Lipšic chce zakázať 58čky a im podobné zbrane!
-
inspiring_proskuriakova
To veru je. Inak celkom sa mi pozdava Petrova myslienka. Lipsic umyselne skresluje fakty aj svojimi vyjadreniami ohladom tejto situacie. Neviem, do akej miery je to v sulade so zakonom, ale uz napriklad, ked hovori o zakaze len vz58, pricom jeho novela tvrdi uplne nieco ine, sa mi zda minimalne ako svinstvo. Odporcovia novely hraju ferovo, prezentuju existujuce skutocnosti a on odpoveda zavadzanim a polopravdami. Rad by som vedel aj to, do akej miery je v sulade so zakonom trestat niekoho(v tomto pripade velku skupinu) za chybu ineho. Ozraty sused zrazi autom decko a JA si budem muset odparkovavat svoju rachotinu na policajnom parkovisku? WTF?
P.Bezo: držím palce. Mimochodom dosť ma prekvapuje že sa toho množstva nábojov v zásobníkoch, dier v stenách a ranených zatial nechytil žiaden investigatívny novinár, a ak taký na slovensku nie je, tak aspoň bulvár by o tom mohol začať bliakať. Ale nič sa nedeje, ak by som bol prehnane paranoidný, tak budem tvrdiť že nad týmito skutočnosťami niekto drží vztýčený ukazovák. Realita je však taká že si to novinári iba nevedia zrátať. Ani sa im nedivím pri množstve filmov z produkcie júesej kde sa zo samopalov striela dávkou aj pol hodiny z jedného zásobníku

-
inspiring_boyd
-
inspiring_boyd
-
inspiring_elgamal
Mala polna pouzivana byvalou CSLA, mam ju doma a skusal som tam dat zasobniky, zmesti sa ich presne 12.R napísal:v tom prípade sa natískajú dve otázky: prečo nie sú tie zásobníky zaevidované medzi dôkazovým materiálom a kde ich mal strelec nastrkané ? Vie mi niekto povedať kolko zásobníkov sa zmestí do tej sumky čo mal pri sebe ?miro2851 napísal:Netreba zabudnúť na prázdne zásobníky, ktoré odhodil (3-4?)
-
inspiring_elgamal
-
inspiring_poincare
Streľba dávkou mohla kľudne pochádzať aj od policajtov, resp. to tak mohlo vyzerať, keď po Harmanovi pálili ako besní... Aj na strelnici keď strieľa viac ľudí naraz to pre ovečku vonku vyzerá ako streľba dávkouNomed napísal:to nie ale nesmieš zabúdať na "očitých" svedkov ktorý sa rozumejú streľbe a dokážu posúdiť "rozpoznať " streľbu dávkou a jednotlive rany ... taký tam ak sa nemilým boli....
-
inspiring_elgamal