Prezbrojenie policie
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 11 months
to že sa každý výberový tender na čokoľvek na slovensku robí špinavo už je asi na slovensku bežné ako halušky alebo bryndza,
či ten výrobca alebo ten, aj tak by si nikto nemohol naliať čistého vína
mňa však veľmi poteší ak to bude glock,
- blbuvzorná (pre bežných príslušníkov obvzlášť výhodná vlastnosť)
- rokmi overená spoľahlivosť a kvalita
- jednoduchý servis - jednoduchej zbrane
- neskutočné množstvo doplnkov, hádam ako na nijakú inú zbraň
ak by kúpili aj G 18 a Roni(alebo inú) konverziu nemusia ani samopali riešiť,
čo viac ešte chcieť? ak sa niekto tak či tak nabalí tak nech aspoň tie zbrane stoja za to
možno by som mal byť viac patriot ale kačena si ma ešte nezískala
čo viac ešte chcieť? ak sa niekto tak či tak nabalí tak nech aspoň tie zbrane stoja za to
Glocky mam celkom rad, ale ich vhodnostou pre beznych prislusnikov (*) si nie som velmi isty. Absencia manualnej poistky mi v ich pripade na klude nepridava, zopar prislusnikov a pracu ich ukazovaka som uz na strelnici zazil ...polucias napísal:- blbuvzorná (pre bežných príslušníkov obvzlášť výhodná vlastnosť)
(*) t.j. radovo 150 vystrelov rocne a k tomu minimalny/ziadny suchy nacvik
-
inspiring_payne
problém s ukazovákom na spúšti poistky nevyriešia, to je beh na dlhé trate,
tomasARN má pravdu, ani 5 poistiek nezachráni totálneho vola,
dôležité je však to, že aj keď to bude vol a bude musieť strieľať tak aspoň vystrelí a nezaistí si pri tom ešte 5x zbraň ,jediné čo bude riešiť je to či je nabitá alebo nie
tomasARN má pravdu, ani 5 poistiek nezachráni totálneho vola,
dôležité je však to, že aj keď to bude vol a bude musieť strieľať tak aspoň vystrelí a nezaistí si pri tom ešte 5x zbraň ,jediné čo bude riešiť je to či je nabitá alebo nie
-
inspiring_buck
Plne súhlasím s tvojim názorom.polucias napísal:to že sa každý výberový tender na čokoľvek na slovensku robí špinavo už je asi na slovensku bežné ako halušky alebo bryndza,
toho sa neboj, to už máme za sebou
žiaľ je tu ale v OZ na slovensku tradícia (vzhľadom ku kvalite výcviku aj oprávnená) v službe nosiť komoru prázdnu. aj preto som to tu kedy si riešil.
v prípade G je naťahovanie akýmkoľvek spôsobom hračka a nosenie s nábojom "in" ako pri všetkých už dnes vyrábaných absolútne bezpečné .
som veľmi zvedavý ako to nakoniec dopadne, či sa vôbec prezbrojovať bude, ked pozerám správy mám pocit že čoskoro ani na PHM nebude...
žiaľ je tu ale v OZ na slovensku tradícia (vzhľadom ku kvalite výcviku aj oprávnená) v službe nosiť komoru prázdnu. aj preto som to tu kedy si riešil.
v prípade G je naťahovanie akýmkoľvek spôsobom hračka a nosenie s nábojom "in" ako pri všetkých už dnes vyrábaných absolútne bezpečné .
som veľmi zvedavý ako to nakoniec dopadne, či sa vôbec prezbrojovať bude, ked pozerám správy mám pocit že čoskoro ani na PHM nebude...
Nedavno som komunikoval s par chlapmi s PZ,vrtol som ze uz maju jasneho vítaza na zbran,oni my povedali ze cast policajtov by mohla mat ceske 75D Compakt,nakolko cela populacia nasich prislusnikov PZ su zvyknuty na kladivo.Ze aby nebolo vela pripadov s prestrelenou nohou s tak bezpecnou zbranou akou je glock.