Návrh novely zák. č. 190/2003 #1

R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

viem si živo predstaviť ako to bude s psychotestovaním prebiehať, keďže budú mať páni psychológovia pekné zisky pri nulovej zodpovednosti za posudky, dôjde k zafungovaniu trhového mechanizmu. Medzi strelcami sa velmi rýchlo rozkríkne ktorý psychológ "nerobí problémy" a ten bude zarábať. O morálnych zásadách si nerobím ilúzie, stačí sledovať ich vyjadrenia v médiách, ani jeden psychológ zatial verejnosti neobjasnil ako dlho platí posudok. Čo sa týka stavovských organizácií tak o tých viem tiež svoje, z jednej som hneď po novele zákona o poskytovateloch zdr. starostlivosti vystúpil....
inspiring_faraday

Príspevok od používateľa inspiring_faraday »

To: MiCe
Zavolaj na 0903663686
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

499 este jeden a budeme v zelenom
Používateľov profilový obrázok
djuri
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

uz mame :) frajerka bola c. 501
inspiring_faraday

Príspevok od používateľa inspiring_faraday »

Som zvedavy, kolko bude tych papierovych podpisov. Ale myslim,ze o dost viac,ako online. Predpokladam,ze celkove cislo sa dozvieme,ze?
El Pistolero
prispievateľ
Registered for: 16 years

Príspevok od používateľa El Pistolero »

Kto dal papier psychousom, ze su uplne v poriadku?
A ze nas mozu posudzovat?
Mnohi vystudovali este ked Ziska na obidve oci videl!

A ta ich psychouska komora .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Existuje pre nich nejaky SYSTEM MANAZERSTVA KVALITY???

Ze nie?

Tak za co chcu brat peniaze? Budu nam tam ukazovat machule a zistovat, ci nam nepripominaju zbrane??? :roll: :roll: :roll:
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Ja tipujem pár tisíc, 4-5?
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

miro keby si mal pravdu
friendly_turing

Príspevok od používateľa friendly_turing »

Konecne vysledky na Kysuciach: 390podpisov + ZA (asi 580) idu uz vlakom to TN. Dufam, ze po celom Slovensku sa nazbiera aspon 10 000 podpisov...
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

slusne cislo
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

hmmm normalne by som sa potesil keby sme tomu L... dokazali klepnut po prstoch a jemu podobnych nech vidia ze mne neni len ovce
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Úplne ideálne by bolo, keby tých podpisov bolo podstatne viac ako je držiteľov ZP. Aby videli, že nás podporujú aj neozbrojení ...
Sigarms
prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Sigarms »

Je niaky problem kedze sa v tom nevyznam zalozit profesijnu organizaciu resp. zmenit status obcianskeho zdruzenia ? Mam na mysli to ked spolok psychopatov moze mat svoje preco nie my tak aby sa s nami museli bavit ? Poviem Legis Telum by sa stala komora akurat to doriesit pravne.

A taka komora ako maju v Amerike raz si na nu otvori tlamu niaky politik a nebude uz nikdy zvoleny.

Druha vec kedy vysvetlia kompetentny ludom ako su vlastne kontrolovany psychologovia ? Dajme tomu niaky z nich neznasa zbrane tak co neda nikomu posudok ?
Ked sa zacali posudky na vodicov nakladnych aut tak som musel riesit nie klasicke lebo pre vodicov ADR - nebezpecny naklad su certifikovany len niektory. A to com som pocul co tam s nimi robili . Priklad stlacali tam niake knofliky malo to maly problem dotycny mal ten pristroj par dni a sam s tym nevedel robit. Hlavne ze mal certifikaciu .
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

Pena to zial nebude, podla toho co bolo povedane, vlastnikov zbrani a teda drzitelov ZP je na slovensku 250 000, 1% je realne, 10% uz je nerealnych. Mozno keby to bolo v normalnom pripomienkovom konani a nie zrychlenom.....
ALKAJ
prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa ALKAJ »

Zaujímavý rozpor medzi názvom článku a obsahom :shock:
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"