Na ulici s puškou na pleci - priestupok?
-
inspiring_booth
Na ulici s puškou na pleci - priestupok?
chcem sa spytat ze aky postich je zato ked budem kracat na ulici s mojou puskou na chrbte? mozem to? nie som polovnik - pusku mam na sportove ucely.
bud prosim ta tak laskavy a kup si na tu pusku futral.
je problem vo mne, ze sa mi v poslednej dobe uroven polozenych otazok nezda adekvatna generickemu dotazovatelovi, ktory by mal byt dospely clovek, vekom minimalne 21 rokov, telesne a mentalne sposobily.
skus si polozit otazku, v ktorom zakone o zbraniach by si pozadovanu informaciu nasiel?
a este jedna: keby sa to rovno aj smelo, naozaj by si po vsetkych udalostiach, ktore sa za poslednych 6 tyzdnov stali chodil po vonku s flintou len tak na chrbte a otrcal ju ludom na obdiv?
je problem vo mne, ze sa mi v poslednej dobe uroven polozenych otazok nezda adekvatna generickemu dotazovatelovi, ktory by mal byt dospely clovek, vekom minimalne 21 rokov, telesne a mentalne sposobily.
skus si polozit otazku, v ktorom zakone o zbraniach by si pozadovanu informaciu nasiel?
a este jedna: keby sa to rovno aj smelo, naozaj by si po vsetkych udalostiach, ktore sa za poslednych 6 tyzdnov stali chodil po vonku s flintou len tak na chrbte a otrcal ju ludom na obdiv?
-
inspiring_booth
-
inspiring_boyd
-
inspiring_liskov
-
inspiring_booth
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 9 months
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
luke: Bez problemu by som nosil vz. 58 ale rozhodne v kabate Fab Defence
v USA je stat kde je povolene viditelne nosit utocnu pusku , mne sa to paci... a ty ak sa hanbis za zbrane a zalezi ti co si mysli nejaky tupec ze preco nosis pusku na chrbte tak prestan strielat celkovo 
crassus : ty mas zbrojak ?? zrejme si ho robil po znamosti alebo velmi velmi davno ....
crassus : ty mas zbrojak ?? zrejme si ho robil po znamosti alebo velmi velmi davno ....
-
inspiring_booth
az tak davno nie 5 rokov dozadu. ja som sa len tak opytal aby nebola nuda. uz druhy krat temu nezalozim na sto percentTURBIAK napísal:luke: Bez problemu by som nosil vz. 58 ale rozhodne v kabate Fab Defencev USA je stat kde je povolene viditelne nosit utocnu pusku , mne sa to paci... a ty ak sa hanbis za zbrane a zalezi ti co si mysli nejaky tupec ze preco nosis pusku na chrbte tak prestan strielat celkovo
-
inspiring_booth
rozputal som vasnivu temu. a teraz polka ludi ma ma za blbca.
ja som sa len normane spytal ze co AK . nic viac. Preto sluzi forum aby sa taketo veci prebrali. viem ze to je nezakonne len som chcel vediet ze aka je sankcia. ci je to na ZP alebo len na pristupok a dostanem pokutu.
psychotesty mam aj ja potreboval som to na ine. ale nerobil som ich koli ZP vtedy este alebo uz neboli.
ja som sa len normane spytal ze co AK . nic viac. Preto sluzi forum aby sa taketo veci prebrali. viem ze to je nezakonne len som chcel vediet ze aka je sankcia. ci je to na ZP alebo len na pristupok a dostanem pokutu.
psychotesty mam aj ja potreboval som to na ine. ale nerobil som ich koli ZP vtedy este alebo uz neboli.