Sig Sauer P226

Používateľov profilový obrázok
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

peterson, to tu nezachranuj. Tu podla nasich borcov su najlepsie CZty a K100, potom dlho-dlho nic a potom tie ostatne. :wink:

Ja neviem, ale majster sveta v rallye jazdi na Citroene a ja by som ho zadarmo nechcel.
inspiring_merkle

Príspevok od používateľa inspiring_merkle »

Asi tak nejak, ale ak si dobre pamätám tak Adam Tyc začínal Glockom a to už v 15 rokoch. Takže sa môže v budúcnosti stať, že mistři světa sřílejí Sigem!!!!!
rob999
častý prispievateľ

to petersson: ale neblazni, to my vsetci prejdeme na CZ-ty.
rob999
častý prispievateľ

v kazdom pripade je prijemne zistenie, ze igoca brusi po forach aby nieco nasiel :lol:
Kto tu trpi tym syndromom?
inspiring_merkle

Príspevok od používateľa inspiring_merkle »

No na čz neprejdem ani za bo..,ale mám v pláne siga p 226
rob999
častý prispievateľ

si nedas pokoja?
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

ako citam tak citam, nikde nevidim, ze CZ a K100 su najlepsie. co som slepy? :shock: :D. dobreho strelca nerobi zbran nejakej znacky ale jeho ruky. igoca sice brusi, ale ja som pisal o znamom, co ma siga v oprave a na to nebola ziadna reakcia :D a este stale siga chcem :wink:
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

ja si myslím že sig nie je až tak celkom zlá alebo neznáma zbraň. Nájde sa tu niekto kto má so sigom nejaké skúsenosti, nebodaj je aj jeho vlastníkom? :D :D :D :lol: :P :D :lol: :P
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

domnievam sa že sigina si zaslúži mať v tomto fóre v sekcii krátke zbrane zvlášť šuflík, keď ho môže mať K 100 a ČZ, nie?
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

rob999 napísal:Tu podla nasich borcov su najlepsie CZty a K100...
To tu myslim nikto netvrdil.
Skor tu debatujete o tom, ci je SIG ultimatna zbran snov (trocha prehanam :wink:) alebo normalna zbran vyssej strednej prip. vyssej triedy.

Btw. nie je recoil pruzina (ci ako sa to vola) na Sigu standardne prave kvoli tomu, aby kompenzovala vyssie polozenu hlaven (resp. nizsi uchop)?
Ze to chlapci u Siga zvladli vyborne, to je druha vec. Ja len, ze ci tu nezamiename pricinu a nasledok.
rob999
častý prispievateľ

yarco napísal:
rob999 napísal:Tu podla nasich borcov su najlepsie CZty a K100...
To tu myslim nikto netvrdil.
Skor tu debatujete o tom, ci je SIG ultimatna zbran snov (trocha prehanam :wink:) alebo normalna zbran vyssej strednej prip. vyssej triedy.

Btw. nie je recoil pruzina (ci ako sa to vola) na Sigu standardne prave kvoli tomu, aby kompenzovala vyssie polozenu hlaven (resp. nizsi uchop)?
Ze to chlapci u Siga zvladli vyborne, to je druha vec. Ja len, ze ci tu nezamiename pricinu a nasledok.
to yarco: ci je ultimatna zbran alebo nie si nedovolim tvrdit. Su zbrane ktore maju v streleckom sporte lepsie meno a omnoho vyssiu cenu.
Opakujem sa, ale snad sa len snazime obhajit ich vyssiu cenu tym ze je kvalitnejsie spracovana, z lepsich materialov a pod.
Recoil pruzina je v nej samozrejme kvoli tomu, to je bez debaty. Ide o to ako by to vyzeralo bez nej. Spravanie by bolo iste ine.
Dalsia vec pre mna podstatne je to, ze X-five nepotrebuje ziadne dalsie zasahy do konstrukcie, resp. vymenu komponentov a samozrejme predpokladana zivotnost zbrane (v mojom pripade predpokladana nakolko nemam z nej vystrielane tolko ako SIG1).
Poukazovat na to ze niekomu z americkeho fora udernik neodpali zapalku nabojnice je ...... vsetko moze mat svoje muchy.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Petersson napísal:No na čz neprejdem ani za bo..,ale mám v pláne siga p 226
Vidíš, ja zas uvažujem, že toho môjho Siga P226, čo som kupoval pred týždňom, predám (ak budeš mať záujem, ozvi sa v PM) a kúpim si... Shadow? Glock? K-100? Nééé, len žartujem :lol: ... kúpim si rovnakého Siga, iba čierneho. Prípadne, ak zase bude k mání, tak s oceľovým rámom. A ak bude za dobré prachy X-Five, ktovie či sa nenechám zlákať.
SIG1
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa SIG1 »

Jack daj sa zlákať X-Five Allround sadu u Fraňa v Nitre kúpiš za super cenu a máš stroja bez akýchkoľvek dopĺňaní na komplet a po 20.000 ranách ( môj ) zistíš, že je stále rovnaký a vyhral si :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
SIG1
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa SIG1 »

Ja mám v pláne ešte to roku doplniť zbierku o p 226 dvojtonový :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"