V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Jack: práve preto som to tak napísal, myslel som to samozrejme ironicky, to s tým imperialistom... Ostatné - za tým si stojím. Ktovie či vôbec niekedy tomu šulinovi dôjde, že to nieje o zbraniach, ale o ľuďoch. Keby ich bol Harman utĺkol tehlou, tak je stavebníctvo v hajzli
Naša semi-auto miešačka by sa dostala na blacklist zakázaných stavebných pomôcok...
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Tuto verziu vysmiali ludia aj na Aktuality.sk co je dost prokoalicne orientovana stranka. Mnozstvo ludi tam Harmana chvali a vyjadruje mu obdiv,dalsie mnozstvo sa vysmieva z tych nezmyslov co policajti k udalosti v Devinskej vyprodukovali. V podstate ide Lips a spol. momentalne najviac o dve veci. Aby oni a celkovo policia nevyznela ako uplni neschpaci a zachovat si aspon troska tvar a o to nech sa nestane Harman medzi ludmi narodnym hrdinom. Preto ho potrebuju ociernit.
Je nespravne vrazdit ludi,takymto sposobom riesit spolocenske problemy. Ja to chapem,chape to aj vela inych ludi. Ale vysvetlite ludom z Vychodu co roky ziju v Ciganskom terore ze to je zle. Pre nich je Harman hrdina.
Ked bude lud mat istotu ze ho jeho krajina ochrani pred nepravostami,nebude chciet stavat pomniky vrahom. Vlastne potom ani ti zufali vrahovia nevzniknu lebo nebude dovod.
Je nespravne vrazdit ludi,takymto sposobom riesit spolocenske problemy. Ja to chapem,chape to aj vela inych ludi. Ale vysvetlite ludom z Vychodu co roky ziju v Ciganskom terore ze to je zle. Pre nich je Harman hrdina.
Ked bude lud mat istotu ze ho jeho krajina ochrani pred nepravostami,nebude chciet stavat pomniky vrahom. Vlastne potom ani ti zufali vrahovia nevzniknu lebo nebude dovod.
V PLUS 7 DNI je článok o filme Devinsky masaker (okrem dvojstrany s rozhovorom s herr Spisiakom)
Je zaujímavý, pôsobí zaskočeným, prekvapeným a trošku bezradným dojmom. Ako keby sa novinárka pripravovala na napísanie oslavnej ódy, ale je nútená písať niečo v zmysle: "filmári dokument nekonzultovali s vyšetrovateľmi", "kontroverzné tvrdenia" a podobne, pretože zjavne nenaplnil očakávania bulváru.
Celý posledný odstavec článku vraj o filme je o expertíze ktorá dokázala že PZ nie je zodpovedný za žiadne zranenie....
Je zaujímavý, pôsobí zaskočeným, prekvapeným a trošku bezradným dojmom. Ako keby sa novinárka pripravovala na napísanie oslavnej ódy, ale je nútená písať niečo v zmysle: "filmári dokument nekonzultovali s vyšetrovateľmi", "kontroverzné tvrdenia" a podobne, pretože zjavne nenaplnil očakávania bulváru.
Celý posledný odstavec článku vraj o filme je o expertíze ktorá dokázala že PZ nie je zodpovedný za žiadne zranenie....
-
inspiring_raman
-
inspiring_goldstine
))) Podarena karikaturka )) Aj ked toto sa tu nahlas nepovie, lebo nie je spolocensky a politicky korektne, ale vieme, co vsetci o ciganoch myslime. A multikulturalizmus sa uz oficialne kritizuje v "humanistickej" Europe. Nie je totiz hanbou si priznat to, co je evidentne zle... Slovensko si samo "vypestovalo" tento problem a samo za to moze..
-
inspiring_raman
http://aktualne.centrum.sk/domov/kauzy/ ... id=1216965Kapo napísal:A kde na nu pozeráš? Ja ju nevidím....
Napr. tu. Keď som si tú fotku stiahol a zvačšil, sa mi zsá že na ľavej strane hrudníku má krv, čo však nevylučuje že táto krv môže byť stečená z jeho hlavy, alebo sa tam dostala inak
-
inspiring_raman