info mas dobre tie smernice su ...Nomed napísal:yarco napísal:peterson:
Žiadne súdy, len konštatovanie.
Podľa mojich informácií majú totiž minimálne v niektorých bankách vnútorné smernice, ktoré prikazujú v podobných situáciach plne spolupracovať s lupičom a neklásť aktívny odpor.
ale zalezi vzdy na konkretnej osobe vid SBS-kar ktory neprezil strelbu atd ...
mam osobne znamu ktora je extremny cholrik a pracuje na poste (nic noveho tam su tusim seci cholerici) bola tak isto "postihnuta" prepadom .. smernica nesmernica dotycneho spacifikovala sama kolegina z opodial sledovala co sa deje a stlacila panik tlacitko ..... utocnik bol zaplat panboh bez zbrane (rozoznala ze je plastova pistol) podotykam ze nebol pod ziadnym vplivom omamnych latok.Najlepsie je ze dotycna ma 1,6metraa 60kg utocnik o 20kg tazsi a o hlavu vyssi ...... odmena zo strany posti bola "pochvala vo vyske 5 000 sk .
suma na poste cca 300 000 ............. pri otazke preco riskovala za par tisic a poistene peniaze ...... odpoved bola mala som kramy a ziadny keket ma v tedy nebude sjat ... ani manzel si to nedovoli.
takze konstatovanie stare dobre : smernice su na to aby sa porusovali .......ale len dovtedy pokial to nedopadne tragicky