Lipšic chce zakázať 58čky a im podobné zbrane!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

Bezo, urcite ti to odmietnu, lebo hovori pravdu a obavy su opodstatnene... on sam je drzitel zbrojneho preukazu a je psychicky naruseny
lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa lenochod »

To veru je. Inak celkom sa mi pozdava Petrova myslienka. Lipsic umyselne skresluje fakty aj svojimi vyjadreniami ohladom tejto situacie. Neviem, do akej miery je to v sulade so zakonom, ale uz napriklad, ked hovori o zakaze len vz58, pricom jeho novela tvrdi uplne nieco ine, sa mi zda minimalne ako svinstvo. Odporcovia novely hraju ferovo, prezentuju existujuce skutocnosti a on odpoveda zavadzanim a polopravdami. Rad by som vedel aj to, do akej miery je v sulade so zakonom trestat niekoho(v tomto pripade velku skupinu) za chybu ineho. Ozraty sused zrazi autom decko a JA si budem muset odparkovavat svoju rachotinu na policajnom parkovisku? WTF?
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

P.Bezo: držím palce. Mimochodom dosť ma prekvapuje že sa toho množstva nábojov v zásobníkoch, dier v stenách a ranených zatial nechytil žiaden investigatívny novinár, a ak taký na slovensku nie je, tak aspoň bulvár by o tom mohol začať bliakať. Ale nič sa nedeje, ak by som bol prehnane paranoidný, tak budem tvrdiť že nad týmito skutočnosťami niekto drží vztýčený ukazovák. Realita je však taká že si to novinári iba nevedia zrátať. Ani sa im nedivím pri množstve filmov z produkcie júesej kde sa zo samopalov striela dávkou aj pol hodiny z jedného zásobníku :lol: :lol: :lol:
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Netreba zabudnúť na prázdne zásobníky, ktoré odhodil (3-4?)
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

to nie ale nesmieš zabúdať na "očitých" svedkov ktorý sa rozumejú streľbe a dokážu posúdiť "rozpoznať " streľbu dávkou a jednotlive rany ... taký tam ak sa nemilým boli....

netvrdím ze nemohol mat 858 upravenú na streľbu dávkou ale otázne je ci ju použil alebo nie !
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

miro2851 napísal:Netreba zabudnúť na prázdne zásobníky, ktoré odhodil (3-4?)
v tom prípade sa natískajú dve otázky: prečo nie sú tie zásobníky zaevidované medzi dôkazovým materiálom a kde ich mal strelec nastrkané ? Vie mi niekto povedať kolko zásobníkov sa zmestí do tej sumky čo mal pri sebe ?
miro285
častý prispievateľ

R: natíska sa ešte jedna otázka; vopchal by do tej malej kapsičky ešte ČZ 75 a ČZ 85? Ktoré navyše nepatria k tým najmenším ani najľahším..
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

podla fotky mi to pripomina malu polnu z vojenciny niesom si uplne isty a podla toho arzenalu co je na fotkach ..... bola by riadne natrieskana keby to tam mal a na tom videu pod balkonom vyzera bit poloprazdna tak neviem ......

ale to je len moj odhad.
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

R napísal:
miro2851 napísal:Netreba zabudnúť na prázdne zásobníky, ktoré odhodil (3-4?)
v tom prípade sa natískajú dve otázky: prečo nie sú tie zásobníky zaevidované medzi dôkazovým materiálom a kde ich mal strelec nastrkané ? Vie mi niekto povedať kolko zásobníkov sa zmestí do tej sumky čo mal pri sebe ?
Mala polna pouzivana byvalou CSLA, mam ju doma a skusal som tam dat zasobniky, zmesti sa ich presne 12.
miro285
častý prispievateľ

A vošli by ti tam ešte 2 pištole? (ČZ 75 a ČZ85?)
inspiring_elgamal

miro2851 napísal:A vošli by ti tam ešte 2 pištole? (ČZ 75 a ČZ85?)
Skusil som cz75 compact D a cz.82 a vosli sa ale je to strasne na tesno uz. Cz85 nemam ale asi by sa tam vosla tiez.
inspiring_poincare

Príspevok od používateľa inspiring_poincare »

Nomed napísal:to nie ale nesmieš zabúdať na "očitých" svedkov ktorý sa rozumejú streľbe a dokážu posúdiť "rozpoznať " streľbu dávkou a jednotlive rany ... taký tam ak sa nemilým boli....
Streľba dávkou mohla kľudne pochádzať aj od policajtov, resp. to tak mohlo vyzerať, keď po Harmanovi pálili ako besní... Aj na strelnici keď strieľa viac ľudí naraz to pre ovečku vonku vyzerá ako streľba dávkou
miro285
častý prispievateľ

choosenone, neviem si síce predstaviť, ako vyzerala tá natrieskaná kapsa, ale z fotiek, na ktorých je Harman mi tá kapsa príde skôr prázdna/poloprázdna ako natrieskaná..
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Predpokladam, ze minimalne jednu kratku mal za pasom. Pravdepodobne v puzdre. Nebol to ziadny zelenac.
inspiring_elgamal

miro2851 napísal:choosenone, neviem si síce predstaviť, ako vyzerala tá natrieskaná kapsa, ale z fotiek, na ktorých je Harman mi tá kapsa príde skôr prázdna/poloprázdna ako natrieskaná..
Zajtra hodim foto ako to vyzera.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"