no já si myslím že jsou tady hlavně dva názorové proudy které se nikdy nesejdou ani k sobě náznakem nemíří
a jde zejména o míření nabitou zbraní na lidi při tréningu, to prostě někomu vadí natolik, že je schopen shazovat celý koncept výcviku tím, že jej označí jako nebezepčený a hazardující.. žádný jiný argument zde nepadnul. Není zde možné diskutovat s někým, kdo nepozná koncept a vidí pouze nějaký výstup z toho konceptu, tedy vidí výsledek ale nepozná tu cestu která k němu vede..
Další argument který zde použil pan GPI je o použitelnosti a efektivnosti v určitého řešení v reálném střetu.. na toto opět nebyl použit žádný argument, prostě to jen onálepkoval z titulu nějakého střeleckého instruktora IPSC a tím si myslí že to hasne..
Nehasne, dostal příležitost si o tom rozumně promluvit, dostal prostor pro své argumenty ale on jich nemá.. on neví co napísat, a pokud tu techniku už vyzkoušel, nemá tolik pokory se přiznat že se mýlil.. a to vadí zase mně..
pro Romana : tak proč mi nikdo z Vás neodpoví za pana Brunovského ? To nestojí můj dotaz za odpověď ??
Možná je to jak píše Limonádník, jsme prostě letadla a jsme dost vysoko, taky se nemůžete s atomovým vědcem bavit o atomovej fůzi..