Lipšic chce zakázať 58čky a im podobné zbrane!
Páni, ja som dnes dostal nákupné povolenie na "dlhú samonabíjaciu guľovú zbraň" bez problémov. Povolenie vyplňoval šef oddelenia dokladov a pýtal sa ma, čo si chcem kúpiť, či samopal. Neklamal som mu a povedal, že asi áno. Opýtal sa, či viem, aké je riziko a povolenie mi vydal. Žiadne natahovačky, žiadne potvrdenia z klubov o tom, že strieľam s dlhou guľovou zbraňou. Išlo to hladko.
-
inspiring_elgamal
-
inspiring_boyd
Ako bol ten vtip?
Že sa pýta malý Dežko otca: Oco, čo to je demokracia?
Otec odpovedá: To je vtedy, keď nemusíme nič robiť a štát nám dá dosť peňazí z výplat bielych, aby sme my mohli slušne žiť. Dežko sa ďalej pýta: Ocko, a to sa bielym takto páči? A ocko mu odpovedá: Nepáči, ale to je už rasizmus.
Že sa pýta malý Dežko otca: Oco, čo to je demokracia?
Otec odpovedá: To je vtedy, keď nemusíme nič robiť a štát nám dá dosť peňazí z výplat bielych, aby sme my mohli slušne žiť. Dežko sa ďalej pýta: Ocko, a to sa bielym takto páči? A ocko mu odpovedá: Nepáči, ale to je už rasizmus.
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
-
inspiring_boyd
hmmm niekde som cital celkom dobru myslienku .. : po nejakom case sa stava z "lovca" lovná korisť ...dirty harry napísal: ide tvrdo za svojim lacným politickým cieľom, cielikom, cieličtekom...
kiez by sa stali "lovnou korisťou" co najskôr tj vo volbach do samosprav aby pani koaličnici videli co za keketov si zobrali do partie
ozaj keď sa tak odvolávali na KZ ..... by som sa tych pseudopravnikou spýtal či KZ im kaze podporovať protiústavne zákony !!!!
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Registered for: 20 years 11 months
Koaliční partneri si to osvojili, jednoducho tým Lipsica poverili a budu hlasovat za, a naviac cest vynimkam, ale zial vacsinu z nich to nezaujima, a a ni tomu nerozumeju.GLOBUS napísal:http://www.sme.sk/c/5595168/napriek-pro ... itani.html
je ten minister normálny?
TO on je psychopat a nech si ide dať spraviť psycho. vyšetrenie.
Do konca tohoto roku je možné nadobudnúť vz.58, budúci rok už nie, toto je čo za chorý zákon?
citácia: Napriek absolútnemu zákazu nadobúdania samočinných zbraní môžu ich držitelia zbrojného preukazu na zberateľské účely alebo zbrojnej licencie na prevádzkovanie múzejnej a zberateľskej činnosti držať aj naďalej iba v prípade, ak ich získali do 31. decembra tohto roka.
Takže zberatelia už svoje zbierky rozširovať nebudú, jedine znehodnotenými čo je zberateľom figu platné.
Ako je možné že nezakročia koaličný partneri, veď to je do očí bijúce čo ten človek stvára a nechajú ho.
A ako je možné že proti zamietnutiu toho paškvilu bolo za len 64 poslancov?
...
![]()
![]()