Basternákov syn strieľal po vrahovi svojho otca

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Lord_Summoner_sk

to znamena ze musi platit ze unik pachatela je zavaznejsi ako poskodenie auta (majetku). Plati toto podla zakona alebo tam je este nejaka kategorizacia ze odkial pokial ?

Napr. niekto rozbije (poskodi) moje lacne auto a unika na svojom drahom.
Ja strelbou poskodim jeho auto aby som ho zastavil a obmedzil na slobode.
Vznikne skoda niekolko nasobne vyssia ako na mojom aute.
Je tento fakt podstatny alebo nie, t.j. ze aj tak je hlavna priorita zaistit pachatela a nie vzniknuta skoda na jeho aute a ja teda nebudem musiet platit nic ?
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

AK47 tak vyjadris sa alebo nie ? omacky nas nezaujimaju, moj zlaty toto je forum o zbraniach, a jedine co sem pises ty su iba bludy a domienky v teme ,,Udalosti,, a ,, mimo temy,, takze clovek ako ty nema co hladat na fore o zbraniach, ziadam admina aby uzivatelia ako on boli vyluceny z fora, nie je predsa pripustne aby tu pisali rozny provokateri a id..ti ktorych zaujimy sa vobec nesustreduju na zbrane ale iba provokacne omacky a pritom sa sami nevedia vyjadrit ako by konali realne v danej situacii ale budu tu omielat dookola hluposti a citovat paragrafy ktorym sami nerozumeju

Dakujem
AK47
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa AK47 »

TURBIAK k tvojim príspevkom sa vyjadrovať nebudem, niekto by si nás mohol pri diskusii pomýliť a to by som bol vzhľadom na úroveň tvojich súkromných správ nerád. Ak by mal byť niekto vylúčený z fóra tak v prvom rade jedinci ktorí porušujú jeho pravidlá:
4.) Je zakázané napádanie, osobné osočovanie, nadávky, včítane nábožensky alebo národnostne motivovaných urážok.

5.) Každý má svoj názor a má na neho plné právo. Preto rešpektujte názory druhých. Nie vždy s vami bude každý súhlasiť, prípadne vy s ním, to však ešte neznamená, že oponent je blbec.
Že si tieto body porušil môžem doložiť súkromnými správami ktorých si mi poslal hneď niekoľko.
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

TURBIAK ma pravdu, ak47 uz ignorujem. Jeho prispevky su o h***e, iba divne provokacne dohady. Sami vidite ze s nim diskutovat ako hadzat hrach o stenu
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

tango :lol: si zabil
AK47
častý prispievateľ

Prekvapuje ma koľko ľudí tu nie je schopných stráviť iný názor, priznám sa že som tu čakal inú atmosféru, nie vulgarizmy, osočovanie ako v diskusiách SME, však kamov.
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

:D :D :D
AK, argumentovat karmou 9alebo cimkolvek0 zo sme, tak to je fakt nieco. Nevraviac ze to vobec nemusi byt ta ista osoba.

Nieco ine je stravit nazor niekoho ineho a nieco ine je nechat si poopravit ten svoj mylny. Ani netusis aky ludia sem prispievaju.

Admini sorry za OT, ale uz som sa neovladol. :oops:
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

AK ja akceptujem tvoj nazor, ale ide o to ze TY si ziadny nazor nenapisal.. narazam nato ze ako by si reagoval na danu situaciu, stale si nepotvrdil ze by si na vraha svojho otca nestrielal, ale slusne by si cakal na PZ zatial co on by unikol.. to je jedina vec, ty si NAZOR nenapisal tak cakam stale ze sa vyjadris
AK47
častý prispievateľ

TURBIAK: predmetom diskusie je udalosť "Basternákov syn strieľal po vrahovi svojho otca" a nie ako by som sa zachoval v danej chvíli ja. Aj napriek tomu by som nemal najmenší problém ti odpovedať, ak by si sa ma na to spýtal civilizovaným spôsobom a nie hulvátskym, ktorý si predviedol tvojou prvou reakciou v tejto diskusii a prostredníctvom súkromných správ, snáď odo mňa po tomto nečakáš, že sa tu ešte niekedy s tebou budem baviť, nemám o čom. Nemám veru dobrý pocit z niektorých diskutérov na tomto fóre, normálne som zostal zdesený z faktu, že osoby ktoré na iné názory reagujú emotívnym a vulgárnym spôsobom ako ty, majú v legálnej držbe strelné zbrane.
AK47
častý prispievateľ

Agger:
1. neargumentoval som karmou, ale úrovňou diskusií SME, ktorá je blízka tomu čo vo svojom príspevku predviedol kamov.
2. prečo by som si mal poopraviť svoj názor, keď ma argumenty diskutérov v tomto vlákne nepresvedčili? :)
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Vsetci z tohto fora nemaju dobry pocit z teba 8) a neviem odkial mas informacie ci mam alebo nemam strelne zbrane a akym sposobom ich drzim , tiez som zdeseny z cloveka ktory ma nazory ako ty a predpokladam ze drzi strelne zbrane
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Turbiak: Obrázok
AK47
častý prispievateľ

TURBIAK:
1. Kto všetci? považuješ sa za hovorcu všetkých 2383 doteraz zaregistrovaných a niekoľko 10 000 anonymných návštevníkov tohto fóra? :) Tak takáto predstava naozaj s niečím hraničí.

2. Osoby ktoré na iné názory reagujú hulvátskym a neprimeraným spôsobom ako ty, iba poškodzujú streleckú komunitu, som zhrozený že niekto tak konfliktný a hulvátsky je oprávnený nosiť legálne zbraň.

3. Sám si predsa uviedol že si držiteľom zbrojného preukazu sk. A, citujem tvoj príspevok zo dňa 7. 2. 2011:
TURBIAK napísal:Michal1: ja mam A . a ked si chcem rozsirit na E tak vobec nepotrebujem novu kartu zbrane aby mi tam napisali A a E skupinu sucastne...ak by si mal B a chces A tak jasne ze ti musia dat novu kartu zbrane
djuri
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

AK47 napísal:Agger:
2. prečo by som si mal poopraviť svoj názor, keď ma argumenty diskutérov v tomto vlákne nepresvedčili? :)
Argumenty "diskuterov" ktori ti oponuju su podlozene ak nie inym tak aspon judikatmi sudov. Zatial co tvoj nazor je zalozeny jedine na predpoklade tvojej neomylnosti a povinnej absencie emocii u drzitelov ZP.
Rozhodnutia súdov samozrejme rešpektujem, rovnako aj názory ktoré sú odlišné od toho môjho aj keď sa s nimi nestotožňujem, byť na mieste prokurátora, táto vec by sa na prvom stupni určite neskončila.
Za seba mozem povedat, vdaka bohu ze nim nie si a dufam ze ani nikdy nebudes. Nie je v tom nic osobne, ludia ktori prava utocnika kladu nad prava obete tam podla mna nepatria.
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Žiadam všetkých diskutujúcich o dodržiavanie pravidiel fóra, najmä vo vzťahu k rešpektovaniu práva iného na vlastný názor.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"