Dedinčania sa obávajú nadvlády úžerníkov
-
inspiring_kepler
-
inspiring_tharp
-
inspiring_boyd
-
inspiring_satoshi
Ale teraz vazne.
To, ze tu za x-y rokov / bez patricnych opatreni /, bude ciganska vatcsina je proste fakt. To musi byt kazdemu jasne. Otazka je uz len ta, ako "dokopat" kompetentnych k tomu, aby sa uz konecne rozhybali a nieco urobili aj v nas prospech. Lebo evidentne tu uz 20 rokov o to zaujem nikto nema.
Ja sice chapem, ze taka ciganska volicska zakladna je lakava a kazdy by ich len "pozitivne diskriminoval", Ale do kedy to takto pojde dalej?
Dokedy im mame stavat baraky, dokedy sa im mame skladat na alkohol, fet, dokedy ich mame zivit?
Alebo proste sa uz zmierit s faktom, ze to proste tak je, aj bude?
To, ze tu za x-y rokov / bez patricnych opatreni /, bude ciganska vatcsina je proste fakt. To musi byt kazdemu jasne. Otazka je uz len ta, ako "dokopat" kompetentnych k tomu, aby sa uz konecne rozhybali a nieco urobili aj v nas prospech. Lebo evidentne tu uz 20 rokov o to zaujem nikto nema.
Ja sice chapem, ze taka ciganska volicska zakladna je lakava a kazdy by ich len "pozitivne diskriminoval", Ale do kedy to takto pojde dalej?
Dokedy im mame stavat baraky, dokedy sa im mame skladat na alkohol, fet, dokedy ich mame zivit?
Alebo proste sa uz zmierit s faktom, ze to proste tak je, aj bude?
Ti politici co stavaju na pocetnosti hlasov, ktore dostanu od ciganskej zatial mensiny, by sa mali co najskor zamysliet. Nie je daleko doba, ked uz od nich nedostanu tie svoje hlasy. Dostanu ich ti cigani, ktori teraz kandiduju a aj vyhravaju v komunalnych volbach. Pripadne ti cigani co im financuju volebnu kampan.
-
inspiring_bohr
neviem prečo sa tak snažia odzbrojiť slušného občana,tým sa nerieši,ani problém kriminality,ani cigánske problémi.normálna vláda sa predca nemusí báť svojich občanov.v švajčiarsku ma každý chlap podliehajuci brannej povinnosti doma komplet plnú polnu s karabínom v kasni,a vládni činitelia sa z toho vôbec v noci nepomočujú. 
-
inspiring_boyd
dokedy im stavat domy a dotovat ? .... dokial to tymto nasim degesom dovolime ... mne to pripada ako keby politicke strany hrali snami hru "hajzel" (kto to nepozna kopa kariet na ktorej stoja 2 karty ... pomyselny hajzel ... hraci spod neho tahaju karty pokial hajzel nepadne) ale zatial tahaju len politici a my cakame kym nepadne vsetko na nas .......
ale mozno len my sme taky rasisti a extremisti ze toto vsetko nechceme prijat vo vsetkej pocestnosti a rozvahou .... sak o tom to vsetko je niekto musi pracovat aby si iny musel uzivat na tom stoji nasa civilizacia od zaciatku ........ kua ze som sa nenarodil ako cigan
-
inspiring_bohr
-
inspiring_boyd