Prezbrojenie PZ SR
-
inspiring_kepler
Mas pravdu, s Petom Bezom sme si velmi podobni.
Ja poukazujem na chyby systemu takisto ako on.
Mame ale jeden rozdiel a to ze ja na tie chyby poukazujem preto aby sa system zlepsil. Preto nie som zaradeny v ziadnej nazorovej skupine na tomto fore. Ak to chces pochopit tak to pochopis, ak nie tak nie.
Ja poukazujem na chyby systemu takisto ako on.
Mame ale jeden rozdiel a to ze ja na tie chyby poukazujem preto aby sa system zlepsil. Preto nie som zaradeny v ziadnej nazorovej skupine na tomto fore. Ak to chces pochopit tak to pochopis, ak nie tak nie.
Dovolím si nesúhlasiť.BKSL napísal:Mas pravdu, s Petom Bezom sme si velmi podobni.
Petrove názory na mieru osobných slobôd občana a právomoci štátu sú vcelku jednoznačné a konzistentné. Nejdem s nimi polemizovať, sú to jeho názory.
BKSL raz bojuje za posilovanie slobôd jednotlivca, inokedy zase presadzuje výrazné posilovanie roly štátu, obmedzovanie individuálnch práv a slobôd a uťahovanie systémových skrutiek.
Podľa mňa ste vy dvaja podobní dosť málo.
A mimochodom, Peterson prirovnával vašu rétoriku, nie názory
-
inspiring_kepler
yarco pekne si to napisal, asi si ta pridam medzi priatelovyarco napísal: BKSL raz bojuje za posilovanie slobôd jednotlivca, inokedy zase presadzuje výrazné posilovanie roly štátu, obmedzovanie individuálnch práv a slobôd a uťahovanie systémových skrutiek.
A preco to tak je, som uz napisal v predchadzajucom prispevku kde som sa porovnaval s PB.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_neumann
-
inspiring_neumann
-
inspiring_panini
Ak myslíš, že vyhrá Glock a CZ a K100 napadnú tender, tak stále neviem kto je tá tretia zbrojovka? HS?peterson napísal:neoficialne podla Lipšicových pocitov, ktoré mu nadiktovali páni z PPZ. Ale oficiálne výberové konanie MV SR vypíše ešte len onedlho.
No a rezort sa musí pripraviť na to, že ak výberové konanie dopadne až zvláštne jednoznačne- minimálne tri zbrojovky napadnú tender.