Prezbrojenie policie
nasiel som http://televizia.joj.sk/tv-archiv/krimi ... -2010.html
14:43, v Domaci Blok II
14:43, v Domaci Blok II
- Michal1
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Co sa cudujes71Jany71 napísal:Normálne ma zarazilo, keď som včera v správach videl dopraváka ako spisuje nehodu s 58-čkou na ramene.
Havaria s diviakom a diviak usiel do lesa.
Pravdepodobne uz skapal alebo usiel, ale co keby sa zvrtol a napoadol ich tam.
Pravdepodobnost mala, ale nie nemozna.
Potom by im makarov asi moc nepomohol.
Tak z bezpecnostnych dovodov ju tam mal, aby toho zasa neboli plne noviny a mudrlanti nemudrovali keby sa daco stalo, ze preco ju nemal.
-
inspiring_mcnulty
-
inspiring_buck
Podľa mňa to nie je na smiech skôr na hanbu PZ o prezbrojení sa len hovorí a hovorí a skutek utek. Od septembra ani ťuk. Najme ma mrzí to že pán minister zrušil nosenie súkromnej zbrane do služby, z čoho je veľa policajtov sklamaných, ktorí do služby takú zbraň nosili , nakoľko mali u seba zbraň na ktorú sa mohli spoľahnúť a so strelivom s dostatočným zastavovacím účinkom a relatívne bezpečné nakoľko sa jednalo o 9mm Luger čiže celoplášťové strely. Nepáči sa mi práve to, že teraz nosím opäť P 82 guľa spekanec, Sa vz. 58 V strelivo s oceľovým jadrom, ktoré je pre podmienky výkonu služby PZ nebezpečné a môj G 17 oddychuje doma Neviem prečo pán minister konal tak ako konal a nariadenie č. 77/2009 zrušil pochopil by som to vtedy, keby bolo zrušené začiatkom prezbrojovania PZ. Ako dôvod uvádza zjednotenie výzbroje PZ takže neviem nakoľko v PZ sú rôzne zbrane na rôznych útvaroch a to prevažne také aké majú policajti súkromne.
Alebo si máme myslieť, že prezbrojenie PZ bolo práve vykonané dodaním SA 58V ?
Alebo si máme myslieť, že prezbrojenie PZ bolo práve vykonané dodaním SA 58V ?
-
inspiring_buck