Prezbrojenie PZ SR

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

BKSL: tvoja rétorika sa radí do súdka k Petovi Bezovi. Blahoželám- dozrievaš :!: :roll:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Mas pravdu, s Petom Bezom sme si velmi podobni.
Ja poukazujem na chyby systemu takisto ako on.
Mame ale jeden rozdiel a to ze ja na tie chyby poukazujem preto aby sa system zlepsil. Preto nie som zaradeny v ziadnej nazorovej skupine na tomto fore. Ak to chces pochopit tak to pochopis, ak nie tak nie.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

BKSL napísal:Mas pravdu, s Petom Bezom sme si velmi podobni.
Dovolím si nesúhlasiť.
Petrove názory na mieru osobných slobôd občana a právomoci štátu sú vcelku jednoznačné a konzistentné. Nejdem s nimi polemizovať, sú to jeho názory.
BKSL raz bojuje za posilovanie slobôd jednotlivca, inokedy zase presadzuje výrazné posilovanie roly štátu, obmedzovanie individuálnch práv a slobôd a uťahovanie systémových skrutiek.

Podľa mňa ste vy dvaja podobní dosť málo.

A mimochodom, Peterson prirovnával vašu rétoriku, nie názory :wink:
inspiring_kepler

yarco napísal: BKSL raz bojuje za posilovanie slobôd jednotlivca, inokedy zase presadzuje výrazné posilovanie roly štátu, obmedzovanie individuálnch práv a slobôd a uťahovanie systémových skrutiek.
yarco pekne si to napisal, asi si ta pridam medzi priatelov :wink: .

A preco to tak je, som uz napisal v predchadzajucom prispevku kde som sa porovnaval s PB.
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

preto, lebo ste si tak podobni?
inspiring_kepler

Aj stat (spolocenstvo obcanov) aj obcan (ako jednotlivec) robia chyby, aby sa im spolu zilo lepsie musia ich obojstranne riesit, ale v prvom rade o nich musia najprv vediet, aby ich mohli riesit :wink: .
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Nerád a len zriedka to robím, ale chcem vás upozorniť, že už ste odbehli priďaleko od témy.
inspiring_neumann

Príspevok od používateľa inspiring_neumann »

tak nakoniec to vyzera na Glock 17, dodaný by mal byť na základné útvary do konca roka
peterson
expert

neoficialne podla Lipšicových pocitov, ktoré mu nadiktovali páni z PPZ. Ale oficiálne výberové konanie MV SR vypíše ešte len onedlho.

No a rezort sa musí pripraviť na to, že ak výberové konanie dopadne až zvláštne jednoznačne- minimálne tri zbrojovky napadnú tender.
inspiring_neumann

Príspevok od používateľa inspiring_neumann »

skuskte si niekto schvalne typnut kolko tych tendrov na prezbrojenie zakladnych utvarov PZ uz prebiehalo :wink:
peterson
expert

zas nepreháňaj, každý dobre vie, že v št.správe sa robí tender aj na mydlo či toaleťák.
Tendrov bolo habadej, ved len zbraní a vozidiel má MV SR x druhov
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

peterson napísal:neoficialne podla Lipšicových pocitov, ktoré mu nadiktovali páni z PPZ. Ale oficiálne výberové konanie MV SR vypíše ešte len onedlho.

No a rezort sa musí pripraviť na to, že ak výberové konanie dopadne až zvláštne jednoznačne- minimálne tri zbrojovky napadnú tender.
Ak myslíš, že vyhrá Glock a CZ a K100 napadnú tender, tak stále neviem kto je tá tretia zbrojovka? HS?
miro285
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa miro285 »

SIG nie je v hre?
peterson
expert

malo by tam byť aj HS, ale ešte jedna renomovanejšia. Ale teraz si nespomeniem narýchlo ktorá, tak tu nebudem zavádzať.
klingy
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa klingy »

to Peterson: ked renomovanejsia tak HK, SIG, S&W.... inak to HS tiez napadlo...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"