Únoscu policajtov pri Šali zastrelili.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

nepocul som to,

akosi nesledujem TV v poslednom case.
polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

dobre robíš,
to sa už ani nedá pozerať tie bludy
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

neda mi musim zareagovať OT.

niko: aby tvoja debata o zbraniach a pod mohla byť prínosom pre toto fórum, mal by si mať nejaké znalosti a myslím si ,že lovec a turbiak sú troška niekde inde a nemaš ani najmešiu šajnu o tom čo píšu... je od teba dosť nerozumné baviť sa týmto štýlom s niekym ako je lovec, ktorého príspevky tu niečo znamenajú, a znateľne zvyšujú hodnotu tu uvedených informácii. ... ja sa ťa snažím len uviesť do obrazu nesnazim sa utocit na teba, ak ti to nepoviem ja nemaš to od kiaľ vedieť..
wronski
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa wronski »

pachatel zneskodneny,vdakabohu.obet unosu zranena lebecnou kostou pachosa,bohuzial.evokuje to vo mne rozbijanie orecha nasledkom coho bolo moje mensie zranenie oka,nastastie bez naslednej pomoci psychologa,co obet unosu mozno potrebovala.muselo to riadne lupnut.kto vie ci z tej imbecilnej palice aj nieco vytieklo.ospravedlnujem sa vsetkym,ktorym by mohlo prist po tomto vsetkom nevolno
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

aris ma pravdu .... tak edit..
Naposledy upravil/-a duros v 13 Júl 2010, 20:37, upravené celkom 1 krát.
aris
častý prispievateľ

prosim Vas, vazne, kontrolujte svoje prispevky.

Donedavna to tu bola vcelku kultivovana a i odborna diskusia. Zial, s kvantitou prispevkov klesa ich kvalita. Nenechajte sa strhnut (najma) k jalovym prispevkom novymi kolegami diskutermi, ktori mi casto pripadaju akoby mali nutkanie sa vyjadrit ku vsetkemu co na fore je.
wronski
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa wronski »

aris,
prepac,nevedel som,ze mas ochrannu znamku na patent ako kultivovane diskutovat.ale asi si pozabudol,ze v demokratickej spolocnosti je aj nekultivovane vyjadrovanie sa,ako to ty nazyvas, urcitym sposobom nazor na danu vec.nic v zlom
aris
častý prispievateľ

ok, moj prispevok bol prosbou

ale, ako chcete, mozme z toho tu spravit, obrazne povedane, kulnicku na drivi
polucias
častý prispievateľ

dnes na nočnej službe ma napadla jedna vec ohľadom tohto prípadu, ktorú určite vyskúšam v praxi.
na tom policajnom aute bolo rozstrieľané zadné okno cez ktoré strieľal únosca na policajtov.
predstavujem si ten stiesnený priestor a kosu58 ako kropí cez zadné okno,

nebola to situácia hodna pokusu spacifikovať toho debila v aute? pár takých vecí sme v aute skúšali a je tam veľká šanca na úspech.
len polemizujem, neukameňujte ma za to, ale ak útočník strieľa opačným smerom ako sedia 3 ľudia a sú od neho na dosah ruky, tak mi to príde ako veľmi dobrá šanca ho zlikvidovať.
ako som napísal, vyskúšam to v praxi, aj keď by bodlo viac info on Tanga ako to cele presne bolo :wink:

úprimne som ale veľmi spokojný s tým že je o jedného hajzla menej, už sa to tu začína pekne rozbiehať, sbskar mŕtvy, unos policajtov, čo bude ďaľšie?
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

tango napísal:utvar ma zatial embargo na informacie ohladom tejto roboty, takze vam tu nic verejne detailne nemozem zatial napisat, ale tak to sa casom podda :)
Tango len ma zaujima ci ta 58ma bola klasicka alebo zcivilnena (a niekto ju nebodaj mal na ZP). Chcem sa vopred psychicky pripravit na to, ci nas majitelov, zase zacnu v mediach okydavat. Samozrejme ked informacne embargo zapadne prachom ;)
polucias
častý prispievateľ

myslím že legistelum to bude veľmi úpenlivo sledovať :wink:
každopádne otázka na mieste, fakt !
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

a bola tá kosa vôbec ostrá ? nesledujem v poslednej dobe televíziu tak nemám prehlad, ale predpokladám že by sa aspoň na nete objavili fotografie kde všade skončili včely a drísty pseudonovinárov o tom ako policajti nezvládli situáciu, že došlo k všeobecnému ohrozeniu. Pamätám na hystériu okolo diery v betónovom stĺpe keď dakto pustil jednu po agresívnom hnedoslovákovi...
aris
častý prispievateľ

Peter Bezo napísal: Tento spôsob samovraždy má aj svoj názov, len si ho neviem teraz spomenúť

blue suicide

modra samovrazda
medonos
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa medonos »

Napadá ma jedna dos´t podstatná vec , tá policajtka čo dostala do oka kúsok tej kosti z magora by si mala dať extrémne záležať na tom aby po pitve zistili či dotyčný borec nemal HIV , C alebo inú chuťovku...
Zamknuté

Návrat na "Udalosti"