Dedinčania sa obávajú nadvlády úžerníkov

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Este stale malo krvi na pracujucom obyvatelstve, este mysel zatemnena PSH ... :twisted:

o 4 roky to bude na vychode viacero obci kedy darmozraci a paraziti ovladnu culu obec aj financne aj fyzicky. Sme my ale dementi, ked uz toto niekto nechape tak uz musi z toho len profitovat :evil:
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Ani náš drahý El Presidente, ani vláda s tým vôbec nič neurobia, kým tam nepotečie krv. Pán iniciátor veľkolepého projektu z Kanady by sa tam mal nasťahovať na 1 rok, a potom dávať múdre rady z druhej strany oceánu.
Používateľov profilový obrázok
mazzi
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa mazzi »

je mi na grc z toho, čo sa u nás deje. je to úplne zhnitý štát.
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Ale klídek. Pred pár rokmi bola myšlienka, že prezident USA bude černoch nepredstavitelná.
Zvykajte si na rómsky parlament a rómskeho prezidenta už teraz. Aspon vám vo vyššom veku, ked sa to stane, nepraskne cífka.... :twisted:
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

kapo tak sa mi zda ze mas kua pravdu ......... len ma seje na tom 1 vec ze tuto polievku navaril niekto iný ktory si uz teraz hnije v zemi a zjest to budu muset nase deti ktore za to nemozu :evil:
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

Ale teraz vazne.
To, ze tu za x-y rokov / bez patricnych opatreni /, bude ciganska vatcsina je proste fakt. To musi byt kazdemu jasne. Otazka je uz len ta, ako "dokopat" kompetentnych k tomu, aby sa uz konecne rozhybali a nieco urobili aj v nas prospech. Lebo evidentne tu uz 20 rokov o to zaujem nikto nema.
Ja sice chapem, ze taka ciganska volicska zakladna je lakava a kazdy by ich len "pozitivne diskriminoval", Ale do kedy to takto pojde dalej?
Dokedy im mame stavat baraky, dokedy sa im mame skladat na alkohol, fet, dokedy ich mame zivit?
Alebo proste sa uz zmierit s faktom, ze to proste tak je, aj bude?
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Ti politici co stavaju na pocetnosti hlasov, ktore dostanu od ciganskej zatial mensiny, by sa mali co najskor zamysliet. Nie je daleko doba, ked uz od nich nedostanu tie svoje hlasy. Dostanu ich ti cigani, ktori teraz kandiduju a aj vyhravaju v komunalnych volbach. Pripadne ti cigani co im financuju volebnu kampan.
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

cele mi to pripomina jeden kotol, kde to vsetko kvasi, hnije a buble. Teplota stupa a rychlost kvasenia sa zvysuje. Tlak bude cochvilu na hranici moznosti kotla. Potom uz len BUM.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Tiez mam ten pocit. Myslim, ze prave preto su tu snahy odzbrojit obcana ci uz zo strany EU alebo aj nasich organov.
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

neviem prečo sa tak snažia odzbrojiť slušného občana,tým sa nerieši,ani problém kriminality,ani cigánske problémi.normálna vláda sa predca nemusí báť svojich občanov.v švajčiarsku ma každý chlap podliehajuci brannej povinnosti doma komplet plnú polnu s karabínom v kasni,a vládni činitelia sa z toho vôbec v noci nepomočujú. :roll:
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

so zákazom legálnych zbraní stúpa automaticky počet nelegálne držaných zbraní. Hlavne na rizikových teritoriách.

A to by si mali uvedomiť ako zákonodarci, tak aj funkcionári z PZ, nakoľko trestné činy spáchané nelegálnou zbraňou patria do kategórie dlhodobo NEOBJASNENÝCH !!!
inspiring_boyd

:cry: skoda reci o tom pisat ... my tu nic nevyriesime ak vznikne strana ktora to bude chciet riesit dostane nalepku Rasisticka/extremisticka a hotovo pojde do politickej izolacie ... ak tu "buchne" ten pomyselny kotol tak tu bude tolko "extremistickych" stran ktore budu ochotne riest situaciu ako mame teraz "demokratickych" stran. :evil:

dokedy im stavat domy a dotovat ? .... dokial to tymto nasim degesom dovolime ... mne to pripada ako keby politicke strany hrali snami hru "hajzel" (kto to nepozna kopa kariet na ktorej stoja 2 karty ... pomyselny hajzel ... hraci spod neho tahaju karty pokial hajzel nepadne) ale zatial tahaju len politici a my cakame kym nepadne vsetko na nas .......

ale mozno len my sme taky rasisti a extremisti ze toto vsetko nechceme prijat vo vsetkej pocestnosti a rozvahou .... sak o tom to vsetko je niekto musi pracovat aby si iny musel uzivat na tom stoji nasa civilizacia od zaciatku ........ kua ze som sa nenarodil ako cigan :evil:
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

nomed. ešte nie je nič stratené,skús sa priženiť do cigánskej rodiny, a máš "vystaráno" :lol: :lol: :lol:
inspiring_boyd

to nepojde .... ale mam 2och synov budem im muset vstepit nove zasady prezitia vo vlastnej zemi - budto sa stanu politikmi alebo si najdu "spravne" zeny :evil:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"