Strelnice v Bratislave
-
inspiring_hawking
Nies som lenivy, ja som to cele prelistoval aj som bol na tom webe, aj som volal na to cislo co je na webe, aj som pisal mail na tom webe.. a ziadna odpoved. Chcel som preto nejake aktualne info kedze to co je tu na fore napisane je niekedy z aprila... Tu strelnicu mam hned pri dome a otvorena strelnica mi vyhovuje najviac tak len tolko. Dik
Strojar: Neviem, či si písal na e-mail ssk.sav.ba001(zavináč)gmail.com, ale asi nie. A ak náhodou áno, tak buď tvoj e-mail hodilo do spamu, alebo neprešiel, alebo som ti naň ja osobne odpísal. Takéto veci mám v klube na starosť totiž ja. Ak si chceš prísť zastrielať, tak sa pridaj k akcii, ktorú robíme dňa 19.12. ako rozlúčku so sezónou.
http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtop ... 2020#12020
http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtop ... 2020#12020
-
inspiring_cray
Pena: nechcem rypat (resp. len v dobrom), ale zislo by sa vasu stranku obcas aj aktualizovat.
Propozicie k vzduchovkovej lige stale nie su zverejnene a kedze som sa k vam na strelnicu od malorazkovej ligy osobne nedostal, netusim, ako su naplanovane kola napr. medzi sviatkami.
Viem ze s klubovou strankou je ostara (o jednu sa "pokusam" starat), ale ...
Asi som uz trochu OT.
Propozicie k vzduchovkovej lige stale nie su zverejnene a kedze som sa k vam na strelnicu od malorazkovej ligy osobne nedostal, netusim, ako su naplanovane kola napr. medzi sviatkami.
Viem ze s klubovou strankou je ostara (o jednu sa "pokusam" starat), ale ...
Asi som uz trochu OT.
-
inspiring_liskov
Chlapi, som sa dopocul, ze v Raci (Bratislave) je nejaka strelnica v areale Akademie policajneho zbroru. Je toto verejne pristupna strelnica? A striela sa tam aj s dlhymi?
Uz zacina byt konecne vonku pekne (Ale vikend bude zas studeny
), tak rozmyslam, ze vytiahnem znova 58mu a pojdem puknut niekam von, hmm kde sa da okrem Castej, Zohoru, Stupavy buchnut z SA58 v okoly BA, TT? Lebo uz ma to jeduje, vsetky tie strelnice mam od ruky, okrem tej Castej, ale to je tiez opacny smer kam chodievam.
Hmm a co je to za strelnicu ktora je pri Slovnafte, tam som este nebol, je to aj na dlhe (To by bolo fajn)? Da sa tam ist len tak aj ked niesom clenom ich klubu? Sa mi mari, ze nejaky predovkari tam chodia strielat, tak by to mohlo byt aj na dlhu.
Uz zacina byt konecne vonku pekne (Ale vikend bude zas studeny
Hmm a co je to za strelnicu ktora je pri Slovnafte, tam som este nebol, je to aj na dlhe (To by bolo fajn)? Da sa tam ist len tak aj ked niesom clenom ich klubu? Sa mi mari, ze nejaky predovkari tam chodia strielat, tak by to mohlo byt aj na dlhu.
Strelnica APZ Rača: krátke, perkus. maloráž na 50m. (ŠKP,KVvZ FOX)C08R4 napísal:Je to 60Km, to ozaj skor do tej Castej. Ale skuste mi radsej odpovedat na tie strelnice v Bratislave, ktore som tu menoval
. Strelnica policajnej akademie v Raci, viete nieco o nej? Ta pri Slovnafte uz zevraj nefunguje
.
keď sa chceš vyblázniť s 58, tak to čo si uviedol + Zohor abo od Roman. keď chceš pukať čas si nájdeš
o Slovnaftke nicht neu
-
inspiring_ellis
sobota - nedeľaC08R4 napísal: kde sa da okrem Castej, Zohoru, Stupavy buchnut z SA58 v okoly BA, TT?
http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtopic.php?t=20