Hatsan 125 alebo Hammerli hunter force 900 combo
-
friendly_almeida
Hatsan 125 alebo Hammerli hunter force 900 combo
lfcxfdg
Naposledy upravil/-a friendly_almeida v 26 Nov 2010, 17:29, upravené celkom 2 krát.
-
inspiring_pascal
Hatsan silny, najma ak sa da povodna pruzina, velmi silny. HHF900-ka zas celkom presna ak zohladnime cenovu kategoriu. HHF-ka je krasna zbran, avsak dost tazka. Seriova optika je dost kvalitna, zvlada otrasy tejto pusky.
Takze zavisi od toho, ci ti ie skor o destrukcnu strelbu (mala skodna), alebo lacnu ale presnu pusku na terce.
Takze zavisi od toho, ci ti ie skor o destrukcnu strelbu (mala skodna), alebo lacnu ale presnu pusku na terce.
-
friendly_almeida
-
friendly_almeida
-
inspiring_pascal
-
friendly_almeida
-
inspiring_pascal
-
inspiring_pascal
-
inspiring_hertz
Mal som obidve vzduchovky(hatsan este mam)a myslim ze v presnosti su porovnatelne,akurat hatsan je fakt silnejsi.Cize pre Teba na skodnu asi aj vhodnejsi aj ked ak to chces tak na 20-30m tak by bola mozno lepsia 5,5.
Na Tvojom mieste by som este trochu posporil(do jari je daleko)a potom kup nejaku nizsiu radu HW.Napr:HW 50 alebo HW 57,najdes ich na Merkurii.
Tie hatsany su DODO cize dorob doma aby si mal nejake vysledky.Ale HW vybalis z krabice a mozes strielat,je to proste kvalitna vzduchovka ktora Ta mozno aj prezije.
Tot moj nazor.
Na Tvojom mieste by som este trochu posporil(do jari je daleko)a potom kup nejaku nizsiu radu HW.Napr:HW 50 alebo HW 57,najdes ich na Merkurii.
Tie hatsany su DODO cize dorob doma aby si mal nejake vysledky.Ale HW vybalis z krabice a mozes strielat,je to proste kvalitna vzduchovka ktora Ta mozno aj prezije.
Tot moj nazor.
-
friendly_almeida
Nedávno som sa dozvedel, teda dnes, ze ak je v hatsane 125 skrátená pružina teda tá s ktorou sa predáva je to vzduchovka do 16J teda k nej nie je potrebný zbrojný preukaz, ale ak sa v nej vymení pružina na tuning pružinu úsťová rýchlosť je okolo 380 m/s teda je už nad 16J je k nej potrebný zbrojný preukaz ,,c,, ?
-
inspiring_hertz
ano je to tak,aj ked je otazne ako by na to policajti prisli.Len ak by si nedaval pozor a niekomu nieco urobil(odrazena diabolka a pod.) potom by ju zobrali na expertizu a bac smola mozno az na dva roky.Ta neskratena struna ma dost velku silu a da sa s takou vzduchovkou strielat aj na podstatne vacie vzdialenosti.Aj ked ja osobne si myslim ze pri tej rychlosti sa diabolka asi rozpada a presnost je v haji.To by si musel mat aspon 5,5 a tazsie diabolo,potom by to bolo lepsie.
-
friendly_almeida