Navrh novely #3
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Som z toho znechuteny a nahnevany sučasne.To,čo sa robi u nas od mega rozkradania štatneho majetku až po tuto zmanipulovanu špinavost z dielne MV a im podobnych vo mene vyvolava silnu tužbu zbalit kufre a vykašlat sa na to "Naše" Slovensko.Drži ma tu len rodina a kamarati ktorych však nemienim opustit ,preto budem robit všetko preto(samozrejme v medziach zakona na rozdiel od našich zakonodarcov) ,aby sa tu konečne niečo zmenilo!Človek sam toho ale vela nedokaže a preto si myslim, že nadišiel čas aby sa prebrali aj ty držitelia ZP,ktory doteraz driemali a tvarili sa,že sa ich nič netyka,popripade len tlachali do vetra a nedali si ani tu namahu poslat prihlašku do LT,bez ktoreho by sme tu už davno mali všetci asi gumove pistolky...
Sory za litanie,ale nakolko podla MV spadam do skupiny psychopatov zo ZP sk.A radšej si svoju nasratost vyventilujem takto
Sory za litanie,ale nakolko podla MV spadam do skupiny psychopatov zo ZP sk.A radšej si svoju nasratost vyventilujem takto
-
inspiring_pike
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
-
inspiring_pike
nic chlapi, preukazy vcul nerieste (inak velka varka mala dnes odist), mame plny buffer, spravili sme zmeny v organizacii zdruzenia, malo by sa to zlepsit. Aj odpovedanie na maily sa pretiahlo na dni. Sorry, pracuje sa na tom.
Ale k novele. Nestahujte gate, brod je este daleko. Zajtra budem predpokladam vediet viac. To co vyslo dneska v SME (cez SITA tusim) som sa aj ja dozvedel este len vcera. Ono parlamentne hry su zvlastna vec. Nie vzdy je vsetko tak ako sa povie, a nie vzdy sa vsetko povie tak, ako to skutocne je. To ze je to pruser je neodskriepitelne. Mensi ako povodne zakazy, navstevy policie, kazdych 5 rokov psycho, povinne ulozenia a ine chutovky, ale je.
Ale k novele. Nestahujte gate, brod je este daleko. Zajtra budem predpokladam vediet viac. To co vyslo dneska v SME (cez SITA tusim) som sa aj ja dozvedel este len vcera. Ono parlamentne hry su zvlastna vec. Nie vzdy je vsetko tak ako sa povie, a nie vzdy sa vsetko povie tak, ako to skutocne je. To ze je to pruser je neodskriepitelne. Mensi ako povodne zakazy, navstevy policie, kazdych 5 rokov psycho, povinne ulozenia a ine chutovky, ale je.