3 polohy), je mozne nosit s padlom alebo s prievlakom a takisto padlo drzi ako pribite (su tam take male haciky), nie je sanca aby to ktosi len tak vytrhol. Na druhej strane, Blackhawk odstava o malinko viac ako Fobus, takze to zbran pod trickom neschova. Objednal som si aj Maxpedition thermite, je to mala kapsicka, ktora sa da nosit na ramene aj na stehne. Chcel som v tom nosit zbran (na stehne) ak by som zasiel do lesa, na tury prip. v lete aj do mesta, ale miesto kde som cakal ze sa bude dat ulozit zbran je moc uzka a pristup k zbrani je prilis pomaly a nepohodlny. Je mozne mat zbran priamo v hlavnej kapse, kde by zbran bola vyborne skryta a pristupna az na to, ze by bolo treba otvorit plastovy "klips" a najst ho rukou v kritickej situacii by nebolo dost rychle. Zatial najlepsie sa mi nosi puzdro Blackhawk Omega VI Ultra, ale kedze je to takticke stehenne puzdro, neda sa moc dobre skryt

Mam dojem, ze o chvilu dosiahne cena mojich puzdier cenu mojej zbrane