Rozhovor ministra Lipsica v pluske

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_murdock

Rozhovor ministra Lipsica v pluske

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

Ospravedlnujem sa ked som zbytocne zalozil topic.citam prave rozhovor ministra.Tu sa vyjadruje citujem:chceme jednoznacne zakazat drzbu povodne plno automatickych zbrani ktore sa daju spatne prerobit na strelbu v davkach.jednou z moznosti je ze tieto zbrane musia byt zamknute v bezpeci napr. na strelnici.v ziadnom pripade nepatria domov.Na otazku:takze ich majitelia nebudu musiet odovzdat statu uplne?? Odpoved ministra:presne tak mozu ich najdalej vlastnit ale budu bezpecne uchovane.iba spresnim ze pojde o zbrane ktore boli povodne auto ale boli upravene na civilne ucely......

Ludia mam len ja pocit alebo to nejak uplne sa nepodoba na to co islo do pripomienkovania?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

danko zjavne testuje , ci nas aj tymto tak vydrazdi... hlada mantinely

ako krestanovi - katolikovi mu musi byt jasne, ze aj Kristus ked mal ruky rozpazene na krizi, vlastne iba ukazoval : Odtialto az potialto... tak skusa...
Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

bude je dokonaly hlupak, alebo dokonaly klamar

jedno lepsie ako druhe :?
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

jedna vec je, čo hovorí ľuďom v rozhovore, druhá vec je to, čo je v návrhu..

bežný človek si povie, veď čo, o nič nejde, nikomu nechcú nič brať, takto to bude navyše bezpečnejšie, houby..
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

:D asi chce tie "ulozne" postavit s "firmou" KDH aby mali dalsi "legalny" prijem do strany :shock: kurna je to tlllllk ja len dufam ze mu to neprejde ...........
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Ja som presvedčený o tom , že pre to aby dobre vyzeral pred voličmi zapredá aj vlastnú mamu .... ja som ho už pochopil o čo mu ide ... len o seba ... inak by sa do novely nedostalo to, čo sa tam dostalo, vyzerá to ako by sekretárke povedal prepíš tam to či ono a je to .. o tom svedčí aj tá zrýchlená forma
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

keby aj takuto noelu zakona postavili (ulozenie "niekde"), tak v SVK podmienkach je nevykonatelna
duros
častý prispievateľ

A viete čo je najlepšie , že tí hlúpi ľudia to žerú, obchádzal som kamarátov a jedného otec kričí "všetko vám zobrať, dať zošrotovať na čo vám to je?".... môže mať svoju pravdu, ale neuvedomuje si, že tu koniec koncov nejde o zbrane ako také, ale ide tu o spôsob ako sa dá využiť zákonný postup na zmenu pravidiel a to veľmi nedemokratickým a totalitným spôsobom, rýchlej tichej zmeny bez prizvania dotknutých, keď sa tí ludia zadajú, že takáto nejaká novela ich pripravila o nejaký pre nich dôležitý liek, alebo im odobrala nejaké možnosti potom sa budú čudovať ako to ?
Hamba nám a našim spoluobčanom za to, ako nie sme ochotní hájiť svoje práva.. v SAPSe je ale 1300 členov, no nevidel som, že by na internete boli vyzvaní na podporu , na ich stránke nie je ani zmienka....
Podpisujú mi to nedržitelia... poľovníci odmietajú.. vraj nám také zbrane do rúk nepatria a konečne s nami spravia poriadok, aj taký argument bol ... keby si poľovník tak ti to podpíšem... ach škoda rečí
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

tak si mu mal povedat, ze v osobnom jednani nas podporil a spolupracuje s nami aj sef Slovenskeho polovnickeho zvazu :wink:
duros
častý prispievateľ

to by bolo fajn keby počúval... žiaľ sú ľudia, ktorí sú priam ovládaní danými výrokmi pána ako je náš minister a sprosto ho následujú bez ochoty pochopiť, že ich tam vedie zo slučkou na krku..
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Po včerajšom vystupeni pana L.... v TV Markiza, kde nas opetovne označil za neslušnych ludi by nebolo odveci nejake to hromadne trestne oznamenie za uražku na cti...a hned to spojit s peticiou na jeho odvolanie koli pokusu o znarodnenie a zniženie bezpečnosti občanov!
taktikZA
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa taktikZA »

Vopred sa ospravedlnujem za OT.
Jedno pokekadlo hovori,ked sa blbec nudi...vymysla p...ny.Treba ho zamestnat a problemy skoncia....

Asi v kratkej buducnosti sa bude treba zamerat na...samocenzura...
DUROS ma presvedcil...

Sorry za OT....to bolo len na odlahcenie
a doplnam....prosim nereagujte na tento pripevok...
Naposledy upravil/-a taktikZA v 11 Sep 2010, 09:13, upravené celkom 2 krát.
duros
častý prispievateľ

s týmto rýchlo skončite, nemá to význam a našej veci to môže len uškodiť, dnes je kostol móda, dnes sa to nosí oplatky sú chutné.... veľa ľudí s vami nebude súhlasiť len pre to, že sa to teraz nosí ... bacha na to to je ako hlavou proti múru
tým nechcem povedať , že by sa to nemalo riešiť ale asi nie tu .. alebo veď uznajte sami ..
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

to mas pravdu ale co nam mozu ? ........ mame zevraj slobodu prejavu :shock: ci pan politik nas bude nazývať "neslusnymi" .... ale kurna nech sa pozrie aky "slušný" su oni a potom nech kvaka o slušnosti !

ano ludia nechapu ze toto je len pozmeneny Ficov zakon o vyvlastnovani ale tyka sa mensej casti obyvateľstva :evil:

to gewehr: ver tomu ze kby zistili ze ludia su "ochotny" ukladat si zbrane niekam za poplatok tak to schvalia a ryzuju na tom ... ale mna by potom zaujimalo keby to niekto vykradol kdo by bol na vine ?

to duros . ano zapredal by ako kazdy politik okusil chut moci a uziva si ju to uz je ina "viera " to uz z kostolom nema nic spolocne len z dresom :cry:
NASTY
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

Peter Elektro napísal:Po včerajšom vystupeni pana L.... v TV Markiza, kde nas opetovne označil za neslušnych ludi by nebolo odveci nejake to hromadne trestne oznamenie za uražku na cti...a hned to spojit s peticiou na jeho odvolanie koli pokusu o znarodnenie a zniženie bezpečnosti občanov!
koho "nas"-- myslel tym drzitelov zbrani ktory maju ZP a legalne zbrane?? tym padom to myslel aj na svojich ludi (policajtov) tych je tiez kopec ktory vlastnia aj sukromne zbrane,v podstate som jednym z nich a nejak som si nie vedomy ze by som nebol slusny
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"