V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Mototechna, časy sa zmenili. Hentie kecy používali komanči. Ja by som skôr tipol, že kaprohub čoskoro označí Harmana za satanistu, onanistu, erotomana a ešte pre istotu aj s chorobnou závislosťou od rýchlej jazdy automobilom. Stavíme sa?
:D :D
mototechna
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

Jack: práve preto som to tak napísal, myslel som to samozrejme ironicky, to s tým imperialistom... Ostatné - za tým si stojím. Ktovie či vôbec niekedy tomu šulinovi dôjde, že to nieje o zbraniach, ale o ľuďoch. Keby ich bol Harman utĺkol tehlou, tak je stavebníctvo v hajzli :lol: :lol: :lol: Naša semi-auto miešačka by sa dostala na blacklist zakázaných stavebných pomôcok...
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Mňa by zaujímalo, kde Harman schoval tých 5 prázdnych zásobníkov, ktoré mal údajne vystrielať. Alebo ma ide niekto presviedčať, že mal so sebou ešte jednu igelitku so sypanými nábojmi a priebežne páskoval? Zatiaľ som nič také nikde nečítal.
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

Pena: Ty nepozeráš akčné filmy? Tam strieľajú ako draci a videl si niekedy niekoho prehadzovať zásobníky, nedajbože páskovať? :lol:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Chlapi mi im asi krivdíme ! Vraj to lipšíííti riadili takto:

Obrázok
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

to Pena: Prazdne zasobniky odhadzoval. Aspon je to tak vidiet na tom jedinom videu, co sa natocilo. Ak si dobre spominam.
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Tuto verziu vysmiali ludia aj na Aktuality.sk co je dost prokoalicne orientovana stranka. Mnozstvo ludi tam Harmana chvali a vyjadruje mu obdiv,dalsie mnozstvo sa vysmieva z tych nezmyslov co policajti k udalosti v Devinskej vyprodukovali. V podstate ide Lips a spol. momentalne najviac o dve veci. Aby oni a celkovo policia nevyznela ako uplni neschpaci a zachovat si aspon troska tvar a o to nech sa nestane Harman medzi ludmi narodnym hrdinom. Preto ho potrebuju ociernit.
Je nespravne vrazdit ludi,takymto sposobom riesit spolocenske problemy. Ja to chapem,chape to aj vela inych ludi. Ale vysvetlite ludom z Vychodu co roky ziju v Ciganskom terore ze to je zle. Pre nich je Harman hrdina.
Ked bude lud mat istotu ze ho jeho krajina ochrani pred nepravostami,nebude chciet stavat pomniky vrahom. Vlastne potom ani ti zufali vrahovia nevzniknu lebo nebude dovod.
Mike75
prispievateľ

Príspevok od používateľa Mike75 »

V PLUS 7 DNI je článok o filme Devinsky masaker (okrem dvojstrany s rozhovorom s herr Spisiakom)

Je zaujímavý, pôsobí zaskočeným, prekvapeným a trošku bezradným dojmom. Ako keby sa novinárka pripravovala na napísanie oslavnej ódy, ale je nútená písať niečo v zmysle: "filmári dokument nekonzultovali s vyšetrovateľmi", "kontroverzné tvrdenia" a podobne, pretože zjavne nenaplnil očakávania bulváru.

Celý posledný odstavec článku vraj o filme je o expertíze ktorá dokázala že PZ nie je zodpovedný za žiadne zranenie....
inspiring_raman

Príspevok od používateľa inspiring_raman »

Ako tak pozerám na Harmanovu posmrtnú fotku, ako ho už balia do vreca, zdá sa mi že má naozaj krvavý fľak na mieste srdca...
inspiring_snyder

Príspevok od používateľa inspiring_snyder »

Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

A kde na nu pozeráš? Ja ju nevidím....
inspiring_goldstine

Príspevok od používateľa inspiring_goldstine »

igoca napísal:Chlapi mi im asi krivdíme ! Vraj to lipšíííti riadili takto:

Obrázok
))) Podarena karikaturka )) Aj ked toto sa tu nahlas nepovie, lebo nie je spolocensky a politicky korektne, ale vieme, co vsetci o ciganoch myslime. A multikulturalizmus sa uz oficialne kritizuje v "humanistickej" Europe. Nie je totiz hanbou si priznat to, co je evidentne zle... Slovensko si samo "vypestovalo" tento problem a samo za to moze..
inspiring_raman

Kapo napísal:A kde na nu pozeráš? Ja ju nevidím....
http://aktualne.centrum.sk/domov/kauzy/ ... id=1216965

Napr. tu. Keď som si tú fotku stiahol a zvačšil, sa mi zsá že na ľavej strane hrudníku má krv, čo však nevylučuje že táto krv môže byť stečená z jeho hlavy, alebo sa tam dostala inak
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Z toho flaku na hrudi sa podla mna neda predpokladat, ze bol streleny do hrude. Cele gate ma zadrbane, nie len flak na hrudi. A nie je to nic divne, ked si vyfukol cely obsah lebky.
inspiring_raman

DUSO, to je pravda. Zase na tom hrudníku nie je naozaj až toľko krvi, koľko by sa na smrteľný zásah do srdca "patrilo".
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"