Navrh novely #3

Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

nie pre polovnikov, nie nad 62 rokov, len pre tych zlych nositelov a sportovcov, pekne!
taketo politicke dohody som robil s kyblom a lopatkou na piesku, ked som mal 4 roky,
lipsic musel byt sialene zufaly.
mame len smolu, ze strelci vseobecne nie su v parlamente silno zastupeni.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Som z toho znechuteny a nahnevany sučasne.To,čo sa robi u nas od mega rozkradania štatneho majetku až po tuto zmanipulovanu špinavost z dielne MV a im podobnych vo mene vyvolava silnu tužbu zbalit kufre a vykašlat sa na to "Naše" Slovensko.Drži ma tu len rodina a kamarati ktorych však nemienim opustit ,preto budem robit všetko preto(samozrejme v medziach zakona na rozdiel od našich zakonodarcov) ,aby sa tu konečne niečo zmenilo!Človek sam toho ale vela nedokaže a preto si myslim, že nadišiel čas aby sa prebrali aj ty držitelia ZP,ktory doteraz driemali a tvarili sa,že sa ich nič netyka,popripade len tlachali do vetra a nedali si ani tu namahu poslat prihlašku do LT,bez ktoreho by sme tu už davno mali všetci asi gumove pistolky...
Sory za litanie,ale nakolko podla MV spadam do skupiny psychopatov zo ZP sk.A radšej si svoju nasratost vyventilujem takto :)
inspiring_pike

Príspevok od používateľa inspiring_pike »

Chapem vase znechutenie. Dovolim si vsak pripomenut, ze to este parlamentom nepreslo. V ramci tohto procesu sa nam podarilo uz niekolko `zazrakov`, dufajme, ze zmakneme dalsi ;-)
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

ech

tak mna nejak zacala nadej opustat, ked vidim, ze Pado pristupil na nieco, co nedavno vehementne kritizoval.

nech idu vsetci do prec.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Mna štve hlavne to,že namiesto toho aby riešily ozajstne problemy mrhaju čas a naše peniaze na sprznenie kvalitneho zakona :evil:
miro285
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa miro285 »

Keď je už reč o prihláškach? Tá moja sa nejak rieši? Lebo komunikácia zo strany LT je žiadna :?
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Napíš na LT fórum a/alebo pošli mail.
miro285
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa miro285 »

No veď som poslal, ale na posledné 2 v priebehu posledných 7 dní som odpoveď nedostal..
R
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa R »

miro: nenapadlo ťa pri čítaní Padových výkalov že Lt má asi momentálne iné starosti ako registrácie ?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Na LT fórum si písal? To mi asi uniklo.
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

uz nejaky cas ste off topic
inspiring_pike

Príspevok od používateľa inspiring_pike »

Problem s prihlaskou? Posli pls PM Yarcovi, resp. mne.

I ked sa to obcas zda byt inak, stale plati Ustava SR. Poslanci su voleni zastupcovia, ktori zastupuju nase zaujmy. Napriek politickym dohodam atp., toto je cesta.
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

miro2851

tiez mam v LT preukaz, ale kludne budem aj par mesiacou bez neho, len aby sa LT venovalo novele.
Podla mna je tento diskriminujuci navrh dolezitejsi ako karticka z mojou fotkou,takze radsej nech sa aj strati, len aby toto nepreslo.
GLOBUS
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa GLOBUS »

.....
Naposledy upravil/-a GLOBUS v 31 Mar 2011, 17:56, upravené celkom 1 krát.
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

nic chlapi, preukazy vcul nerieste (inak velka varka mala dnes odist), mame plny buffer, spravili sme zmeny v organizacii zdruzenia, malo by sa to zlepsit. Aj odpovedanie na maily sa pretiahlo na dni. Sorry, pracuje sa na tom.

Ale k novele. Nestahujte gate, brod je este daleko. Zajtra budem predpokladam vediet viac. To co vyslo dneska v SME (cez SITA tusim) som sa aj ja dozvedel este len vcera. Ono parlamentne hry su zvlastna vec. Nie vzdy je vsetko tak ako sa povie, a nie vzdy sa vsetko povie tak, ako to skutocne je. To ze je to pruser je neodskriepitelne. Mensi ako povodne zakazy, navstevy policie, kazdych 5 rokov psycho, povinne ulozenia a ine chutovky, ale je.
Zamknuté

Návrat na "Zákon o zbraniach"