Romovia budu rabovat
Tango, takze z toho citania vyplynulo iba to ze s cigosmi si nevieme dat rady uz par sto rokov takze je komicke, ked niekto v telke vyblakuje do sveta ako by sa dal cigansky problem vyriesit a mi majorita sme vlastne ti zli a rasisti a fasisti.
Ja mam skor ten pocit, ze im neustalimi ustupkami budujeme priam laboratorne podmienky aby sa mohli mnozit geometrickym radom ako potkany.
Ja som, este jedno take video a mrdnem ten pocitac o zem to je fakt pre silne povahy grcajuci smajlik kde si ho zobral
Ja mam skor ten pocit, ze im neustalimi ustupkami budujeme priam laboratorne podmienky aby sa mohli mnozit geometrickym radom ako potkany.
Ja som, este jedno take video a mrdnem ten pocitac o zem to je fakt pre silne povahy grcajuci smajlik kde si ho zobral
Naposledy upravil/-a rado74 v 23 Sep 2010, 21:14, upravené celkom 2 krát.
ja som asi schizofrenik........
za suseda mam Roma, cca 3 alebo 4 roky som kazde leto tak 2 az 3 mesiacce brigadoval vo firme s romom na jednom pracovisku (na jednom pracovisku ako - za jednym strojom) a bez problemov. Ale ked vidim co sa naslovwnsku deje ,ako ja musim rozmyslat minimalne 5 rokov dopredu ked chcem posahany byt kym oni dostanu uz 2 ci 3ti v rade zadarmo tak si prichadzam o dni svojho zivota.....
za suseda mam Roma, cca 3 alebo 4 roky som kazde leto tak 2 az 3 mesiacce brigadoval vo firme s romom na jednom pracovisku (na jednom pracovisku ako - za jednym strojom) a bez problemov. Ale ked vidim co sa naslovwnsku deje ,ako ja musim rozmyslat minimalne 5 rokov dopredu ked chcem posahany byt kym oni dostanu uz 2 ci 3ti v rade zadarmo tak si prichadzam o dni svojho zivota.....
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 9 months
-
inspiring_kepler
ono bohuzial je v zakone taka nechutna formulacie ze:
-preukazal potrebu drzat alebo nosit zbran
a ak nie si zivnostnik/podnikatel alebo si sa nestal obetou NTC (!sic ani to nie je zaruka) tak ti Acko nedaju viac menej urcite a Bcko tiez zrejme nie je med lizat......
myslim ze tam bolo aj to ze:
-nedava zaruku ze zbran nezneuzije
o tom ale US rozhodol ze je to protiustavne kedze plati prezumcia neviny
-preukazal potrebu drzat alebo nosit zbran
a ak nie si zivnostnik/podnikatel alebo si sa nestal obetou NTC (!sic ani to nie je zaruka) tak ti Acko nedaju viac menej urcite a Bcko tiez zrejme nie je med lizat......
myslim ze tam bolo aj to ze:
-nedava zaruku ze zbran nezneuzije
o tom ale US rozhodol ze je to protiustavne kedze plati prezumcia neviny
-
inspiring_kepler
Caka sa na viac masa a krvi a je treba aby sa to stalo na miestach kde to bolo neobvykle. Dufam ze aj potom bude Lipsic populista a jasne oznaci vinnika a zavrie aj celu jeho rodinu (aj ostatnych co sa budu podobat) ktora za to sice nemoze, ale zmysla rovnako - nejaka paralelal by tu bola aj s nami (pre IQ- tak strelec Herman a my ostatni strelci + novela).
Inak Lipsic ma velmi sklamal, ked bol mladsi islo mu skor o princip a teraz je z neho ubohy populista. Hnus ako cloveka zmeni politika. Aj to KDH som pri nom predychal. Ja som ho bral ako posla spravodlivosti co vrazi mec do srdca takym ako Harabin a pozrime sa, co sa z neho vyklulo.
Az toto bude niekto z jeho znamych citat, tak mu povedzte ze bol pre mna hrdinom spravodlivosti, takym ktory sa neda kupit ani za vsetky peniaze sveta
Inak Lipsic ma velmi sklamal, ked bol mladsi islo mu skor o princip a teraz je z neho ubohy populista. Hnus ako cloveka zmeni politika. Aj to KDH som pri nom predychal. Ja som ho bral ako posla spravodlivosti co vrazi mec do srdca takym ako Harabin a pozrime sa, co sa z neho vyklulo.
Az toto bude niekto z jeho znamych citat, tak mu povedzte ze bol pre mna hrdinom spravodlivosti, takym ktory sa neda kupit ani za vsetky peniaze sveta