CZ 83
Au-au-au... tak toto vyzerá nie príliš pekneGLOBUS napísal:No ja mam pistol este len 9 den takze sa v tom moc nevyznam preco ma zadrzky.
...
5.Zasobnik som z vrchu skracoval jeden typek na fore mi to odporucil navku skratit , tak som to skratil je to o nieco lepsie ale stale mam zadrzky , nie tolko ako pretym ale stale su.
...
Treba vždy presne vedieť, čo a prečo robím práve tak...
-
eager_stonebraker
Inak ja veľmi WD40 neodporučam, veľmi suší. Akurát tak na čistenie ale potom napr konkor. Udrží sa dlho konzervuje zaroveň a potom sa ľahšie aj čistí po streľbe.
PS ako si to skratil ten zasobník? To si ho pílil? Ešte chapem dostaviť brzdu aby rýchlejšie vypadol keď potrebuješ rýchlo prebíjat..(napr. na súťaži) ale skracovať zásobník.....hm
PS ako si to skratil ten zasobník? To si ho pílil? Ešte chapem dostaviť brzdu aby rýchlejšie vypadol keď potrebuješ rýchlo prebíjat..(napr. na súťaži) ale skracovať zásobník.....hm
GLOBUS napísal :
Čo sa týka čistenia,prečítaj si na iných témach. Doporučujem však urobiť olejový kúpeľ / ak máš dosť oleja / v CONCORE aspoň na 24 hodín !!!!
Potom poriadne vyčistiť od bordelu,ktorý sa uvolní úplne do sucha. Čistil si aj zásobníky ? Bol som už pár krát prekvapkaný,čo všetko sa tam nájde. Postup pri čistení je rovnaký ako pri kvére,akurát s tým rozdielom, že zásobník sa môže jemne natrieť.
Mal som v sklade X00 ks Pi vz.82,tento postup sa mi osvedčil.
ADD PUKSEM povedal : môj totálny súhlas s nasledovným
Vsimni si ako je postaveny naboj ci nesmeruje do boku alebo prilis kolmo hore prip. dole pri nabehu do komory. ak je masina nova skontroluj podavace v zasobnikoch ci nezadieraju do otvoru pre zachyt (stava sa to) aneb som videl strunu z 82-ky = velky odpor pre cyklus zaveru a nedobehne celkom do zadu a naboj neskoci hore a mas to... dalej vytahovac (u CZ co kus to original) ak nieje dopasovany tak cez seba nepusti okraj naboja pri zasuvani a hotove..moze to byt aj nieco uplne ine, neviem........................
Odpovedám : dobrý to človek,bol to vôbec z tohoto fóra ?Zasobnik som z vrchu skracoval jeden typek na fore mi to odporucil navku skratit , tak som to skratil je to o nieco lepsie
Čo sa týka čistenia,prečítaj si na iných témach. Doporučujem však urobiť olejový kúpeľ / ak máš dosť oleja / v CONCORE aspoň na 24 hodín !!!!
Potom poriadne vyčistiť od bordelu,ktorý sa uvolní úplne do sucha. Čistil si aj zásobníky ? Bol som už pár krát prekvapkaný,čo všetko sa tam nájde. Postup pri čistení je rovnaký ako pri kvére,akurát s tým rozdielom, že zásobník sa môže jemne natrieť.
Mal som v sklade X00 ks Pi vz.82,tento postup sa mi osvedčil.
ADD PUKSEM povedal : môj totálny súhlas s nasledovným
Vsimni si ako je postaveny naboj ci nesmeruje do boku alebo prilis kolmo hore prip. dole pri nabehu do komory. ak je masina nova skontroluj podavace v zasobnikoch ci nezadieraju do otvoru pre zachyt (stava sa to) aneb som videl strunu z 82-ky = velky odpor pre cyklus zaveru a nedobehne celkom do zadu a naboj neskoci hore a mas to... dalej vytahovac (u CZ co kus to original) ak nieje dopasovany tak cez seba nepusti okraj naboja pri zasuvani a hotove..moze to byt aj nieco uplne ine, neviem........................
-
inspiring_carver
Potrebujem nove originalne pôvodne bakelitove crienky (Pazbicky) na pistol vz.82 a nikde ich nemozem zohnat, vsade maju iba na CZ83, ale jeden znamy mi vravel, ze tieto maju inu hrubku (Asi kôli hrubke zasobnika) ako na tie CZ82, hmm je to pravda? Zatial som ich nemal moznost porovnat. Pasuju teda crienky z CZ83 napr: 7.65Br do CZ82?
Takze bakelitove pazbicky z CZ83 niesu zhodne s tymi na CZ82 a mozem to ist prebrusovat
, v niektorych miestach nesedi hrubka a inde zasa uhol vyrezov z vnutornej strany
. Hlavne, ze ten iniciativny predajca v Hermese mi srdcervuco tvrdil, ze su rovnake a to iste aj puskarstvo v Nitre p. Gerhat.
Naposledy upravil/-a C08R4 v 22 Mar 2010, 17:29, upravené celkom 1 krát.