Lipšic

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

no az pri takychto veciach "obcan ů zistuje ako funguje nas statny aparat :(

to telra a agger : ano bolo by to poruenie koalicnej zmluvy ..... teda ak sa pred hlasovanim nedohodnu ze je to na kazdom poslancovi ( co sa urcite nedohodnu :shock: )
a nechcem bit optimista ale zo smerom by to asi nepreslo ...mozno uz len z pricipu ze su opozicia a nech vlada pohori ...... mozno iste to nieje nikdy

to R : len aby to nedopadlo tak ze sa budu spoliehat 1 na 2 heho a nakoniec to znebude pripomienkovat nik :evil:

a ten jeho vyrok o slusnych obcanoch co sa musia bat vlastnikov zbrani mi pripomina vyrok jeho kamosa mikiho : v noci robia len šlapky a zlodeji. :evil:
Používateľov profilový obrázok
wizzard160
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa wizzard160 »

electron napísal:budem sa opakovat: nechcu ustupit ani o milimeter
ja sa bojim ze to skonci tak ako nedavno s mytom boli protesty skupinky na fb a vsetko mozne a politici si aj tak spravili co chceli. vyzera to ze na sk budu len revolvery opakovacky a dvojaky a zopar starych typov samonabijacich pistoli ktore nemaju samocinne verzie :(
inspiring_agnesi

Príspevok od používateľa inspiring_agnesi »

wizard: súhlasím s tebou, žiadny skupinky, listy posloancom, nič z toho nepomôže, leob oni na to zvysoka s.rú. Je to čistý populizmus, komunizmus. Treba robiť petície, protesty, jedine tak MOŽNO niečo zmeníme. Možno ešte nejaké verejné vystupenie jedného zástupcu celej streleckej verejnosti v televízii. alebo v diskusii s lipšicom? Nie som rečník, hladajme jedného rečníka , ktorý by urobil vystupenie v televizii. Ja si myslím že pre takú TV markíza alebo TV joj by to mohlo byť celkom zaujímavé. A následne by isto prišla reakcia MVSR a jeho šéfa. Potom ho vyzvať k distkusii....Treba jednoznačne niečo vymyslieť :!: :!: :evil:
mab
prispievateľ

Príspevok od používateľa mab »

mozno by sa toho chytil hrib z lampy, ten rad vola spisiaka, keby tam bol este lipsic a dvaja za drzitelov ZP napr. z legis telum...
tu je lipsic v rozhovore pre .tyzden
http://www.tyzden.sk/rozhovory-dna/rozhovor-11.html
wizzard160
prispievateľ

Príspevok od používateľa wizzard160 »

hmmm pozeral som CT24, bitska ministerka vnutra vyzyvala obcanov aby pomohli policii a zapojili sa do boja proti zlocinu. heh je len ironicke ze 13 rokov dozadu im ta ista britska vlada, ktora ich teraz ziada o pomoc zbavila akejkolvek moznosti branit sa pred zlocinom...
eloquent_carson

Príspevok od používateľa eloquent_carson »

Kapo napísal:Smutné je, že niekto, kto prehral voľby, a vôbec nerozumie veci, nás teraz riadi a ochraňuje. /uff, tak ťažko sa mi to píše bez hanlivých slov.../
Vďaka Vám ktorý ste týchto zmr..v volili!
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

werewolf napísal:... v diskusii s lipšicom? Nie som rečník, hladajme jedného rečníka , ktorý by urobil vystupenie v televizii...
werewolf: Koho zavolat alebo zapojit? To je jednoduche - kto ma zaujem na tom aby sa sucasny minister vnutra neukazoval stale len v najlepsich farbach? (povedane diplomaticky) Kto by mu vedel oponovat v debate aj v priamom prenose, pricom by ho ludia pocuvali rovnakym uchom ako pocuvaju Lipsica = kto by mu bol rovnocennym superom? (a z hladiska verejnej mienky mozno dokonca este pred nim?) Mno, napriklad BYVALY minister vnutra (Kalinak)... Otazka je ci by sa mu do toho chcelo, ale vzhladom na to ze SMER je v opozicii, myslim ze chciet by sa mu mohlo...

