Rozhovor ministra Lipsica v pluske
-
inspiring_murdock
Rozhovor ministra Lipsica v pluske
Ospravedlnujem sa ked som zbytocne zalozil topic.citam prave rozhovor ministra.Tu sa vyjadruje citujem:chceme jednoznacne zakazat drzbu povodne plno automatickych zbrani ktore sa daju spatne prerobit na strelbu v davkach.jednou z moznosti je ze tieto zbrane musia byt zamknute v bezpeci napr. na strelnici.v ziadnom pripade nepatria domov.Na otazku:takze ich majitelia nebudu musiet odovzdat statu uplne?? Odpoved ministra:presne tak mozu ich najdalej vlastnit ale budu bezpecne uchovane.iba spresnim ze pojde o zbrane ktore boli povodne auto ale boli upravene na civilne ucely......
Ludia mam len ja pocit alebo to nejak uplne sa nepodoba na to co islo do pripomienkovania?
Ludia mam len ja pocit alebo to nejak uplne sa nepodoba na to co islo do pripomienkovania?
-
inspiring_liskov
-
inspiring_boyd
Ja som presvedčený o tom , že pre to aby dobre vyzeral pred voličmi zapredá aj vlastnú mamu .... ja som ho už pochopil o čo mu ide ... len o seba ... inak by sa do novely nedostalo to, čo sa tam dostalo, vyzerá to ako by sekretárke povedal prepíš tam to či ono a je to .. o tom svedčí aj tá zrýchlená forma
A viete čo je najlepšie , že tí hlúpi ľudia to žerú, obchádzal som kamarátov a jedného otec kričí "všetko vám zobrať, dať zošrotovať na čo vám to je?".... môže mať svoju pravdu, ale neuvedomuje si, že tu koniec koncov nejde o zbrane ako také, ale ide tu o spôsob ako sa dá využiť zákonný postup na zmenu pravidiel a to veľmi nedemokratickým a totalitným spôsobom, rýchlej tichej zmeny bez prizvania dotknutých, keď sa tí ludia zadajú, že takáto nejaká novela ich pripravila o nejaký pre nich dôležitý liek, alebo im odobrala nejaké možnosti potom sa budú čudovať ako to ?
Hamba nám a našim spoluobčanom za to, ako nie sme ochotní hájiť svoje práva.. v SAPSe je ale 1300 členov, no nevidel som, že by na internete boli vyzvaní na podporu , na ich stránke nie je ani zmienka....
Podpisujú mi to nedržitelia... poľovníci odmietajú.. vraj nám také zbrane do rúk nepatria a konečne s nami spravia poriadok, aj taký argument bol ... keby si poľovník tak ti to podpíšem... ach škoda rečí
Hamba nám a našim spoluobčanom za to, ako nie sme ochotní hájiť svoje práva.. v SAPSe je ale 1300 členov, no nevidel som, že by na internete boli vyzvaní na podporu , na ich stránke nie je ani zmienka....
Podpisujú mi to nedržitelia... poľovníci odmietajú.. vraj nám také zbrane do rúk nepatria a konečne s nami spravia poriadok, aj taký argument bol ... keby si poľovník tak ti to podpíšem... ach škoda rečí
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Vopred sa ospravedlnujem za OT.
Jedno pokekadlo hovori,ked sa blbec nudi...vymysla p...ny.Treba ho zamestnat a problemy skoncia....
Asi v kratkej buducnosti sa bude treba zamerat na...samocenzura...
DUROS ma presvedcil...
Sorry za OT....to bolo len na odlahcenie
a doplnam....prosim nereagujte na tento pripevok...
Jedno pokekadlo hovori,ked sa blbec nudi...vymysla p...ny.Treba ho zamestnat a problemy skoncia....
Asi v kratkej buducnosti sa bude treba zamerat na...samocenzura...
DUROS ma presvedcil...
Sorry za OT....to bolo len na odlahcenie
a doplnam....prosim nereagujte na tento pripevok...
Naposledy upravil/-a taktikZA v 11 Sep 2010, 09:13, upravené celkom 2 krát.
s týmto rýchlo skončite, nemá to význam a našej veci to môže len uškodiť, dnes je kostol móda, dnes sa to nosí oplatky sú chutné.... veľa ľudí s vami nebude súhlasiť len pre to, že sa to teraz nosí ... bacha na to to je ako hlavou proti múru
tým nechcem povedať , že by sa to nemalo riešiť ale asi nie tu .. alebo veď uznajte sami ..
tým nechcem povedať , že by sa to nemalo riešiť ale asi nie tu .. alebo veď uznajte sami ..
-
inspiring_boyd
to mas pravdu ale co nam mozu ? ........ mame zevraj slobodu prejavu
ci pan politik nas bude nazývať "neslusnymi" .... ale kurna nech sa pozrie aky "slušný" su oni a potom nech kvaka o slušnosti !
ano ludia nechapu ze toto je len pozmeneny Ficov zakon o vyvlastnovani ale tyka sa mensej casti obyvateľstva
to gewehr: ver tomu ze kby zistili ze ludia su "ochotny" ukladat si zbrane niekam za poplatok tak to schvalia a ryzuju na tom ... ale mna by potom zaujimalo keby to niekto vykradol kdo by bol na vine ?
to duros . ano zapredal by ako kazdy politik okusil chut moci a uziva si ju to uz je ina "viera " to uz z kostolom nema nic spolocne len z dresom
ano ludia nechapu ze toto je len pozmeneny Ficov zakon o vyvlastnovani ale tyka sa mensej casti obyvateľstva
to gewehr: ver tomu ze kby zistili ze ludia su "ochotny" ukladat si zbrane niekam za poplatok tak to schvalia a ryzuju na tom ... ale mna by potom zaujimalo keby to niekto vykradol kdo by bol na vine ?
to duros . ano zapredal by ako kazdy politik okusil chut moci a uziva si ju to uz je ina "viera " to uz z kostolom nema nic spolocne len z dresom
- NASTY
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
koho "nas"-- myslel tym drzitelov zbrani ktory maju ZP a legalne zbrane?? tym padom to myslel aj na svojich ludi (policajtov) tych je tiez kopec ktory vlastnia aj sukromne zbrane,v podstate som jednym z nich a nejak som si nie vedomy ze by som nebol slusnyPeter Elektro napísal:Po včerajšom vystupeni pana L.... v TV Markiza, kde nas opetovne označil za neslušnych ludi by nebolo odveci nejake to hromadne trestne oznamenie za uražku na cti...a hned to spojit s peticiou na jeho odvolanie koli pokusu o znarodnenie a zniženie bezpečnosti občanov!