Turbiak: Nejde o to, že by sa niekto hanbil za pušku, za zbraň alebo za to, že je strelec. Nehanbím sa, je to o mne v bezprostrednom okolí známe a moji nepriatelia to zneužili, aby ma nazvali teroristom a potenciálnym vrahom. Iste, moja blbosť, že - aj keď chránenú najvyšším stupňom "súkromia" - som mal fotku v kukle so zbraňou dva roky vycapenú niekde hlboko v albumu na Facebooku. Skrátka, (bol) som blbec, ktorý dal 2-3 nepriateľom zbytočne tromf do rúk! Ešteže to bolo dávno predtým, než sa stala tragédia v DNV!
No nepíšem to preto, aby som si tu sypal popol na hlavu, alebo sa žaloval, ale preto, lebo mám pocit, že ak s takým podráždením reaguješ na Lukovu vecnú pripomienku, trochu zabúdaš, aké negatívne emócie vyvolávajú zbrane u zblbnutej verejnosti. Kým pre mňa, pre teba, pre x ďalších nie je na nosení zbrane (skrytom i viditeľnom) nič zvláštne, pre našich zblbnutých spoluobčanov je to dôvod na paranoidné predstavy. Aj preto, aby som zbytočne nedráždil fantáziu môjho okolia a susedov o pumpe v prepravnom obale hovorím, že je to vzduchovka, malorážka, prípadne 80-ročnej drbne zo susedstva som minule tvrdil, že tam mám pádlo. Je na tom azda niečo zlé?!
P.S.: Za strieľanie sa nehanbím. Naopak, v momente, keď (z dôvodov, ktoré išli mimo mňa) nešlo udržať v tajnosti, že som držiteľom ZP, začal som streľbu popularizovať v mojom bezprostrednom okolí.