Prezbrojenie policie
Stale tu vravime o glocku, ale ten tender moze vyhrat aj HS Products mod. XDM (Maju tusim aj subcompact)
, nieje to nerealne. Myslim, ze ta zbran minimalne splna to iste co mlock (A budu to mat aj s dlanovou poistkou, co nebude na skodu
) a mozno to bude aj za menej penazi. Len spust by mohla byt trocha lepsia
.
-
inspiring_payne
-
inspiring_payne
Nepochopili sme sa. Ja nemyslím použitie zbrane ako také. Ja mám na mysli používanie zbrane, teda idem v nedeľu na strelnicu a vybúcham 200 nábojov. Toto myslím, či je povolené? Ďalej úpravy ako napr. výmena spúšte, oprava zbrane a pod. Služobnú zbraň hádam nemôžeš odniesť do opravy Jožkovi z Dolnej ulice.
-
inspiring_buck
To je jasné služobnú zbraň opravuje zbrojár. Ak sa mi pokazí v službe alebo mimo služby napíšem úradný záznam ako došlo k poškodeniu zbrane a zbraň mi bez okolkov vymenia. Avšak ako bolo napísané hore. Ja mám služobnú zbraň pridelenú na svoje meno a môžem ju nosiť neustále u seba aj mimo služby . Taktiež môžem ísť mimo služby so zbraňou na strelnicu a si z nej zastrieľať samozrejme s vlastnými nábojmi . Náboje kúpim bežne na služobák. Ďalej by som chcel verejnosť uviesť na správnu mieru v tom, že je ako policajt aj mimo služby som oprávnený použiť služobnú zbraň v zmysle zákona o PZ a nie ako iný držiteľ zbrane len v nutnej obrane a krajnej núdzi . Toto sa však vťahuje aj na vlastnú zbraň, ktorú mám v súkromnej držbe u mňa G 17. Čiže ak ja mám mimo služby u seba vlastnú a nie služobnú zbraň aj túto môžem použiť v zmysle zákona o PZ ako policajt.
Nemám teraz veľmi čas študovať zákon o policajnom zbore. Z ktorého ustanovenia to vyplýva?klingocop napísal:....ja ako policajt aj mimo služby som oprávnený použiť služobnú zbraň v zmysle zákona o PZ a nie ako iný držiteľ zbrane len v nutnej obrane a krajnej núdzi . Toto sa však vťahuje aj na vlastnú zbraň, ktorú mám v súkromnej držbe u mňa G 17. Čiže ak ja mám mimo služby u seba vlastnú a nie služobnú zbraň aj túto môžem použiť v zmysle zákona o PZ ako policajt.
A už sme pri tom. Môžeš ju nosiť, strieľať len keď na strelnici povieš, že je Tvoja, alebo ho oklameš, náboje si LEGÁLNE nemôžeš kúpiť (okrem PZ), o tom že sa pokazila napíšeš úradný záznam, v ňom uvedieš že to bolo v službe, no jedna ch****** za druhou. Určite policajti budú súhlasiť, že stieľať by sa malo povinne 1-2 krát do týždňa a v čase voľna hocikedy so sl. zbraňou. A vybavené, nebudú sa tu niektorí vysmievať z policajtov, ktorí to nevedia držať a stieľajú si pod nohy.
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 20 years 11 months