Vzduchovka okolo 100€
-
elegant_lumiere
-
eager_banzai
-
infallible_roentgen
Cavte v tejto oblasti som novy a potreboval by som radu od skusenejsich.
Chcel by som si kupit vzduchovku mala by splnovat nasledujuce kriteria:
-mala by stat okolo 70-100 euro
-mala by byt bez ZP
-nemalo by to byt nic silne
-potreboval by som to len tak ked obcas zajdem do lesa alebo na luku
-namal by to byt len niejaky cinsky smejd
Dalej sa chcem opytat (pochopitelne ked som v oblasti vzduchoviek novy) aku max. rychlost moze mat diabolka/brok vystreleny zo vzduchovky v m/s?
A dalej od akeho veku mozem vlastnit vzduchovku? podla zakonov SR
za odpovede vopred dakujem
Peter
Chcel by som si kupit vzduchovku mala by splnovat nasledujuce kriteria:
-mala by stat okolo 70-100 euro
-mala by byt bez ZP
-nemalo by to byt nic silne
-potreboval by som to len tak ked obcas zajdem do lesa alebo na luku
-namal by to byt len niejaky cinsky smejd
Dalej sa chcem opytat (pochopitelne ked som v oblasti vzduchoviek novy) aku max. rychlost moze mat diabolka/brok vystreleny zo vzduchovky v m/s?
A dalej od akeho veku mozem vlastnit vzduchovku? podla zakonov SR
za odpovede vopred dakujem
Peter
Ak si ochotný dať za vzduchovku 100 eur a nechceš čínsky bordel, ja by som na tvojom mieste došetril a pouvažoval o kúpe Slávie. Ich cena sa pohybuje niečo okolo 130 eur, ale taká 630-ka nieje na zahodenie. Táto vzduchovka by bola k tvojím požiadavkám asi najbližšie. Ak máš nad 15 rokov, tak s kúpou nebude problém a zbroják na to nepotrebuješ. Mám taký pocit, že u nás legislatíva povoľuje max. 15J. Niekde na fóre som o tom čítal.
Koľko ľudí, toľko chutí a výsledný efekt je ten, že rozhodnutie zostane na tebe. Ešte ti dám jednu radu, mám to vyskúšané, že to funguje. Na fóre je veľa dobrých rád a poznatkov, ale je toho veľa. Nájdi si čas a prečítaj si o vzduchovke o ktorú máš záujem. Vyber si nejaké a zájdi do predajne, kde ich predávajú, alebo za niekym kto ich má a vyskúšaj si ju. Ak nemáš možnosť si ju vyskúšať, tak aspoň si ju zober do ruky a zhodnoť, ako ti sedí v ruke. Ľudovo povedané( šáhni si na ňu ) kým sa rozhodneš.
Koľko ľudí, toľko chutí a výsledný efekt je ten, že rozhodnutie zostane na tebe. Ešte ti dám jednu radu, mám to vyskúšané, že to funguje. Na fóre je veľa dobrých rád a poznatkov, ale je toho veľa. Nájdi si čas a prečítaj si o vzduchovke o ktorú máš záujem. Vyber si nejaké a zájdi do predajne, kde ich predávajú, alebo za niekym kto ich má a vyskúšaj si ju. Ak nemáš možnosť si ju vyskúšať, tak aspoň si ju zober do ruky a zhodnoť, ako ti sedí v ruke. Ľudovo povedané( šáhni si na ňu ) kým sa rozhodneš.
-
friendly_morse
Mam Hatsana 85 (100€) + optika z polska za 20€ a nemozem vynachvalit . . . strielam z okna bytovky na vrabce a veverky a nic lepsie som kupit nemohol na to ze som mal len 100€ . . . A za slaviu by som ju nikdy nevimenil drevo je pre mna trosku tazke a nezvyk . . . siice tu 634 by som chcel skusit
Dal by som aj nejake foto . . .
Hunter88, vyrastieš z toho a potom sa budeš za to hanbiť

Naposledy upravil/-a Montana v 27 Máj 2010, 20:39, upravené celkom 1 krát.
Prídeš na to, že aj ten najmenší tvor má právo na život.
-
friendly_morse
Jaaaj myslis to noo . . . noo hej ale na psa alebo na macku by som si nedovolil namierit
A ked uz aj priatelka dala dole vrabca tak konecne pochopila ze strielat na terce , jablka , flasky , spraye v ohni , balony , sacky plne benzinu nad ohnom , je casom nuda ked prave nenastrelujes optiku . . . skusal som uz vsetko mozne takze nuda je svina a je vsade 
Nuda to je naozaj sviňa problém. Skús si zistiť, či niekde v okolí nieje partia vzduchovkárov a pridaj sa k ním. Ja som mal to šťastie,že jeden môj známy vedie na základnej škole strelecký krúžok a poviem ti, je to celkom zábavné zastrieľať si v kolektíve. Raz za čas sa stretnúť a vyskúšať si svoje kvality v presnosti, či už na terč, alebo na niečo iné. Ja viem, že aj to je len dočasu, ale treba pustiť fantázii uzdu a vymyslieť si zakaždým nejaký iný parkúr z iným stupňom obtiažnosti a ísť na to.