Som prekvapeny, ze zatial sa do toho nepustil, aj ked mozno caka az to pride do parlamentu (alebo nevie ako na to reagovat a ci vobec). Navyse zatial je s tym spojene aj male riziko, a politici nemaju radi riziko ziadne - pre nich je idealna win-win-win situacia (kde nemozu prehrat) - napr. cokolvek Lipsic spravi - aj napr. to zavedenie nosenia skorpikov - mozno to par odbornikov vysmeje, mozno sa na tom pobavia aj z radov tych co tych skorpikov budu nosit, ale pre neho je podstatne ze este aj tym ziskal body u nejakej casti verejnosti (minimalne u tej ktora nema ani sajnu o tom co to skorpion je, a nevedeli by ho identifikovat ani na obrazku...). Ak by o tom povedzme do TA3 povedal nieco nejaky expert do zbrani (ze keby tie PMJcka v DNV skorpiky mali, a pouzili ich na strelbu davkou na sidlisku plnom ludi, tak by tam tych obeti mohlo byt aj viac... ), ale ludia by to i tak pustali jednych uchom dnu a druhym von... Ak by ale verejne vystupil Kalinak a zacal kritizovat svojho nastupcu (pretoze tych kiksov v DNV priznajme si minimalne par bolo), tak by to hned bolo ine soro-moro.

Kazdopadne ak/az sa to dostane do parlamentu, je opozicia mozno dokonca lepsie medium pre namietky a argumenty... (dokonca aj ak by neboli uplne na strane drzitelov ZP / na strane logiky a rozumu, stale by platilo to stare zname: 'nepriatel mojho nepriatela je moj priatel...' :wink: Samozrejme ale plati to len ak nie su uz vopred dohodnuti, alebo nemaju jedni na druhych nejake 'argumenty' v pozadi...

Gunslinger
eager_hertz

Príspevok od používateľa eager_hertz »

Faaaaaaaaajn.....tieto amokové vyjadrenia celej veci "pomôžu".......
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

zrejme sa uz minister Lipsic neda pozvat do obyvacky, ako pred volbami :lol:
inspiring_boyd

to asi ne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sak co obcan to potencionálny psychopat = zabiak ale ked sa tak zamyslím neni aj Lipsic psychopat coho sa vlastne tak boji ??????

V USA boli horsie priklady a co tam zakazali ? nie zeby som si zelal aby sa aj u nas strielalo v skolach atd. ale ...... davaju si ich za vzor tak preco nie aj teraz ?

ozaj nezložíme sa mu na nejakú zbraň ???? :lol:
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Nome: na zbraň nie, ale na vyšetrenie by sme mohli...
inspiring_boyd

tak myslel som to tak ze ked dostane zbraň musi splnit vsetky nalezitosti na drzbu a psychac je jednou z nich :lol: nechcel som bit priamo impertinentný na neho len nepriamo ..... len ci by mu to trklo :shock:
inspiring_agnesi

Príspevok od používateľa inspiring_agnesi »

A čo diskusia s kalinákom? TO ludia presne vedia ako by to prebiehalo a podobrných diskusíí o problémoch je u nás po kkt...Zbytočné. Pre mňa by to chcelo nejakú zmenu. A už záleží na Dankovi či by prijal pozvanie alebo nie. Ked nie, podla mna by nebol zlý nápad spraviť vyhlásenie. Možno by sme(strelecká verejnosť) brnkli na tú správnu strunu správnym luďom, ktorý budu dalej rozhodovať o našej buducnosti
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Nomed napísal: ...
ozaj nezložíme sa mu na nejakú zbraň ???? :lol:
Keď už niečo silou-mocou chceš napísať, aspoň sleduj dianie okolo seba! Lipšic má od 2000 či 2001 ZP (zrejme skupiny A), vlastní 83-ojku, vraj ju už od 2003 nenosí. A psychologickému vyšetreniu by sa hoci aj hneď ochotne podrobil - nemá s tým problém...

http://www.sme.sk/c/5533372/lipsic-ani- ... usila.html

(zverejnené 4.9.2010)
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

nemala by mu policia ten ZP zobrat kedze v mediach opakovane prejavil ze neovlada zakon 190/2003 Zz?
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"