Hatsan 125 alebo Hammerli hunter force 900 combo

friendly_almeida

Hatsan 125 alebo Hammerli hunter force 900 combo

Príspevok od používateľa friendly_almeida »

lfcxfdg
Naposledy upravil/-a friendly_almeida v 26 Nov 2010, 17:29, upravené celkom 2 krát.
inspiring_pascal

Príspevok od používateľa inspiring_pascal »

Hatsan silny, najma ak sa da povodna pruzina, velmi silny. HHF900-ka zas celkom presna ak zohladnime cenovu kategoriu. HHF-ka je krasna zbran, avsak dost tazka. Seriova optika je dost kvalitna, zvlada otrasy tejto pusky.
Takze zavisi od toho, ci ti ie skor o destrukcnu strelbu (mala skodna), alebo lacnu ale presnu pusku na terce.
friendly_almeida

sgrd
Naposledy upravil/-a friendly_almeida v 26 Nov 2010, 17:29, upravené celkom 1 krát.
inspiring_pascal

volil by som hatsana....plus nejaku optiku samozrejme....aspon 9-inu zoom...
friendly_almeida

myslíte si, ze je dostatocne presná? teda na 20m by som mal trafit potkana do hlavy?
inspiring_pascal

ak to myslis v stoji z volnej ruky....no tak to chce asi skor kvalitneho strelca...s nejakou fixaciou (bipod a pod.) by sa to urcite dalo...ale ten hatsan ma taku silu, ze s dutym strelivom nemusis nutne do hlavy trafit potkana, aby si ho sundal...
friendly_almeida

,keby som nanho dal optiku napr 3-9x40 tak by som ho vedel nastrielat napr na 20 - 30 m na presnost vrchnaka od pet flase???
inspiring_pascal

tazko nieco take tvrdit...nejaky rozptyl to urcite ma, a 30 metrov je 30 metrov....kazda strela urcite netrafi....
friendly_almeida

čiže na tych 30m by bol presnejsy HHF 900
inspiring_pascal

no ak doleti :-) ...ale nie, doleti...ale je to slabsia strela...myslim, ze ak ide o to trafit presne na 30 metrov relativne sustavne, tak HHF900 je presnejsia....otazne je, ci ten potkan sa potom nevzdiali po svojich :-)
friendly_almeida

to je pravda dakujem :D
inspiring_hertz

Príspevok od používateľa inspiring_hertz »

Mal som obidve vzduchovky(hatsan este mam)a myslim ze v presnosti su porovnatelne,akurat hatsan je fakt silnejsi.Cize pre Teba na skodnu asi aj vhodnejsi aj ked ak to chces tak na 20-30m tak by bola mozno lepsia 5,5.
Na Tvojom mieste by som este trochu posporil(do jari je daleko)a potom kup nejaku nizsiu radu HW.Napr:HW 50 alebo HW 57,najdes ich na Merkurii.
Tie hatsany su DODO cize dorob doma aby si mal nejake vysledky.Ale HW vybalis z krabice a mozes strielat,je to proste kvalitna vzduchovka ktora Ta mozno aj prezije.
Tot moj nazor.
friendly_almeida

Nedávno som sa dozvedel, teda dnes, ze ak je v hatsane 125 skrátená pružina teda tá s ktorou sa predáva je to vzduchovka do 16J teda k nej nie je potrebný zbrojný preukaz, ale ak sa v nej vymení pružina na tuning pružinu úsťová rýchlosť je okolo 380 m/s teda je už nad 16J je k nej potrebný zbrojný preukaz ,,c,, ?
inspiring_hertz

Príspevok od používateľa inspiring_hertz »

ano je to tak,aj ked je otazne ako by na to policajti prisli.Len ak by si nedaval pozor a niekomu nieco urobil(odrazena diabolka a pod.) potom by ju zobrali na expertizu a bac smola mozno az na dva roky.Ta neskratena struna ma dost velku silu a da sa s takou vzduchovkou strielat aj na podstatne vacie vzdialenosti.Aj ked ja osobne si myslim ze pri tej rychlosti sa diabolka asi rozpada a presnost je v haji.To by si musel mat aspon 5,5 a tazsie diabolo,potom by to bolo lepsie.
friendly_almeida

sge
Naposledy upravil/-a friendly_almeida v 26 Nov 2010, 17:29, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"