Vzduchovku na potkany

Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

Tony_Vicks: do hlavy a neni čo riešiť.
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

no to je mi jasnee ale strielal si potkana pistolou uz?
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

no. inak to tu nevypisujem :idea:
inspiring_bell

Príspevok od používateľa inspiring_bell »

Co sa tyka tej pistole na potkana.... pokial to nebude TAU s 160 m/s alebo Drulov Rada s vyse 200 m/s alebo nejaka ina pistol co ma cez 140 m/s tak by som to na potkana ani netahal..a vzdialenost by mala byt do 10 m ale potkan je svina ten sa len tak nedea strelit nejakym "flusbrokom" ..a mimochodom museli by ste sa s pistolou dostat blizsie a tak strielat..a hlavne dobre mierit :D a ide aj o strelivo taky boxer alebo brok c.11 alebo tie steel broky mozu s dobrym vykonom potkanom preletiet ale on ide dalej :!: :!: svina :roll: takze radsej pusku by som bral..... kazdopadne najlepsia vec je pockat si kym sa nazbieraju aspon 4 a potom ich odpalit 12 brokom s brokovnice a najlepsie brokovej dvojky/kozlice aby ste ranu mohli hned zduplovat keby sa to este hybalo :twisted: :twisted: ppo potkanovi by v tomto pripade neostal ani mastny flak :twisted:
vigorous_yalow

Príspevok od používateľa vigorous_yalow »

ten crosman má údajne 180m/s a tie potkany zvyknem strieľať na vzdialenosť 3-4 metre (sú to drzé potvory) .behajú v skladoch aj po regáloch a tam sa puškou ani zamieriť nedá.je to úzky priestor.preto ma zaujímala tá pištoľ.inak,sú tam rozložené aj pasce no do nich sa chytia len sem-tam.ani tá ružová otrava veľmi nepomáha.
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"