Lipšic chce zakázať 58čky a im podobné zbrane!
Kto chce, zabije aj holými rukami. Preto by podľa mňa mal pán minister predložiť návrh zákona, aby všetkým novorodencom spolu s pupočnou šnúrou odstrihli aj ručičky. My ostatní by sme si mohli naše ruky ponechať. Ale iba v úschove niekde na poliklinike.Rudo napísal:To je staré - hrnčekom zabil Riddick nejakého týpka vo filme Chronicles of Riddick. Kto chce, zabije aj šnúrkou od topánok...
-
inspiring_galois
primárnou zbraňou je vždy myseľ, všetky ostatné (tie sekundárne-nože, ....) sú len prostriedky, aby sa čin ľahšie vykonal
takže mozgy vydávať len s GPS čipom, a s vypnutím na diaľku (aby mali nad všetkými kontrolu) a uschovať v uhorkových fľašiach!...sakra, už mám pocit, že sme tu nejakí amatéri sci-fi spisovatelia a v našich dielach by bol vážený Pán Lipshit tým najväčším úkazom, ktorý je ale bohužiaľ skutočný....
takže mozgy vydávať len s GPS čipom, a s vypnutím na diaľku (aby mali nad všetkými kontrolu) a uschovať v uhorkových fľašiach!...sakra, už mám pocit, že sme tu nejakí amatéri sci-fi spisovatelia a v našich dielach by bol vážený Pán Lipshit tým najväčším úkazom, ktorý je ale bohužiaľ skutočný....
Prečo vo všetkých filmov zomrú černosi ako prví
?
http://www.youtube.com/watch?v=2Vo5fGxnJRE
To je predsa rasistické pán minister ...
http://www.youtube.com/watch?v=2Vo5fGxnJRE
To je predsa rasistické pán minister ...
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
K tomu Harmanovy:GLOBUS napísal:...
Pri zbierani podpisov som sa rozpraval s clovekom, ktory je sucastou "uradu DNV" (v uvodzovkach lebo si nepamatam technikus terminus). A on vravel ze pravda je taka ze harman sa stazoval na susedov desiatky krat, len sa to skratka nedostalo nikam oficialne. Preco asi? Nevravel lipsic nieco take ze policajti sa snazili kvoli odmenam a ich zavislosti na pocte TC a priestupkov neprijimat podania?
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
Telra... jedna babka povedala... aj keby to je tvrdenie akokoľvek vierohodného človeka, musel by si za tým stáť a musel by sa v tom angažovať s nejakým kolegom/ami, ktorí by mu to dosvedčili. Keďže to nie je oficiálne, vieš kam sa toto trvrdenie dostane. A pri všetkej úcte k tomu úradníkovi, pochybujem, že by riskoval svoju prácu kvôli niečomu, čo ďalšia katastrofa odsunie do zabudnutia väčšiny obyvateľov.
Pena, ty čo rýpeš?! Jasne, že ju zastrelil Harman, to ani netreba vyšetrovať. Všetkých zastrelil a zranil Harman a ani to netreba vyšetrovať, tak prestaň, jasné?! O pár týždňov sa možno dozvieme, že Harman zastrelil aj Kubašiaka, k smrti umlátil Sendreja a spáchal ešte niekoľko ďalších závažných TČ, predtým mylne pripisovaných aktívnym či bývalým príslušníkom PZ SR.
Ja viem, blbý humor, ale nemohol som si pomôcť.
Ja viem, blbý humor, ale nemohol som si pomôcť.
- strelec122
- prispievateľ
- Registered for: 18 years 5 months
Pena, to sa asi nikdy nedozvieme, ale ta strela sa musela predsa najst a neverim, ze bola v razi 7,62x39. Co na to vyznamenani policajti - hrdinovia ?Ziadna strelba davkou, ved Harman vystrelil na ulici 5x a pri tom zabil jednu pani na balkone a zranil 11 ludi ? Vsak tomu moze uverit len taky chmulo ako DL, ved ten Harman je po smrti a uz nikto nas nemoze usvedcit z klamstva. Tento ctiziadostivy a arogantny pan mal po tych jeho hovadskych vyhlaseniach uz konecne odstupit.
-
inspiring_boyd