http://krimi.noviny.sk/krimi-clanky/26- ... a-krv.html
V telke chlapik ukazal plny naboj kalibru .22lr ako je mozne ze ho tam policajti nenasli?? (tvrdil ze sa tam na druhy den vratil aj s kamaratmi a nasiel ho tam) + nie je teraz obvineny z nedovoleneho ozbrojovania?? predpokladam ze nema zp kedze len tipoval ze to je malorazkovy naboj
Záhadná streľba! Vo Vesteniciach tiekla krv...
- wizzard160
- prispievateľ
- Registered for: 15 years 11 months
dufam, ze ma panzer opravi, ak mi neico ujde..
na trestny cin sa vyzaduje umyselne zavinenie, pokial sa v skutkovej podstate nepise inak, napr. "co i len z nedbanlivosti".
tym ze zobral do ruky naboj leziaci na zemi podla mna nepreukazal umysel ohrozit alebo poskodit chraneny vztah a tym apdom nie je naplneny jeden zo 4 kumulativnych stranok skutkovej podstaty ako suboru znakov, ktore definuju konanie ako trestny cin.
mohol by to byt priestupok.
ak ten naboj zobral a odovzdal policii, tak sa podla mna nedopustil ani priestupku.
samozrejme, bolo by ine, keby nasiel pod mostom 25000 nabojov a ponosil si ich domov, tam by sa uz podla mna dalo hovorit o umysle.
na trestny cin sa vyzaduje umyselne zavinenie, pokial sa v skutkovej podstate nepise inak, napr. "co i len z nedbanlivosti".
tym ze zobral do ruky naboj leziaci na zemi podla mna nepreukazal umysel ohrozit alebo poskodit chraneny vztah a tym apdom nie je naplneny jeden zo 4 kumulativnych stranok skutkovej podstaty ako suboru znakov, ktore definuju konanie ako trestny cin.
mohol by to byt priestupok.
ak ten naboj zobral a odovzdal policii, tak sa podla mna nedopustil ani priestupku.
samozrejme, bolo by ine, keby nasiel pod mostom 25000 nabojov a ponosil si ich domov, tam by sa uz podla mna dalo hovorit o umysle.
- wizzard160
- prispievateľ
- Registered for: 15 years 11 months
-
inspiring_kepler
Vymenme tuto vetu za inu aby to malo grády:luke napísal:ak ten naboj zobral a odovzdal policii, tak sa podla mna nedopustil ani priestupku.
ak tu pistol zobral a isiel odovzdat na policiu a medzitym ho ale nahodou preverila hliadka PZ, teraz mu hrozi obvinenie z nelegalneho ozbrojovania ... ha a teraz co ?
Takze ja osobne si myslim, ze vsetko by mal nechat tak ako je a zavolat PZ aj ked ide o naboj 22LR, hlavne ak este vie co sa tam stalo.